Hae
Palasia Arjestani

Ihmeparantuminen

Processed with VSCO with a5 preset

Mä olen kärvistellyt täällä muutaman päivän flunssan kourissa. Alkuviikosta tunsin miten kurkku alkaa kipeytymään ja otin heti järeät keinot haltuun. Aiemmin minulla on ollut huono tyyli antautua flunssan vietäväksi, mutta nykyään taistelen kaikin voimin vastaan ja se kannattaa! Olen huomannut, että flunssan saa kyllä karkotettua, jos tositoimiin ryhtyy heti eikä parin päivän päästä. Aloin heti ensioireiden tullessa lisätä sinkin saantia ja c-vitamiinia purkista ja ruuasta. Otin käyttöön myös Arctic warriorsin Puolustajan, joka sisältää väinönputki-nokkosuutetta. En tiedä onko näiden ansiosta vai minkä, mutta olen näillä keinoin selättänyt ja kaksi flunssaa putkeen!

Eilen mulla oli jo todella flunssainen olo töissä ja yhden aikaan kurkku oli niin kipeä, että mietin töistä pois lähtemistä. Nappasin yhden buranan suuhun, jonka turvin tein hiljaisen vuoroni loppuun. Kotona hieman lisää troppia nassuun ja parin tunnin päästä olinkin jo elämäni iskussa! Miten voi olo muuttua noin nopeasti muutamassa tunnissa? Ensin olin ihan kuollut ja seuraavassa hetkessä tanssin lambadaa keskellä olohuonetta! Noh, flunssat ja muut sairastelut ovat ihan hanurista, joten en valita. Hyvä vaan jos selvisin näin vähällä! Eilinen ilta menikin energisesti puuhastellessa kotona ja pääsin vihdoin ja viimein jopa varastoon asti hakemaan pikkusen lämpimämpää fylliä ylle. En pidä kylmästä ja palelemisesta sitten yhtään!

Processed with VSCO with a5 preset

Treenaamaan en ole päässyt viimeiseen viikkoon ja alkaa vähän tuntuakin siltä. Tänään en uskalla vielä salille lähteä, mutta jos olotila jatkuu näin hyvänä niin huomenna pakkaan salikamat mukaan duuniin ja painelen teston käryiselle salille lihoja pumppailemaan. Täytyy saada hauikset minttiin sunnuntain kisoja varten 😀 Ei vaan, mukavaa olisi saada tämä lököilystä jumittunut kroppa taas vetreäksi ja päästä välillä jonnekin muuallekin kuin kotiin tai lähikauppaan.

Toivottavasti olette pysyneet terveenä! Onko teistä muuten moni tulossa katsomaan kisoja sunnuntaina?

Ps. Muistakaahan käydä äänestämässä omaa suosikkianne (eli minua) Urtekramin kisassa TÄÄLLÄ. Mun resepti löytyy ihan sivun alalaidasta. Äänestäneiden kesken arvotaan Urtekramin tuotteita!

2 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Huomenta 🙂 Jee perjantai. Kävin juuri heittämässä ääneni sun kilpailureseptille !!!!

  Tässä aamupuuroa nautin, jaksaa taas ahertaa työpäivän.
  Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua.

  • Jonna kirjoitti:

   Hei kiitos miljoonasti! Rentouttavaa viikonloppua 🙂 Täällä on viikonlopun vietto alkanut varsin mukavissa merkeissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *