Hae
Palasia Arjestani

Hoidon tarpeessa

Tarttis varmaan varata aika psykiatrille tai johonkin. Oon varma, et mulla on jokin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Omituista tässä on se, et häiriö koskee vain ja ainoastaan treeniin liittyviä asioita. Eilen olin mielestäni lihaton laihaläski, joka ei kehity yhtään mihinkään suuntaan (korkeintaan taakse päin) eikä minulla ollut kisalavoille mitään asiaa ainakaan seuraavaan viiteen vuoteen. Tänään taas fiilis on aivan toinen. Treenaaminen on ihanaa, treenit kulkee ja selvää kehitystäkin on tapahtunut kiristymisen lisäksi. Olin peilikuvaani varsin tyytyväinen eikä epäsymmetrisyyskään häirinnyt millään tavalla. Minkähän diagnoosin saisin? 😀 Ei ole elämä aina helppoa..

Tänään salilla vuorossa sit takajalat, pohkeet ja lisää vattoja. Olin vähän sekasin aamulla ja menin salillekin puoli tuntia suunniteltua myöhemmin. Normaalisti oon niin tarkka syömisten ja muiden juttujen kanssa, että treenit varmasti kulkee eikä vatsa ole liian täynnä tai ala kurnia tyhjyyttään kesken treenin. Tänään päätin asian antaa olla häiritsemättä minua enkä mä mihinkään nälkään kuollut..

1a. Takareidet maaten
12*45kg
11*40kg
11*35kg
13*30kg
Tää ottaa mulla aina väkisin vähäsen alaselkään, vaikka kuinka yritän pitää lantion kiinni penkissä..

1b. Prässi takareisille
16, 12*245kg (+kelkka) en siis laske koskaan kelkaan painoa varsinaisiin painoihin.
12*240kg
12*230kg

2a. Haarakyykky smith
16, 12*85kg
14*80kg

2b. Suorinjalon mave kp
14, 13, 12*18,5kg
Dodii, nyt alkaa tää luistamaan jo aika hyvin!

3. Pohkeet smith
10, 8, 7*90kg

4. Aasinnostot
15, 14, 12*20kg
Gymillä ei oo varsinaista aasinnosto-laitetta niin kyhäsin ihan oman verion kahdesta patjasta, smith-tangosta ja dippivyöstä 😀

5. Abcoaster
17, 15, 13, 12*10kg

6. Vatsats pallolla
15, 13*2,5kg
13*BW

Lisäksi vasemmalle puolelle pari sarjaa vipuvarsivetoa ja kulmasoutua kässärillä. Otinkin tuossa yks päivä jo pelkästään vasemmalle puolelle vähän olkapäitä, hauista ja ojentajaa. En teidä onko näistä extrasarjoista sille mitään hyötyä, mut ainahan saa yrittää.

Loppuun tyttöjen juttuja kirpparilöytöjen muodossa. Mähän en hirveesti ostele vaatteita uutena tai en ylipäätänsä ostele vaatteita, kun tuntuu ettei mulle mitkään rytkyt käy.. Näin taas tänään kaupungilla ihmisten päällä vaikka mitä ihanaa, mut ei ne kuitenkaan itellä näyttäis niin hyvältä! Oon huomannu tässä, et mitä enemmän tuota painoa tippuu ja kroppa muuttuu muutenkin niin sitä enemmän tekee mieli taas shopata uusia vaatteita. Sama ilmiö toistui myös kisadieetillä ollessani. Sillon shoppaushimo oli jotain aivan uskomatonta ja onneks sain maltettua mieleni etten ostellut mitään kalliita vaatteita! Tuolla kaapissa odottelee seuraavaa kisadieettiä varten muutamat kivat paidat ja housut. Oi sitä aikaa, kun mahdun taas mun XS-kokoiseen Marilyn Monroe T-paitaan ja 26 tuuman Dieselin farkkuihin. Molemmat ostin muuten kirppikseltä 😉

No, tässäpä jotain viime viikon saaliita. En oo pitkään aikaan löytänyt juuri muuta kuin kirjoja ja nyt tarttui mukaan yksi paita hintaan 1€ sekä kolme laukkua 2€/kipale. Tietääkö kukaan muuten mistä tunnistaa aidon Dolce&Gabbanan laukun??? Itelläni kun ei moisista juuri kokemusta ole. Löysin kuitenkin D&G:n laukun sieltä kirpparilta ja ostinkin sen, koska se on ihan kivan näköinen vaikkei aito olisikinaa. Laukun sisältä en löytänyt mitään muuta kuin nahkaisen lapun jossa luki D&G. Olis hauskaa tietää, et onko se aito vai feikki. Isäntä oli totta kai sitä mieltä, et se on feikki, koska ei kukaan hullu laittais aitoa merkkilaukkua parilla egellä myyntiin. Voihan se olla niinkin, mut en usko sitä ennen kuin se feikiksi todistetaan 😀


Tänään piti ihan semisti käydä tuhlaamassa rahojansa tukkatökötteihin ja lisäravinteisiin. Nyt on mammalla taas purkillinen arginiinia ni johan alkaa musklet pumppautua! Nyt puurolle ja illalla saliloimaan.

Nii, käykääs osallistumassa Paulan blogin arvontaan. On meinaan niin hyvät palkinnot että HUH HUH! 😀

Ei saatana, nyt sinne syömään mars.

3 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Luulen, että diagnoosi olisi hyvinkin todennäköisesti ja vedenpitävästi: ”parantumattomasti nainen”;)

  2. Anonymous kirjoitti:

    Löytyi tänään Fit-lehti postilaatikosta koulupäivän jälkeen, piristi iltapäivääni ! Kiitoksia :)anni

  3. Riinu kirjoitti:

    Juu-u, sul on varmaanki se sama tauti kun mullakin :DBodyrexia:Oireita ovat bodaaminen normaalipainon yläpuolelle, voimakas kutistumisen pelko, uskoo olevansa pieni vaikka on iso. Bodyrexiassa esiintyy viikottain kovia treenaamis jaksoja ja tilaan liittyy myös runsas määrä posettelua, itsensä ihailua peilistä sekä oman kropan kuvaaminen. Henkilöllä on kokoajan huoli lihoistaan ja omatunto soimaa aina kun syö jotain hiilaripitoista tai muuta tuhmaa. Bodyrexian tyypillisiä luonteenpiirteitä ovat vaativuus, ylitunnollisuus, kurinalaisuus ja omien saavutusten vähättely kehuja saadessaan. Liika bodaaminen johtaa väistämättä lihaksikkuuteen, fyysiseen hyvinvointiin sekä hyvään oloon.Hahahahaha… millai mul taas toi mielikuvitus kukkii 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.