Hae
Palasia Arjestani

Skin the cat.

Helou! Mulla oli vähän teknisiä ongelmia eilen niin en päässyt päivittämään kuulumisia. Eilen en saanut siirrettyä kuvia fitfashionille ja tänään mun kone ei tunnista puhelinta niin en saa kuvia puhelimelta siirrettyä. Ihme säätämistä taas… Tehdäänpä tästä sitten treenipostaus ja jätetään muut kuvat ja tarinat huomiselle, eiks jeh?

Mitä teidän elämään kuuluu? Täällä on palattu normaali arkeen ja treeneihin ja kropassa kyllä tuntuukin siltä! Reissussa tuli syöpöteltyä sen verran hyvin, että mukavuuden haluisena ihmisenä tiukensin ruokavaliotani vähäksi aikaa. Tällä hetkellä mennään siis samalla ruokavaliolla kuin dieetilläkin. Mitään sen kummempaa suunnitelmaa en ole laatinut tai päättänyt että miten pitkään noudatan tätä ruokaohjelmaa. Voi olla että tämän viikon, tämän kuukauden tai useamman kuukauden 😉 Katselin eilen taas crossfit tyttöjen kuvia netistä ja olishan se aika kiva kun vois hyvillä mielin jumpata pikku shortseissa ja olo olis muutenkin kevyempi.

Haluaisitko itse olla samanlainen?

 

Uskalsin tänään ekaa kertaa vähään aikaan puntarille ja lukema ei ollut niin paha kuin aattelin: 64, 2kg eli edelleen ollaan noin puolentoista kilon päässä viime dieetin alimmasta lukemasta! Kohta pääsen muuten entistä enemmän treenailemaan myös kotona, kun tein parit loistohankinnat netin ihmeellisestä maailmasta. Joku kaunis päivä meille kotiutuu leuanvetotanko sekä 5kg medicine ball 🙂 Vielä pitäis vähän isompi kahvakuula hankkia, että jos jollakin pyörii ylimääräinen 10kg kahvakuula nurkissa niin saa ottaa yhteyttä jonna.musakka@gmail.com

Ennen kuin mennään treeniasioihin niin muistuttaisin, että minua voi seurata instagramissa nimellä jonnam1983! Sinne laittelen aina päivän mittaan kuvia sieltä täältä 🙂 Pinterestissä mut löytää omalla nimelläni. Nyt oon alkanut koota pinterestiin paleoreseptejä! Vannoin etten hurahda moiseen, mut niinpä vaan on alkanut kiinnostaa. Sen verran paljon tykkään leivästä ja jätskistä, että totaalipaleolaista musta ei saa tekemälläkään mut syödään nyt niin kuin hyvältä tuntuu 🙂

Maanantaina pidin vielä lepopäivän treeneistä, kun oltiin sen verran myöhään vasta kotona ja hommaa oli aika paljon tehtävänä. Tiistaina pääsin taas käsiksi treeneihin ja varsin mukavalla WODilla se alkoikin! Pääsin tekemään liikkeitä, joita en ole koskaan tehnyt. Eräänlaista voimisteluliikkeitä siis, hih 🙂

Alkuperäisen ohjelman mukaan liikkeet olisi pitänyt tehdä renkailla, mutta koska salilla ei sellaisia ole niin tein tangolla. Silläkin ne pystyy varsin hyvin tekemään. Voimisteluliikkeinä oli:

Skin the cat on tuttu liike lapsuudesta! Luulen, että handlasin sen suhteellisen hyvin. Jalkoja en saanut ihan niin suoraksi kuin pitäisi, mutta muuten tuntuu kuin olisin onnistunut siinä suhteellisen hyvin. Pelkäsin että olkapäät paukahtaa pois paikoiltaa mut ihan hyvinhän ne kestivät! Kaksi jälkimmäistä liikettä olikin sit vähän kinkkisempiä ja niissä pystyin tekemään lähinnä osia ja harjottelemaan keskivartalon pitävyyttä ja vähän liikerataa. Pikku hiljaa eteen päin 🙂

Valmistautuu kissan nyljentään.

Valmistautuu kissan nyljentään.


Sieltä kiepautus ja jalat tangon ali toiselle puolelle.

Sieltä kiepautus ja jalat tangon ali toiselle puolelle.


Ympäri...

Ympäri… Onneks ei ollu housuissa reikiä 😀


Ja jalat kohti lattiaa. Selänkin pitäis olla vaakatasossa!

Ja jalat kohti lattiaa. Selänkin pitäis olla vaakatasossa!

Loppukidutuksena oli vielä:

“Barbara”

Five rounds, each for time of:
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

Rest precisely three minutes between each round.

Innostuin treenin alussa tekemään niin pitkään noita kikkailuliikkeitä, että jouduin Barbaran jättämään kolmeen kierrokseen että ehtisin bussiin. Voin sanoa että kuolemaa tein silti! Selkä, ojentajat ja vatsat on olleet tosi kipeet eilisestä lähtien. Niin ja häntäluu. Siitä lähti taas vatsoja tehdessä nahkat 😀 Pikkasen kirvelee suihkussa käynti ja nukkumaankin joudun jommalla kummalla kyljellä. Pikku vikoja… Vikalla kiekalla jouduin vähän skaalaamaan leuoissa ja hakemaan violetin kumpparin avustamaan. Raskasta se oli silti.

Eilinen treeni oli alakerta painotteinen. Alkuun vähän lämpöä pyörällä ja kepillä ja sit työn touhuun.

WOD WAVE 2: ME LOWER

Sumo Deadlift 3rm
AMRAP 80%

Ft.Squat 3×10 @ 70% 1rm 2:00 Send Off

Glute-Ham Raise or Wide Stance Good-Morning 3×10

Ihan alkuun tahtoisin kysyä teiltä viisaammilta, että mitä tarkoittaa tuo mustattu 2:00 send off? Kaksi minuuttia johonkin tai jostain jonkun aikana, mutta mitä? Tiedän että täällä käy ihmisiä jotka osaa nämä asiat paremmin ja toivoisin, että joku ystävällinen valaisisi mua 🙂

Jep, eli alkuun maastavetoa sumotyyliin ja haettiin kolmen toiston maximia. Tein kaksi toistoa 92,5 kilolla ja vikalla toistolla alkoi hanuri kipata ala-asennosta ensimmäisenä, joten jätin siihen. Tuloksena siis 90kg mikä oli mulle varsinainen yllätys, koska a) en ole varmaan koskaan tehnyt mavea ilman remmejä, b) en oo pitkään aikaan tehnyt mavea ja c) tää oli ehkä toinen kerta ever kun teen sumomavea. Keskityin tekemään jokaisen noston tosi hallitusti, koska liikerata oli uusi. Ihan hyvin otti pyllynpuolikkaat sekä taka- ja sisäreidet hittiä. Ovat aika hellänä… Mavesta mulla unohtui tuo AMRAP 80% kokonaan 🙁

Sumomavea.

Sumomavea.

kuvia 001Seuraavana ohjelmassa etukyykkyä 3*10. Tein kaikki sarjat 42,5 kilolla. En yhtään teidä paljonko mun ykkösmaksimi on tässä liikkeessä niin painot on pelkkää arvailua. Nyt kun oon vielä vaihtanut otetta niin luulen, että sekin vaikuttaa painohin. Nyt sain kyllä tangon pysymään hyvin olkapäillä kun löysin käsille sopivan leveyden millä saan hyvin kyynerpäät ylös eikä ranteetkaan tunnu katkeavan!

Front squat 3*10*42,5kg.

Front squat 3*10*42,5kg.


Kantapäiden alla on vieläkin pakko pitää lankkua ja silti meinaa mennä polvet yli :(

Kantapäiden alla on vieläkin pakko pitää lankkua ja silti meinaa mennä polvet yli 🙁


kuvia 008

Mulla on takareidet! Jei 😉

kuvia 007Etukyykyn jälkeen tein vielä muutamat sarjat glute ham raisea ja totesin, että ens kerralla sitäkin saa vaikeuttaa jollakin tavalla 🙂 

Huomenna sit sekalaista kuvasettiä tulossa reissusta, ruuista ja mistä vielä.

Ps. Kiitos kuvista Juha R. ja Anna 🙂

Pss. Mullapa on iso kasa tuoreita mansikoita täällä tuhottavana nännänäääää 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *