Hae
Palasia Arjestani

Juonittelua, irstailua ja mielettömiä möläytyksiä

Mulle television katselu vastaa täydellistä rentoutumista. Meidän boksi pullistelee tallennetuista ohjelmista, jotka oikein huutavat katsomaan niitä. Arkisin ei töllön katselulle juuri aikaa ole, joten boksi saa tästä edeskin olla tupaten täynnä. Katson televisiotä ehkä tunnin verran nykyään päivässä. Hetken aamulla, kun muut nukkuvat, ja nautiskelen samalla aamupalaani kaikessa rauhassa. Illalla katson pienen pätkän aamulla kesken jääneestä ohjelmasta joko illallista syödessä (jos ei syödä pöydän ääressä) tai venytellessä. Viikonloppuna saatan katsoa kokonaisen ohjelman alusta loppuun, vähänkö vaarallista elämää! Joskus aikaa on niin paljon, että ehdin katsoa jopa kaksi jaksoa, mutta nämä on niitä once in a month asioita. Enivei, suurin osa mitä katson, on miehen mielestä täyttä skeidaa, mutta mun mielestä television katselun on tarkoitus nollata päätä eikä suinkaan ylikuormittaa sitä.

Olen aina ollut tositv-ohjelmien suurkuluttaja enkä edes häpeä myöntää sitä. Tällä hetkellä seuraan Temptation islandia, Suomen bacheloria ja uusimpana Sohvaperunoita, joka muuten on aivan huikea ohjelma! Vähän aikaa sitten töllössä pyöri myös Exiä rannalla Suomi ja UK, joita seurasin silmä kovana. Tosi-tv on yleensä ihan kauheaa kuraa, mutta siinä kiinnostaakin juuri kaikki se mitä omassa elämässä ei koskaan tapahdu. Onko hauskempaa kuin naureskella toisten toilailuille? Tositv-ohjelma ovat aina täynnä hölmöilyä, irstailua ja juonittelua. Voi sitä myötähäpeän määrää, jonka toisten ihmisten saniomiset ja tekemiset saakaan aikaan! En mä vaan koskaan tolleen käyttäytyisi. Jos todella haluaa nollata pätään niin tositv on se juttu.

Olen aina ollut hulluna erilaisiin rikos- ja lakimiessarjoihin. Netflixiin pamahti juuri Suitsin 5. kausi ja kiljuin riemusta kun kuulin sen! Aivan huikea sarja. Nokkelaa sanailua, mielettömiä juonenkäänteitä ja hienoja henkilöhahmoja. En varmasti kyllästy siihen koskaan. Netflixissä olen aloittanut katsomaan kymmeniä sarjoja, mutta suurin osa niistä on jäänyt kesken, kun kiinostus on lopahtanut tyystin. Kovasti hehkutettu Breaking bad on yksi näistä. Ei vaan iskenyt minuun. Tällä hetkellä on aika vähän sellaisia rikos- ja lakimiessarjoja, jotka jaksaisi kiinnostaa. Norjalainen Mustamaalattu on Suitsin ohella todella hyvä ohjelma. Rouva ministeriä seuraan myös joskin se on enemmän poliittinen sarja kuin rikoksiin perustuva.

Muita ohjelmia, joita seuraan harvakseltaan ovat esimerkiksi Kolme miestä ja tyttö, Devious maids, Erikoisliikemiehet, Suomen surkein kuski sekä Heikoin lenkki. Nyt kun Downsiftaajatkin on katsottu loppuun niin hyviä suomalaisia sarjoja on aika vähän. Haluatko miljonääriksi meillä katsotaan joka lauantai koko perheen voimin ja sitä ennen katsottiin myös Putousta. Dokkareita on myös boksi puolillaan, samoin leffoja. Tämän ohjelmalistanne nähtyäenne voitte ehkä ynnätä kuinka täynnä meidän boksi onkaan, kun katseluaikaa kuitenkin on aika vähän 😀 Siihen kun lisätään vielä kaikki tytölle tallennetut ohjelmat niin….Suomalaisia hyviä sarjoja olisi kivaa saada lisää ohjelmistotarjontaan, samoin kunnon rikossarjoja, kuten vanha kunnon CSI. En kyllä tiedä milloin niitä katsoisin, mutta olsihan se kiva, että on mieleistä tarjontaa 😀

Mitkä on teidän lemppariohjelmia ja räjähtääkö teilläkin digiboksi ihanjustkohta?

Hey, muistakaahan että tänään on viimeinen päivä saada Elloksen* tilauksesta -25% alennusta ja alennus koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita (tarkemmat ohjeet täällä)! Elloksella pyörii myös Hintahepulit*, joilta itse tilasin tämän kauan himoitsemani Puman paidan*. Tytölle taasen tilasin kätevän sadehaalarin tuolla 25% alennuksella. Ei tarvii kohta enää venkslailla housujen ja takkien kanssa!

8 kommenttia

 1. Liisa kirjoitti:

  Ei saa haukkua Breaking Badia! No joo, makunsa kullakin. 😀 Mulla on itselläni tv:n katselu vähentynyt melko paljon noiden suoratoistopalveluiden myötä ja varsinkin Netflixistä löytyy todella paljon ihan mielettömän koukuttavia laatusarjoja (Black Mirror, Stranger Things yms.), mutta toki sitten myös HBO:lta esim. Game of Thrones, johon oon täysin rakastunut vasta tänä vuonna. Tv:stä tulee nykyään katsottua oikeastaan vaan vähän valikoiden tosi-tv:tä (ja toki välillä ne salkkarit…).

  Jos rikos- ja lakisarjat uppoaa niin suosittelen lämpimästi How to get away with murder -nimistä sarjaa, itse tässä odottelen kärsimättömästi kolmoskautta ilmestyväksi tänne Suomenkin puolelle. The Killing on kans jännä. Mullakin on paha tapa jättää sarja kesken jos se ei tempaa heti alkumetreillä mukaansa, eli tunnistan itseni kuvauksesta. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, Braking badista katsoin kuusi jaksoa ja polki niin pahasti paikallaan, että jätin kesken. Ehkä sillekin pitäisi antaa vielä mahdollisuus? Game of Thronesia on kovasti kehuttu, mutta en ole itse sitä vielä katsonut. Hei, hyviä vinkkejä tuli, kiitos! Ei multa ainakaan ohjelmat lopu kesken 😀

 2. Viivi kirjoitti:

  Löysin selvän hengenheimolaisen mitä tulee tosi-TV:seen. ? Iholla alkoi eilen, joten se jää seurantaan myös.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä katsoin kans tänään kaksi jaksoa Iholla-sarjasta, vaikuttaa hyvältä! Hauska oli huomata sen toimittajan kodista ettei sielläkään aina siistiä ole 😀 Tosi-tv on pop!

 3. Heta kirjoitti:

  Simpsoneiden ei niillä ikivanhoilla eikö upouusilla vaan siitä välistä ne muutamat kaudet on parhaita. Mutta hyvin nollaantuu Family Guylla tai Netflixin Archer-sarjalla. Niin skitsoa juttua välistä että joooo. Ja tykkään piirretyistä siis. Hahha!

  • Jonna kirjoitti:

   Simpsonit on kans hyviä!Jostain syystä ei ole tullut katsottua viime vuosina niin paljon kuin ennen. Meillä on dvd:nä vaikka kuinka monta tuotantokautta niitäkin. Archeria on kans kehuttu, pitäisköhän vilkaista..

 4. Heidi kirjoitti:

  Laki- ja rikossarjoista samaa mieltä, mutta tosi-tv aiheuttaisi lähinnä ihottumaa. Johtuu ehkä tukevasta keski-iästä: en vain näe mitään mielenkiintoista niissä sekoilevissa ja typerästi käyttäytyvissä ihmislapsissa. Tai ainakin oletan lehtijuttujen tai ohjelmaesittelyjen perusteella moisen olevan esillä. Ainoa tykkäämäni tosi-tv-ohjelma on Sohvaperunat. Ehkä siksi, että siitä voi löytää himpun verran myös itseään – eli saa nauraa itselleenkin.
  Päivittäinen katseluaika jää aika lyhyeksi ja – kuten sinullakin – boxi on täynnä, ja sitä turhempia tyhjennetään pois tärkeämpien tieltä. Kunnes boxi on taas täynnä ja niitä tärkeitä tyhjennetään pois vielä tärkeäpien tieltä. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Onneksi jokaiselle löytyy jotakin! Voihan se olla mullakin, että kun ikää tulee lisää niin tosi-tv:t jää pois. Mene ja tiedä. Sohvaperunat on ihan huippu! Eilen miehen kanssa katsottiin juuri yksi jakso Areenasta ja hirnuttiin mahat kippurassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *