Hae
Palasia Arjestani

13 x arki kuvina

Laitetaas pitkästä aikaa ihan perusarkea eli 13 x arki kuvina! Olen huomannut, että helposti blogiin kirjoittaa asioita teemoittain ja sellaiset arjen pienet hetken jää kokonaan unholaan. Tykkään ottaa paljon kuvia päivittäin kännykällä ja tämän postauksen kuvat ovatkin kaikki peräisin kännykän muistista. Tällä hetkellä mun arki on pitkälti kotona olemista. Seuraavat viisi viikkoa oleilen kotona parannellen kättäni ja teen sen minkä pystyn ja loput jätän tekemättä. Nyt on tärkeintä olla itselleen armollinen ja antaa käpälän parantua entistä ehommaksi. Sali ja treenaaminen eivät mihinkään häviä eikä kunto katoa tässä ajassa. Ensi viikolla saan aloittaa varovasti lenkkeilemisen ja kyllähän se varmasti monen päivän sisällä istumisen jälkeen maistuu 😉

13 x arki kuvina

13 x arki kuvina

Kun tulen töistä tai mistä tahansa kotiin, on minua ovella odottamassa meidän kolme siamilaista karvapyllyä. YKsi huutaa ruokaa, yksi vaatii rapsutuksia ja tämä kolmas kiipeää aina olkapäälle. Siellä se viihtyy pitkän tovin ja saan puuhastella mitä vain kissa olkapäälläni. Hän on meidän kissoista nuorin, Melli 9v.

Mies lähti viime viikonloppuna mökille ja me pidettiin tytön kanssa tyttöjen viikonloppu. Tytöllä oli sirkusakrobatian esitys lauantaina, joten jäätiin sen takia kotiin. Mies taas halusi kalaan, niin tehtiin tällainen ratkaisu! Oli hauskaa nähdä mitä kaikkia uusia taitoja tyttö on puolen vuoden aikana oppinut ja mm. hulahula-vanteen pyöritys sujuu täysin ongelmitta (ei onnistu enää minulta..). Illalla tehtiin ruuaksi tortilloja ja katsottiin leffaa.

13 x arki kuvina

Tämä kuva on vikalta salitreeniltä ennen leikkausta. Tein muistaakseni rinnan, olkapäät ja ojentajat Piia Pajusen ohjelmalla, joka on muuten sairaan hyvä! Jatkan samaiselle ohjelmalla treenaamista kunhan pystyn ja kykenen. Tykkään edelleen todella paljon salilla treenaamisesta, mutta en anna sille enää kaikkeani niin kuin ennen. Mulle ei ole niin väliksi näyttää fitness-typyltä. Sen sijaan haluan olla vahva ja kaikin puolin fyysisesti hyvässä kunnossa. Ostin nuo Gymsharkin housut käytettynä enkä ole ihan vakuuttunut kyseisen merkin sopivuudesta minulle. Ei mitkään maailman parhaat housut treenata t. in love with lökäpöksyt 😀

13 x arki kuvina

Kävin keskiviikkona kirjastossa lukemassa askartelu- ja käsityölehtiä. Napsin kuvia kivoista ohjeista ja tämä oli yksi toteuttamisen arvoinen tuunaus. Mielestäni varsin kiva idea! Ensin ruukut maalataan/spreijataan valkoiseksi ja kuivumisen jälkeen dipataan astiaan, jossa on elintarvikevärillä värjättyä nestettä. Tämä menee ehdottomasti korvan taakse.

13 x arki kuvina

Missä aurinkoinen spotti, siellä kehräävä karvainen auringonpalvoja. Sanotaanko näin, että meidän keittiön lattialla on ruuhkaa aurinkoisina päivinä!

13 x arki kuvina

Pidin tytön perjantaina kotipäivällä ja käytiin Tikkurilassa viemässä mun saikkutodistus työpaikalle. Oli niin kivan näköinen taivas, että oli ihan pakko napata kuva!

13 x arki kuvina

Samaiselle Tikkurilan reissulla käytiin ottamassa tytön passikuva, kaupassa ruokaostoksilla ja pitkästä aikaa Burger kingissä syömässä. Me käydään pikaruokapaikassa syömässä ehkä kerran parissa kuukaudessa enkä edes muista edellistä kertaa. Kaksi positiivista huomiota Tikkurilan Burger kingistä: 1) juomamasiinalla oli kyltti, jossa kehotettiin jättää mukin kansi ja pilli ottamatta, koska luonto <3 ja 2) ruuat sai tilata itsepalvelu ”tolpasta”. Miten kätevää!

13 x arki kuvina

Tytön ottama asukuva ehkä keskiviikolta tai torstailta. Ollaan tässä juuri päiväkodille lähdössä. Ihan kauhean kätevää, kun pyytää pikku tyyppiä ottamaan kuvia 😀 Hän muuten ottaa parempia kuvia kuin mies…

Ketosmoothie eiliseltä. Aloitin ketogeenisen ruokavalion testaamisen muutama päivä sitten. Alku on ainakin sujunut lupaavasti ilman kummempia väsymyksiä. Raportoin asiasta tasaisin väliajoin ja kerron fiiliksiä ja tuntemuksia 🙂 Nyt oli hyvä sauma kokeilla ketoa, koska olen kotosalla enkä voi treenatakaan kovaa hetkeen. Mulle on jo kymmeniä kertoja suositeltu testaamaan ketoa ja vasta nyt uskalsin!

13 x arki kuvina

Pari viime päivää olen painellut menemään mun pinkeissä paholaisissa. Nämä kumisaappaat on samaa matskua kuin crocsit eli todella kevyet ja kastävätkin! Ostin nämä kyseiset kengät Oriveden Löytötexistä alle kahdeksalla eurolla ja olen kävellyt näillä ainakin neljä vuotta, jos en kauemminkin. Enkä muuten luovu näistä ennen kuin menevät rikki!

13 x arki kuvina

Anopin kaktus se taas kukkii. Saatiin anopin kanssa samanlaiset kaktukset muutama vuosi sitten miehen enon vaimolta pistokkaina. Meillä kaktus kasvaa pituutta eikä kuki ja anopilla kukkii, mutta ei kasva pituutta. Joku hortonomi kertokoon mistä tämä johtuu!? Pikku hiljaa täytyy alkaa omaa kaktusta katkomaan, koska kohta se yltää sohvalla istuessa päähän (miehellä yltää jo) 😀

13 x arki kuvina

Käden tilanne tänään. Haava on nätti ja siisti, mutta kättä särkee aika ajoin. Eikä se nyt ole ihmekään, koska luuta on katkaistu ja otettu pala pois! On tämä silti miljoona kertaa helpompi operaatio kuin olkapääleikkaus. Nyt vasen käsi sentään toimii jotenkin, joskin melko jäykkä se on.

Siinäpä mun arki kuvina! Mitäs sun arkeen on kuulunut viime päivinä?

Edellinen postaus: Virkattu pyöreä tabletti keittiön pöydälle

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Moi!
  Mistä löydät noita ketoreseptejä? Ja mitä laitoit tuohon smoothieen?

  -Kati

  • Jonna kirjoitti:

   Netistä kaivelen! Ihan hakusanoilla löytää ja jos englanti taittuu hyvin, niin reseptien määrä on ääretön 🙂 Smoothieen laitoin avocadoa, mustikoita, heraa, chia-siemeniä, kookosöljyä, vettä ja jäämurskaa.

 2. Riikkauuu kirjoitti:

  Tää oli ihan hurjan kiva postaus! Kiinnostais hirveesti kuulla sun ketogeenisen ruokavalion ruokia, millasia syöt ja reseptejä!

  • Jonna kirjoitti:

   Niitä tulee kyllä! Muutamaa oonkin tässä jo testaillut ja lisää reseptejä etsin koko ajan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.