Hae
Palasia Arjestani

Huhtikuun reseptit

PhotoGrid_1469716594672

Muistin eilen etten ole hetkeen taas tehnyt kuukausikoostetta resepteistä. Viimeksi olen näköjään käsitellyt maaliskuun, joten nyt vuorossa huhtikuu. Huhtikuussa en nähtävästi ole leiponut juurikaan mitään. Muistaakseni kuitenkin olen syönyt ja vieläpä aika hyvin niin oletan, että kaikki mun ruuat ovat olleet niin tylsiä etten ole reseptejä tänne jakanut. Muutamia lukuunottamatta. Kaiken kaikkiaan olen jakanut huhtikuussa reseptejä kokonaista kuusi kappaletta, mutta tässä on pari niin tykkiä reseptiä, että mielestäni ne ansaitsevat uusintakierroksen.

Tässäpä siis huhtikuun reseptit.

Jumalaisen hyvä snickers raakakakku

Snickersraakakakku-800x600Tämä raakakakku tosiaan maistuu ihan snickersille ja on varmasti yksi parhaista tekemistäni raakakakuista. Miehen mielestä tämä on kaikista mun tekemistä kakuista ihan kärkitaistelussa. Kakku pakastetaan, joten siitä voi nautiskella pitkään ilman huolta pilaantumisesta. Reseptin löydät täältä.

Itse tehdyt vappumunkit

munkitTehtiin miehen siskon kanssa vappuna itse munkkeja. Minä en ollut koskaan niitä itse tehnyt, mutta olivat niin hyvän makuisia etten koskaan enää osta vappumunkkeja kaupasta! Reseptin löydät täältä.

Viljattomat suklaa-protskuvohvelit

viljattomat suklaa-protskuvohelitMä olen oikeastaan vasta näiden vohveleiden jälkeen alkanut käyttämään proteiinijauhetta leivonnassa. Oletin sen muuttavan koostumusta ällöttäväksi ja tuomaan vohveleihin jauhomaisen suutuntuman, mutta olin väärässä! Nykyään laitan aina proteiinijauhetta banskulettuihin sekä erilaisiin vohveleihin. Reseptin löydät täältä.

Maailman mehukkainta broileria

broileri crockpotissaJos tahdot mehukasta broileria, valmista se pitkään hauduttamalla crockpotissa. Haudutin kokonaisen broilerin kerralla meidän crockpotissa ja siitä tuli mielettömän maukasta ja mehukasta! Kylkeen pinaattiriisiä ja vihanneksia ja terveellinen sekä täyttävä ateria on valmis!Reseptin löydät täältä.

Hauskat pöllömuffinssit

pökkömuffinssitNämä pöllömuffinssit ovat ehkä hauskimpia ja söpöimpiä leivoksia ikinä! Tehtiin näitä siskon luona pääsiäisenä, kun juhlittiin meidän tytön synttäreitä Itä-Suomen porukalla siinä samalla. Muffinssit on minttusuklaisia, pursotus vispikermaa ja silmät dominon puolikkaita joihin on laitettua karkit päälle. Helppoja ja hauskoja! Reseptin löydät täältä.

Helppo melonisorbetti

melonisorbettiMeidän tyttö rakastaa vesimelonia ja varmasti eläisi sillä jos voisi. Keksin tehdä melonista sorbettia ja sehän upposi lapsukaiseen oikein mainiosti! Hyvä keino lisätä hedelmiä lapsen ruokavalioon: pakasta & surauta blenderissä sorbetiksi! Reseptin löydät täältä.

Ihmeellisen hiljaista on ollut huhtikuussa leivontarintamalla, mutta ei se aina iske. Oikeastaan näin heinäkuussakin on ollut kohtuullisen hiljaista, mutta kyllä tämä vauhti vielä tästä kiihtyy 😉 Mitäs kivaa te olette viime aikoina lautaseltanne löytäneet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *