Hae
Palasia Arjestani

Lihaskato vai lihas, kato!

 Ah ja voih, jo toista viikkoa terveenä, miten mahtavaa! Katselin eilen mun vanhoja kuvia niiltä ajoilta kun olin jo pari kuukautta treenannut crossfittiä. Niistä huomaa hyvin mitä tää puolen vuoden sairastelu on tehnyt mun kropalle ja lihasmassalle: hävinnyt on ja paljon… Toivottavasti saisin edes osan haalittua takaisin ja kyllähän sitä tuleekin jos vaan pääsen nyt säännöllisesti treenaamaan 🙂

20140301_111045

Tilanne nyt.

20140301_111058

20140301_110957

Tilanne viime elokuussa. Yhyy.

Tilanne viime elokuussa. Yhyy.

Viime viikolla sainkin aika hyvin treenejä kasaan: 3x crossfit ja 3x kävelylenkki. Yritän nyt päästä useammin noille kävelylenkeille, koska ne toimii erittäin loistavana palauttajana rankoille cf-treeneille. Lauantaina menin ensin yhden aikaan open gymiin boksille ja hankasin ja tuskailin tempauksen parissa. Eihän se kulkenut ja teki mieli viskata hanskat tiskiin sen kanssa. Ärsyttävää miten vaikee se koko liike voikaan olla! Openin puolivälissä heitin vähän välipalaa nassuun ja siirryin mobbailemaan ja odottamaan akrobatiatunnin alkamista. Akrobatiaa meille kävi opettamassa Olia Vahtola, joka on entinen sirkustaiteilija ja sen kyllä huomasi! Olia opetti meille kuperkeikkoja eteen ja taakse, kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja -kävelyä sekä erilaisia akrobatiatemppuja. Hauskaa oli ja ainakin minä sain melkoisen kipinän treenata enemmän käsilläkävelyä! Ylitin täysin itseni tuolla tunnilla, koska en ole uskaltanut aikaisemmin seisoa käsilläni ilman tukea (yhtä säälittävää yritystä lukuunottamatta…) saati edes yrittänyt käsilläkävelyä!

IMG_20140301_142422

Yritystä ainakin oli! Jalat harotti minne sattuu, mut alkuun on jo päästy :)

Yritystä ainakin oli! Jalat harotti minne sattuu, mut alkuun on jo päästy 🙂

kuvia 002 kuvia 003 kuvia 004 kuvia 005 kuvia 010

 

Tonin kanssa temppuiltiin.

Tonin kanssa temppuiltiin.

 

Poijjaat yllätti täysin akrobatia kyvyillään!

Poijjaat yllätti täysin akrobatia kyvyillään!

Viime viikonloppe meni aika rauhallisissa merkeissä. Sekä mies että minä käytiin molemmat treenaamassa ja sit oltiinkin vain kotosalla. Mitään kummallisia leipomishommia en harrastanut lukuunottamatta mustikkajuustokakkua, jonka leivoin anopin synttäreille. Tuli muuten hyvää 🙂 Tein kakun tällä mangojuustokakun ohjeella, lisäsin vaan juustomassaan vähän mustikkakeittoa ja mangon tilalla käytin päällisessä keitettyjä mustikoita (olivat ulkomaisia).

IMG_20140302_131350

Anopille vein tuliaisia punnitse&säästä-putiikista.

Anopille vein tuliaisia punnitse&säästä-putiikista.

 

Lauantaina syötiin pizzaa. Pöh, huonot pizzat oli! Ite olisin tehnyt parempaa..

Lauantaina syötiin pizzaa. Pöh, huonot pizzat oli! Ite olisin tehnyt parempaa..

20140301_195848

Lähikauppaan oli tullut uusia Ben&Jerryjä!

Lähikauppaan oli tullut uusia Ben&Jerryjä!

 

Tämmpöstä maistettiin, nam nam :)

Tämmpöstä maistettiin, nam nam 🙂

IMG_20140302_104756 IMG_20140302_211420Mä haaveilen täällä edelleenkin kampaajalle pääsystä. Ja kosmetologille. Ja naprapaatille. Uusia vaatteitakin kaipaisin vanhojen rytkyjen tilalle. En todellakaan ole mikään muodin edelläkävijä, mutta aika paljon on ideoita päässä siitä miltä haluaisin näyttää ja minkälaisia vaatteita käyttää. Tuntuu vaan etten koskaan saa silläkään saralla mitään aikaiseksi. Vähän sama kuin kodin laittaminen: haaveilen mut en saa mitään sen eteen tehtyä. Joululahjaksi saatu string-hyllykin nojaa edelleen paketissaan seinää vasten ja joulukoristelaatikko odottaa varastoon viejää keittiön nurkassa. Minäkö muka saamaton? 😀

IMG_20140228_151132 IMG_20140303_184126Mutta Fitness Classiciin sain vihdoin ja viimein hommattua lipun! Kuka muu tulossa? Onkos kukaan menossa Go Expo-messuille viikonloppuna?

Ps. Eikös olekin nerokas toi mun otsikko 😀

15 kommenttia

 1. Sonja / Move2Flow kirjoitti:

  No noinkohan on, sanoisin, että mieluummin ”Lihas, kato!”! Meno näyttää hyvältä joka tapauksessa! 🙂 Ei oo vielä(kään) lippuja kun en oo saanu aikaseks. Ärtsyyy. Muistaiskohan sitä tänään…

  • Jonna kirjoitti:

   Kannattaa ostaa ennen kuin loppuvat! Veikkaan että sunnuntaina on katsomo suht täynnä 😉

 2. Emski kirjoitti:

  Vitsi mäkin haluaisin osata seisoa käsilläni! Harjottelin viikonloppuna viimeks, ja eihän siitä mitään tullut! 😀

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   No ei onnistu mullakaan ilman tukea 😀 Jalat harottaa ihan minne sattuun ja tasapaino pettää saman tien… harjoittelua vaan niin kyllä se ennen pitkää alkaa sujua!

 3. Emmi kirjoitti:

  Moikka!
  Ihana blogi sulla, oon seurannut jo pidemmän aikaa 🙂 itse olen menossa kisaamaan kultsalle ja dieetin viimeisiä viikkoja viedään 🙂 ihan ihanan kamalaa katella noita punnitse & säästä kaupan herkkuja ja Ben & jerrys jätskejä! Oliko toi All or Nut-ing hyvää? Oon ihan BJ fani ja kamalaa, että ne tuo suomeen uusia makuja tällä tavalla kun on dietillä 😀 Toi niin odottaa ja huutaa mun nimeä 5,5viikon päästä 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Heiii, hurjasti tsemppiä vikoille viikoille! Missä sarjassa kisaat? Sieltä sit katsomosta sua tiirailen 🙂 All or Nut-ting oli hyvää, mut ei kyllä vedä vertoja Fudge brownielle 😉

 4. Polenka kirjoitti:

  Haha, innostuin uusista Ben&Jerry’s -mauista niin paljon, että piti ihan zoomata kuvaa että näen mitä purkeissa lukee 😀 Omnomnom!

 5. Punttimimmi kirjoitti:

  Täältä ollaan menossa Fitness Classiciin lauantaina! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Miesten kisojako meet katsomaan? Mä meen vasta sunnuntaina bikinipyllyjä tiiraamaan 😀

 6. Jerita kirjoitti:

  Eikai siellä katoa oo ollut, hieman vaan pehmentynyt kunto. Pääasia on varmaan että itse on tyytyväinen oloonsa oli se sitten millainen tahansa? Sunnuntaina sinne itsekin menossa pällisteleen kisoja.

  • Jonna kirjoitti:

   No nyt kun asiaa alkaa miettimään niin painoa on kyllä nelisen kiloa enemmän kuin silloin… olisko dieetin paikka? 😀 Nykäse hihasta jos satutaan samoille kulmille!

 7. Piia Turunen kirjoitti:

  Yhdyn tuohon viimeisimpään kommenttiin… minustakin lihakset näyttäis ihan hyvin säilyneen kunto vaan hieman pehmeämpi. Meitä on täältä Kuopion suunnalta tulossa useampia henkilöitä Kultsalle, meillä on miehen kanssa liput sunnuntaille ja vielä mietiskelin ostaisko myös lauantaille. Vielä pitää selvitellä lapsen hoitokuviot ja jos ne kivasti järjestyy voitais viettää miehen kanssa viikonloppu helsingissä sitten ihan hotelliyön kanssa 🙂
  Tsemppiä treeneihin ja toivottavasti nyt pysyt terveenä!
  -Piia

  • Jonna kirjoitti:

   Juu, se saattaa muuten hyvä olla. Kroppa on kyllä muutenkin muuttanut muotoaan ja lihakset vaihtaneet paikkaansa. Olispa kiva pysyä terveenä niin näkis mitä kunnollisella ja säännöllisellä treenillä saisin aikaan, ihan jo tekniikoita ja painojakin ajatellen 🙂 Nähdäänpä sit sunnuntaina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.