Hae
Palasia Arjestani

Marjanpoimija

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hellurei täältä mökkimaisemista! Hypättiin tytön kanssa appiukon kyytiin aamulla ja köröteltiin mökille nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Niin ja tyhjentämään marjapuskia! Täällä on puskat täynnä musta- ja punaviinimarjaa ja vadelmia ja mustikoitakin löytyy! Nyt alko urakka talven varastojen täyttämiseksi. Mun kurpitsassakin oli kovasti kukkia ja kurkkuja on muutama pieni tuloillaan. Saa nähdä ehtivätkö enää syöntikelpoisiksi vai iskeekö pakkanen niihin hampaansa ennen minua…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Joko teillä on pakkanen täytetty marjoilla talven varalle?

4 kommenttia

 1. gunagolu kirjoitti:

  Täällä alkaa pakastimet olemaan ääriään myöten täynnä marjoja, hilloja ja mehuja. Vielä pitäisi saada johonkin rakoon mahtumaan vadelmaa ja myöhemmin puolukkaa ja omenasosetta. Aina sitä tilaa saa jotenkin jostain taiottua 😀 Meillä on yhteensä n.300 litraa tilaa pakastimissa mutta ei meinaa riittää…

  • Jonna kirjoitti:

   No teillä onkin kunnon pakastintilat! Meillä on pakkasessa varmasti jotain ihan turhanpäiväistä ja vanhaksi mennyttä. Pitääkin sunnuntaina heti siivota pakkanen niin mahtuu marjatkin sinne 🙂

 2. Anni kirjoitti:

  Pakastimet on aika pullollaan jo nyt, vaikka sinne pitäisi mahtua vielä tulevien kuukausien aikana hamstrattu sienisaalis! Kaiken järjen mukaan sen täyttäisi marjoilla, joita kuitenkin käyttää JOKA PÄIVÄ, eikä sienillä joita syödään kerran kahdessa viikossa. Niin. Niinpä niin. Sitä suppilovahveroa kun saa vaan aavistuksen helpommin meidän möksältä ja lenkkimaastoista kuin marjoja 😀 Silti, hamsterien sukua!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, kaikki pitää ottaa minkä ilmaiseksi metsistä saa! Kyllä ne aina jonnekin saa mahtumaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.