Hae
Palasia Arjestani

Jaksaa jaksaa!

Vielä ens viikon kun jaksaa treenata kuin viimeistä päivää ni sit saakin taas huilia. Lähetään ens perjantaina hyvissä ajoin ajelemaan kohti Helsinkiä ja siitä alkaakin sit hyvin ansaittu kevyt viikko. Huippua päästä katselemaan taas kisoja ja hakemaan extra motivaatiota tähän omaan touhuunkin. Voi sitä kireetä lihan määrää mikä kapuaa ens lauantaina Kultsan lavoille. Kyllä siinä silmä taas lepää 😉

Tänään kuitenkin keskityttiin vielä oman lihamäärän kasvatukseen ja vuorossa selkäpuolta ja olkapäille kiva pikku pumppireeni. Selkää on aina niin mukava reenailla, kun sinne uppoo kaikki liikkeet tosi hyvin. Mukavassa pikku jökkyrässä on taas koko selkäpuoli, huomenna saattaa taas vähän koskee 😀

Eilen käytiin muuten isännän kanssa Rauhalahden kylpylässä molskuttelemassa. Iso Koo oli varannut työkaveriltaan ajan hierontaan ja mä menin siks aikaa jo kylpylän puolelle uiskentelemaan matkaa. Sain räpiköityä huimat 900 metriä! Olihan siinäkin jo tekemistä. Uinnista väsyneenä (miten se muuten väsyttääkin niin paljon!?) raahauduttiin vielä Memphisiin aterioimaan. Viikon sisään on tullu käytyä kaks kertaa ravintelissa syömässä, mut välillä pitää elää normaaliakin elämää tän kaiken vitnesshömpötyksen ohella. Mun mielestä hyvä ravintolaruoka on paras tapa rentoutua ja unohtaa kaikki muu hetkeksi. Nyt onkin sit vähäks aikaa ravintolaruuat syöty. Ei sitä passaa jatkuvaan niissä ravata, jos mielii kunnossa pysyä..

Ja sit reenin pariin. Lämmittelyt tein tällä kertaa pumppailemalla pitkiä sarjoja ylä- ja alataljassa.

1. Leuanveto mo
9, 7*2,5kg
7*BW
13*BW tää räkkileukoina.
Vois hommata itelle semmoset vetokumit niin pystyis välillä ottamaan leukojakin vähän pidemmillä toistomäärillä. Tuskin ne kuitenkaan kauheesti maksaa?

2. Kulmasoutu mo
8, 6*65kg Kulki ihan jees 😉

3a. Pullover köydellä
13*90 lbs
12*70 lbs
13*60 lbs

3b. Kapea alatalja
13, 10*55kg
13*50kg
Uppos muuten aika hyvin!

4. Mave
5*115kg Sama kuin viimeks, mut siitä se taas nousee kun on sen aika.
8*100kg

5. Kapea ylätalja
11*50kg
10*45kg
13*35kg
Palautukset 60 sekkaa.

6. Sivuviparit kp istuen
17*6kg
12*5kg
12*4kg
13*3kg
15*2kg
Tosi lyhkäsillä palutuksilla ja tällä kertaa kummatkin kädet yhtäaikaa.

7. Facepull tangolla
15, 13*50kg
15, 14*45kg
Aivan loistava liike takaolkapäille!

Loppuun vielä reippaana tyttönä 30 minsan intervalli kuntopyörällä. Sain nostaa aika reilusti vastuksia edelliseen kertaan verrattuna.

Oli muuten uudessa Flexissä aika mielenkiintoinen juttu treeniohjelmista. Siinä oli tehty 10 viikolle kokeilemisen arvoinen treenisysteemi, jossa treenijako vaihtelee kahden viikon sykleissä. Joskus vois vaikka laittaa kokeiluun, mut nyt ei vielä ole omien kikkailujen aika. Siinä ohjelmassa treenattin ekat kaksi viikkoa 5-jakoisella ohjelmalla viitenä päivänä viikossa. Viikot 3-4 mentiin 4-jakoisella ohjelmalla ja treenejä tuli viikkoon neljä. Seuraavat kaksi viikkoa (viikot 5-6) tehtiin 3-jakoisella ohjelmalla ja treenattiin kuuten päivänä viikossa. Viikoilla 7-8 tehtiin 2-jakoista ohjelmaa neljänä päivänä viikossa ja viimeiset kaksi viikko 1-jakoisella ohjelmalla ja muistaakseni treeniä tuli kolmena päivänä viikosta. Ohjelmat oli aika hyvin rakennettuja ja pienellä hiomisella niistä saisi itselleen sopivia. Täytyy pistään korvan taakse muhimaan..

Jaahas, kait sitä pitäis taas lähtee kanan paistoon, suihkuun ja päiväunille. Yöks taas duuniin..

Ostin kissille ihka oman pedin Mustista ja Mirristä hintaan 3€! Isäntä oli sitä mieltä, et ostan sen ihan turhaan, koska se ei siinä tule nukkumaan. Toisin kävi, kjäh kjäh. Kissihän makoili siinä heti samana iltana. Näkyy muuten tälläkin hetkellä vetelevän siinä sikeitä ketarat pystyssä..

Edit. Kylläpä mulla on nyt varsinainen onnen lusikka hanurissa! JA vissiin melko syvällä, koska voittoja lohkee jatkuvasti 😀 Olin voittanut MouMoun blogista 20 egen lahjakortin Panic in Paradisen nettikauppaan. Jospa nyt löytäsin näille koiville sopivat farkut…

3 kommenttia

  1. Unelma Säleikkö kirjoitti:

    Piti tulla onnittelemaan, kun huomasin MouMoun blogissa voittosi. Vaikka munhan se arvonta piti voittaa 😉 Laitathan kuvaa, minkälaisiin pöksyihin päädyt…Kissat ovat arvaamattomia. Meidän kissa ei yleensä kiinnostu asioista, jotka ostetaan vartavasten häntä varten: kuten raapimispuu. Uusia mattoja on sen sijaan tosi kiva raapia…

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Pitää laittaa sit kuvatusta jos ja kun saan tilattua itelleni ne pökät ja jos vielä sattuvat olemaan sopivat! Mun on aika vaikee löytää semmosia farkkuja, joissa olis sekä sopiva vyötärö että myös jalat mahtuis niihin..

  3. Heidi kirjoitti:

    Moikka Jonna!Joskus katselin harjoittelu.net:ssä noita vetogummeja eivätkä tainneet maksaa kuin parikymppiä. Ei siis mun mielestä mikään järkyttävä hinta :)-Enzyme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.