Hae
Palasia Arjestani

Hrrr…

Eilen lähti viimesetkin karvat kropasta. Hiukset sentään jätin vielä päähän. Nyt on sit kahta kylmempi vaikkei noita ihokarvoja mitenkään kauhean paljon ole muutenkaan 🙂 Kroppaa on nyt kovasti kuorittu ja rasvattu ja tänään levitellään ekat kerrokset väriä. Töiden jälkeen siis pensseliostoksille mars! Taidan ostaa jonkun pitkävartisen versionkin jos joudun itse jossain vaiheessa vetäsemään yhden kerroksen. Pro tan on onneks siitä hyvä väri, että se tasoittuu vaatteiden alla ja antaa anteeksi pieniä epätasaisuuksia. Toista olis Jan Tanan kans, kai..?

Oon pumppaillut kroppaa salilla läpi: maanantaina selkää, eilen rintaa ja vattaa ja tänään sit viimesenä olkapäät ja kädet. Eilen hierottiin koko kroppa läpi, mut siitä huolimatta taisin onnistua nukkumaan kymmenellä mutkalla, koska vasen lapa on aika kipeä. Toivottavasti ei vaikuta poseerauksiin…

Paino on alkanu laskea hiljalleen eli jonkin sortin kuivumista tapahtuu koko ajan. Omituista sinänsä, että paino alkaa nyt olla niissä lukemissa jossa se oli alimmillaan kroppa tyhjänä ja nyt on kuitenkin tankkailtu jo pari päivää. Hämärää 🙂 Kaipa se neste on sitten eri painoista lihasten sisällä kuin ihon ja lihaksen välissä… Don´t know. Mielenkiintoista nähä mitä tapahtuu, kun suola ja vesi jätetään pois. Jaksan koko ajan vakuutella itelleni, et hyvä tästä tulee. Pehmeäksi jään siitä huolimatta, mut tällä mennään. Oon kuitenkin paljon paremmassa kunnossa kuin viimeks kisatessani ja lihastakin on enemmän eli jotain on tehty oikein. Täytyy olla tyytyväinen! Pois negatiivisuus, tervetuloa positiivisuus sillä kohta tämä matka päättyy ja pääsen lavalle näkemään aikaansaannokseni 🙂 Jee!

Jospa sitä iltasella sais vaikka napattua jonkun kuvan kevyesti ruskettuneesta tytöstä!

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Natrium vaikuttaa ja ohjaa solujen ulkoista nestettä ja kalium taas solujen sisäistä nestetasapainoa. Natriumista pitää päästä eroon, että siitä ihon alaisesta nesteestä päästään eroon. Tsemppiä!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Tsemppiä kisoihin!

 3. Tiina kirjoitti:

  Tsemppiä viimeistelyihin sinullekin Jonna! 🙂

 4. Annemari kirjoitti:

  Mua kans alkoi palella, kun untuvasta luovuin 🙂 Sulla sentään hiilarit taitaa hieman alkaa lämmittämään. Noo Anskulle vaan villasukkaa jalkaa niin ehken palellu hengiltä 🙂

 5. Mölliskö kirjoitti:

  Zemppiä ja kuva kehiin!!? Ja launantaina nähdään! 😀

 6. Anonymous kirjoitti:

  tsemppiä. ja valoa ja iloa sinne lavalle. t.SaTa

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitos anonyymeille, toisell tsempeistä ja toisella tietopläjäyksestä 🙂 kiva, että saa heti apua kun joku asia hämmästyttää.Tiina: tsemii sinnekin! Kiva nähdä sut lavalla! Tai ainakin lavan takana, jos en kisaa omalta jännitykseltä ehdi katsoa 🙂 Teillä on mielenkiintoinen sarja, kun tyttöjä on eri pituusluokista samassa sarjassa. On siinä tuomareilla tehtävää :)Ansku: eipä noi kauheasti lämmitä. Paleltaa koko ajan ihan sikana ja varsinkin nyt kun joutuu väriä kuivattelemaan ilkosillaan.. Villasukkaa jalkaan vaan täälläkin!Mölliskö: tänjuu! Tuuhan jutustamaan jos jossan törmätään. Saatan ite olla niin pihalla etten huomaa ketään :)SaTa: Kiitos!Yritetään nyt tosiaan loistaa, kun on kova työkin tehty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *