Hae
Palasia Arjestani

Nyt loppu tuhlaus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huh, miten mieletön sää tänään on ollut! Aurinkoinen, mutta pirun kylmä. Se on kuulkaas kevät nyt 😉 Mä alan hyppiä täällä pikku hiljaa pitkin seiniä ja olotilakin seilaa ees taas. Välillä on jo parempi olo ja kohta taas koko otsalohko paineessa. Oon selannut sisustuslehtiä vähän liiankin kanssa ja yrittänyt löytää olkkariin sopivaa uutta tapettua. Kaikki mistä tykkään maksaa kuitenkin satkun rulla… Ihan ei ole kolmea hunttia laittaa seinään! Jatkan siis haaveilua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätettiin eilen illalla herkuttelut kokonaan pois kotosalla kun aamupäivän brunssilla ja isovaarin synttäreillä tuli syötyä herkku jos toinenkin. Ruokailut on muutenkin olleet ihan retuperällä nyt flunssan aikaan ja kroppa alkaa olla aika ällöttävän näköinen nesteineen kaikkineen. En tiedä viitinkö edes julkaista viime viikon ruokapäiväkirjaa… Loppuviikko on aika karua katsottavaa! Jospa tässä sais taas itseään niskasta kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muumimukien kokoelma lisääntyi taas yhdellä ja jouduin siirtämään osan mukeista vitriiniin kun miehellä paloi hermot. Ei kuulemma löydy enää muita astioita kaapista kuin muumimukeja. Kipeenä ollessa oon muutenkin nettishoppaillut vähän liiankin kanssa, mutta nyt sille on pakko laittaa stoppi. Meillä on pari matkaa suunnitteilla ja niitä varten on alettava säästämään nyt ihan kunnolla. Kotonakin olis kiva tehdä jotain pientä kohennusta ja nekin jutut nielee ihan kivasti hilloa. Nyt on siis lopetettava tuhlailu ja voitettava lotosta 😀 Tai voisin mä haluta jostain kilpailusta matkalahjakortinkin palkinnoksi! Kelpuutan molemmat.

Onko täällä muita matkakuumeisia kuin minä? Kiinnostaako viime viikon hieman epämääräinen ja ei ehkä kovin inspiroiva ruokapäiväkirja?

Täällä porisee nyt pakuriteet hellalla. Ihailen vielä hetken mun ennenkuulumattoman siistiä keittiötä ja painelen sit viltin alle ryystämään puun makuista ei niin kovin hyvää (mutta kuulemma jätteterveellistä! ) ruskeaa litkua. Can’t wait…

6 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Kuten taidat tietää niin mä elän jatkuvassa matkakuumeessa. Haluisin matkustella parin kk välein. Yritän itekin nyt olla tuhlaamatta ylimääräisiä että voi sitten tälle vuodelle matkustella enempi jos vaan suinkin mahdollista. Saa nähdä mitä tuleman pitää, joutuu puhumaan miehen ympäri kaikkiin reissuihin tai sitten metsästettävä kavereista reissuseuraa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Välillä on ehkä ihan kivakin käydä kaveriporukalla reissussa! Mä ainakin niiiiin odotan meidän syksyn reissua kun lähdetään ihan tyttöporukalla 🙂

 2. armi kirjoitti:

  Matkakuume koveni entisestään kun äiti kertoi et kesällä lähdetään ruotsiin 😀 En oo ollut ulkomailla viiteen vuoteen joten jo ruotsin risteily saa sukat pyörimää jaloissa!
  Ja hei miuta ainakii kiinnostaa ruokapäiväkirja, oli se millainen tahansa. Ja siinä motivaattori siulle kun julkaiset sen, kunnia ei kestä julkaista samanlaista seuraavalla viikolla, pistää ruokavalion remonttiin kyllä huomaamattakin 🙂 Ihmisiä myö kaikki vaan ollaan! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mäkään en ole vuosiin käynyt Ruotsissa saati Tallinnassa. Tekis kyllä terää ihan pikkuinenkin visiitti naapurimaahan 🙂

 3. noora kirjoitti:

  Itellä kans kipeenä ollessa tuntuu toi nettishoppailu karkaavan käsistä 😀 läheskään kaikkee ei tuu pidettyä, mutta kyl toi pakettiautomaatilla ravaamisenkin vois jo laskee treeniks 😀 mut tuli jotai mahtavaakin ostettuu, meinaan lentoliput köpikseen ja regionaaleihin! Nyt täytyy myöntää et keväästä tuli kertat heitolla kivempi, kun tuli jotain mitä odottaa .D

  • Jonna kirjoitti:

   Ooh! No ei ollut turha ostos! Oliko kalliit liput? Köpiksessäkin olis kiva käydä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.