Hae
Palasia Arjestani

Erilainen aamupala

Päätin taas viikonloppuna, että panostan aamupalaan tällä viikolla muullakin tavoin kuin voitelemalla leivät ja siivuttamalla niille juustoa. Paleo-ruokavaliota noudattaessani söin aika usein lihaa, kalaa tai kananmunia aamuisin ja päätin lähteä tällä linjalla liikkeelle. Tällaisissa aamupaloissa on runsaasti proteiinia ja vähän rasvaakin, joten nälkä pysyy pitkään loitolla. Oon aika laiska pilkkomaan vihanneksia aamuisin ja tänä aamuna vihanneksina toimi pari viipaloitua tomaattia. Parempi sekin kuin ei mitään 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jauheliha-porkkanapaistos (3-4 annosta)

 • 400g jauhelihaa
 • 1 sipuli kuorittuna ja pilkottuna
 • 2 porkkanaa kuorittuna ja raastettuna
 • 3-4 kananmunaa
 • mausteita ja suolaa

Ruskista pilkottua sipulia hetki voissa. Lisää jauheliha ja ruskista se yhdessä sipulin kanssa. Mausta hyvin. Lisää porkkanaraaste ja jatka vielä hetki paistamista. Tee jauhelihaseoksen keskelle muutama pieni kolo ja riko kananmunat niihin. Anna hautua mieleiseen koostumukseen. Tarjoile heti tai annostele säilytysrasioihin odottamaan ruokailua!

Tarjoile vihannesten kera. Tästä saa helposti myös illallisen lisäämällä jotain hiilaria mukaan. Bataatti toimii varmasti erittäin hyvin!

 

4 kommenttia

 1. Elina/ Ellu jumppaa kirjoitti:

  Oi, tää lähtee testiin! Oon nimittäin tuskaillut aamupalan kaa, kun syön aina samoja juttuja. 🙂

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Tosi kutsuvan näköinen ruoka, hieno kuva ja simppeli HYVÄ resepti. Ehdottomasti aion syödä. Kiitos tästä! 🙂

 3. Jonna kirjoitti:

  Kiva kuulla Eve, ei muuta kuin kokkailemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *