Hae
Palasia Arjestani

Have a Break have a….

Pikapikapikkup√§ivitys ūüôā

Alko reenit kulkea viikon aikana todella huonosti.. Ei tullut tuntumaa, jatkuvasti heikko oli eik√§ kyll√§ kiinnostanut menn√§ salillekaan. Pari treeni√§ heitin ”pakolla” ja totesin torstaina, et nyt on pakko ottaa muutama p√§iv√§ lepi√§ tai ei tule el√§m√§st√§ muuten yht√§√§n mit√§√§n. Viikonlopun aikaan voisin kertoa niist√§kin huonoista treeneist√§ v√§h√§n enemm√§n, niist√§kin nimitt√§in saa k√§√§nnetty√§ pienell√§ vaivalla ihan hyv√§t treenit. Ei kuitenkaan sellaisia, jotka mun mittapuun mukaan olisi riitt√§v√§n kovia ja kehitt√§vi√§.

No, enivei. Tultiin t√§n√§√§n illalla Helsinkiin kummipojan risti√§isiin eli lepop√§ivi√§ tulee nyt ainakin kolme. Ajattelin kyll√§ tehd√§ kevyit√§ k√§velylenkkej√§ ja venytell√§ t√§n√§kin aikana, mut puntit saa nyt odottaa jokusen p√§iv√§n. Sy√∂miset pid√§n toki hyvin hanskassa, koska dieetti on mennyt t√§h√§n asti kohtuullisen hyvin ūüôā Huomenna saatan kyll√§ risti√§isiss√§ jotain hyv√§√§ maistaa, mut kaksin k√§sin ei ole tarkoitus mit√§√§n kiduksiinsa ahtaa. Huomenna tiedossa taas Sellon kierros eli shoppailureissu heti aamusta, jei! Sopivasti tuli tilikin mit√§ kuluttaa ūüėÄ

Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa levätä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.