Hae
Palasia Arjestani

Quitter.

Järjetön masennus, väsymys aamusta iltaan, mieletön nälkä ja pahoinvointi, heikkous, jatkuva yöllinen heräily. Niistä on Jonnan ketokokeilu tehty. Tänään jouduin jättämään salitreenin kesken, koska voin niin pahoin eikä voimia ollut yhtään. Se oli viimeinen niitti. Neljä päivää ketoa takana ja kiitos riittää. Toisilla keto alkaa toimimaan heti ja virtaa ja energiaa riittää, olo on hyvä koko ajan. Tästä hyvänä esimerkkinä oma avomieheni, joka vetää ketoa jo ties monettako viikkoa. Hänellä on todella hyvä fiilis koko ajan ja voimatasot on pysyneet ennallaan. Nousevat itse asiassa koko ajan. Itse olen ollut viimeiset pari päivää äärimmäisen masentunut ja vannonut lopettavani koko treenaamiseen ja kaiken siihen liittyvän tähän paikkaan. Tuhersin itkua itsekseni koko eilisen illan pienemmistäkin asioista. Olin vaan niin väsynyt ja voimaton. En muista edes 30 viikkoa kestäneellä dieetilläni koskaan voineeni näin huonosti. Tietysti aika kultaa muistot, mutta ihan oikeasti. En voi edes sanoin kuvailla eilisiä ja tämän päiväisiä tuntemuksiani. Totaalinen epäonnistuminen tämän päivän treenissä oli sitten se viimeinen niitti. Treenaamisen pitäisi kuitenkin olla mukavaa ja hyvää oloa tuottavaa, ei päin vastoin. Treeni jälkeen kävin kaverini kanssa kahvilla purkamassa tuntojani. Sen jälkeen kotiin riisinkeittoon. Voin sanoa, että maistui aika hyvältä 🙂

En tosiaan tiedä olisiko ketoa pitänyt vielä jatkaa väkisin muutama päivä ja katsoa paraneeko olo. Tällä hetkellä en halua edes tietää mikä olisi lopputulos. Kiitos ei enää ketoa koskaan ellei ole ihan pakko… Tänään olen mietiskellyt ruokavaliojuttuja pienen pääni puhki. Ajattelin, että mikä on ollut se ruokasysteemi mikä on tuntunut parhaalta ja millä olen mielestäni kehittynyt parhaiten. Pienen hetken mietittyäni löysin vastauksen ja lähden nyt tätä juttu toteuttamaan. Lisää aiheesta myöhemmin kunhan pääsen hommaan taas kiinni 🙂 Tähän entiseen systeemiin nimittäin tulee vielä joku päivä pieniä muutoksia. Katsotaan mitä tapahtuu.

Eilen kävin töiden jälkeen tekemässä iron cardion ja sain aikaiseksi melkein jopa huonomman olon kuin edellisellä kerralla. Vitsi mä oon mestari. Päädyin tekemään vain kaksi neljän liikkeen patteria. Ensimmäisen patterin jälkeen oli vielä tosi hyvä fiilis, sykkeet nousi kohtuullisen korkealle ja hiki virtasi. Toisessa liikepatterissa ensimmäisen kierroksen jälkeen se pahoinvointi taas alkoi, mutta tein homman sitkeästi loppuun pidemmillä palautuksilla. Toistoja jokaisessa liikkeessä 15-20.

1. Patteri
Etuheilautus kahvakuulalla 8kg
Power jump bw
Punnerrus penkiltä
Vatsat taljassa 50kg

2. Patteri
Jalannostot pallo jalkojen välissä
Vipuvarsi pulldown 20kg
Vinopena smith 25kg
Alatalja kapealla 30kg

Teen näitä iron cardioita kuitenkin paljon mieluummin kuin ihan perusaerobista, joten olis kiva keksiä mistä tuo huono olo johtuu. Seuraavalla kerralla teen vain kolme liikettä putkeen niin katsotaan helpottaako se ollenkaan hommaa. Täytyy alkaa kasaamaan itselleen jotain liikelistaa mitä voi käyttää noissa treeneissä. Kiva olis tehdä jotain ihan erilaisia liikkeitä kuin muuten salitreeneissä. Tulis vähän vaihtelua 🙂

Ja sitten se surullinen tämän päivän treeni. Enpä ole pitkiin aikoihin tehnyt niin paskaa treeniä. Tarkoitus oli alottaa nyt toi uusi selkään painottava ohjelma ja tehdä rinta+selkä. Sain just ja just tehtyä rinnan ja siinäkin meni 6 sarjaan tunti. Jouduin pitämään tosi pitkiä huileja ja ravaamaan välillä vessassa yökkäilemässä. Hienoa eikö? Jotenkin aavistelin, että treeni saattaa jäädä aika lyhyeen, joten päätin ladata kaikkeni yhteen sarjaan. En päässyt tekemään normipenaa, joten tein penkkiä 3d-smithissä. Punnersin siinä oman ennätykseni eli 2+1*62,5kg. Kolmas toisto tuli hieman avustettuna. Pieni askel bodauskansalle, suuri askel Jonnalle 🙂 Nyt se on korkattu ja paremmilla energiatasoilla ja ololla olis varmasti mennyt pari toistoa enemmänkin.

1. Pena 3d-smith 2+1*62,5kg/ 5*57,5kg/ 6*50kg
2. Vinopenkki kp 3*7-9*18,5kg

Se oli siinä. Ihan hyvä, että jätin selän tekemättä. Olisin vaan huonontanut oloa ja tullut entistä masentuneemmaksi. Nyt olen tankkaillut päivän aikana vähän hiilaria ja olo on heti paljon parempi. Energiaa alkaa olla hiljalleen muuhunkin kuin kattoon tuijottamiseen ja masennus on tiessään. Huomenna kunnolla runtua jaloille 🙂 Ou jeah. Mites muuten muilla on ketokokeilut menneet?

Viikon aikana on tullut napsittua jotakin kuviakin…

Lämpimät voileivät uunissa cheat mealina.

Rusinoita treenin jälkeen!

Mestarin aamupala 🙂

Ja miehetkö ei osta kukkia!?

Karvakolmikko päiväunilla.

Melli.

Eva ja ylikauniit silmät 🙂

Lidlin keksijädet, nams!

Iherbin tilaus: d-vitskua, mankkua, monivitsku ja sinkki. Blogin vasemmassa yläkulmassa koodi, jolla saa ekasta tilauksesta -5$.

Jaahas, jos sitä taas jotain vähän syöpöttelis ja oottelis isännän kotiin niin päästään katsomaan putouksen finaali! Kumpiko voittaa, munamies ja vai Harjakainen? Molemmat hyviä, mut luulen että Harjakainen vie, vaiks onhan se munamies aika suloinen 🙂

Yksi kommentti

  1. Enzyme kirjoitti:

    Vitsi nuo teiän kissat on niin kauniita <3Mulla on takana nyt se yksi ketopätkä 3 vkoo, tai rasva-adaptaatiovaiheeksi tuo valkku sitä sanoi, ei kuulosta niin pahalta 😀 Vasta kolmannella viikolla tuli totaalinen väsymys, hyvä kun jalkaa jaksoi nostaa, oksetti ja heikotti. Sisulla mentiin ja uskolla siihen, että ne oli vain tuntemuksia: voimaa on liikuttaa jalkaa, jos pää vaan uskoo niin. Karmee vko oli kyllä, mutta kannatti! Voimatasot ei treeneissä laskeneet ja hyvin jaksoi kaiken vetää täysillä. Mutta mitään ylitsepursuavia energiapyrähdyksiä ei kyllä meikän kropassa käyny kylässä koko aikana. Ihaninta tais olla se, että nälkä katos kokonaan. Senkin takia välillä tuli heikotus ja oksetus, kun ateriaväli huomaamatta pääsi yli 4 h 🙁 Tällä hetkellä hiilarit ennen ja jälkeen treenin ja nälkä pysynyt edelleen pois! Sikspä siis todella kannatti kärvistely 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *