Hae
Palasia Arjestani

Ultimaattinen vatsatreeni vuodelle 2016!

Processed with VSCO with a5 preset

Viime tiistaina kävin keskustassa Rahkariinin lanseeraustilauksessa ja ajatuksena oli mennä sieltä suoraan töihin. Kuinkas ollakaan, olin miettinyt taas aikataulut väärin ja ehdin hyvin käydä vielä kodin kautta ennen töiden alkua. Mietin siinä josko ehtisin jonkun treenin tekemään kotosalla, koska bussin lähtöön oli vielä tunti aikaa. Ei mitään ihan kauheaa tappotreeniä, mutta jotain suht tehokasta kuitenkin. Mulla on operaationa nyt keskivartalon vahvistaminen ja sen myötä olen löytänyt Blogilateksen treenit elämääni. Ei muuta kuin youtube laulamaan ja jumppaamaan vatsapalleroita videon tahtiin!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Tähänkään treeniin ei mennyt 10 minuuttia kauempaa ja oli hitokseen hauska treeni! Käytän itse nykyään aika paljon salillakin Blogilateksesta opittuja liikkeitä. En kauheasti tykkää tehdä vatsoja missään koneessa, vaan teen ennemmin pilatesliikkeitä, hollow rockeja, staattisia pitoja, lankkuja ja jalannostoja roikkuen. Vatsat mulla vahvistuvat muutenkin paljon kyykyissä ja maveissa niin en kaipaa enää erikseen painolla tehtäviä liikkeitä vatsoille. Mutta hei, alla Blogilateksen video treenistä jonka tein! Suosittelen jumppaamaan videon tahtiin 😉

Minkälainen rutiini teillä on vatsalihaksien kanssa? Aina uusia liikkeitä vai vanhoja? Omalla painolla vai lisäpainoilla?

5 kommenttia

 1. Solssu kirjoitti:

  Oli kyllä kiva ja kova treeni, kiitti vinkistä ?? ja kivaa kun pystyi tekemään kotosalla. ?

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kun teit! Nää on käteviä, kun ei tartte kuin pienen tilan lattialta 🙂

 2. Mira kirjoitti:

  Mun vatsalihasrutiini….nooo sitä ei ole 😀
  Täytyisi kyllä olla. Alaselkä alkaa kipuilemaan nopeasti, jos en vatsalihaksia treenaa. Kierre on siis tälläinen: alaselkä kipeä->vatsatreenit mukaan–>alaselkä parempi–>vatsatreenit ”unohtuu”–>alaselkä kipeä–>vatsatreenit mukaan….. 😀
  Sun innottamana teinkin tämän linkkaamasi Blogilateksen. Vatsatreeni on kyllä mukavempaa videolta tehtynä, ilman mitään suunnitelmaa siitä ei tule yhtään mitään
  Hauskaa vklp:tä!

  • Jonna kirjoitti:

   Heh, vatsatreenit on muuten helppo unohtaa kokonaan…aina löytyy parempaa tekemistä! Mä tykkään kans tehdä videon kanssa. Tulee jumpattua hyvällä tahdilla 😉

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Mä tykkään treenata vatsoja ja mul on aikas hyvä kestävyyskin niissä. Joskus otan lisäpainolla liikkeitä, joskus ilman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.