Hae
Palasia Arjestani

Joka kevät ja syksy

Kevät ja kesä tekee tuloansa mikä ainakin meillä tarkoittaa vaatekaappien siivousta ja talvivaatteiden siirtoa varastoon. Tyttö kasvaa niin kauheaa vauhtia, että joka kevät ja syksy saa olla ostamassa uutta vaatetta. Tuon itsepäisen 3-vuotiaan mielikin muuttuu niin tiuhaan ettei vaatevarasto pysy vauhdissa ollenkaan. Nyt suuressa huudossa ovat mekot, prinsessat, Frozen, My little pony ja Hello Kitty. Päällensä hän hyväksyy vain tietyt vaatteet, muut on hylätty laatikoiden pohjalle. Ostan itse aika paljon lastenvaatteita käytettynä, mutta välillä tahdon tytölle myös uutta päälle pantavaa. Kengät ollaan ostettu aika lailla uusina kaikki. Tuon ikäisillä kengät kuluvat ja nuhjaantuvat nopeasti enkä ole kelpuuttanut muiden jo valmiiksi kulutettuja kenkiä. Ellokselta olen tytöllekin tilannut paljon vaatteita ja nyt sieltä saakin -20% lastenvaatteista ja -kengistä koodilla 315711. Tarjous on voimassa 22.3.2015 asti. Alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja pienin tilaus on 25e.

 

Harmaat collegehousut // t-paita kuviolla // tregginsit // housut // t-paita // joggersit

Harmaat collegehousut // t-paita kuviolla // treggingsit // Ellos kids housut // t-paita painatuksella // Jeansjoggers-housut

Huomenna meillä on ohjelmassa vaatevarastojen tyhjentäminen kirppisellä. Aikamoinen kasa lähtee vaatteita myyntiin ja saa lähteäkin, että uusia mahtuu tilalle. Ollaan just siirrytty 92 cm kokoisista vaatteista 98 senttisiin ja esimerkiksi t-paitoja ja housuja meiltä puuttuu aika lailla. Mökillekin tarvittaisiin isompia vaatteita kesää varten. Niin ja niitä kenkiä. Yksiäkään sopivia tennareita ei tytölle löydy tällä hetkellä… Jokos teillä on talvivaatteita pistetty kiertoon ja hankittu kevätvaatetta tilalle?

Ps. Osallistu Elloksen tyylikaveri-kilpailuun täällä. Palkintona 500 euron lahjakortti Ellokselle!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *