Hae
Palasia Arjestani

Hyvin syönyt

Täällä heräillään pikku hiljaa Juhannuksen jälkeiseen normaaliarkeen. Eipä paljon auttanut yksi ylimääräinen vapaa päivä ainakaan mua. Nukun aina jotenkin todella levottomasti mökillä eikä hyttysarmeijan henkiin herääminen helpottanut yhtään oloa. Vasta sunnuntaina tunsin olevani taas voimissani ja jaksoin puuhastella koko päivän normaaliin malliin. Viikonloppuun mahtui paljon hyvää ruokaa, saunomista, ulkotreenejä, kikattelua, pötköttelyä, petsien piilotusta, vesileikkejä ja höpöttelyä. Snadi kuvapläjäys siis tiedossa!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKoko viikonloppu kului sateisissa merkeissä ja ulos singottiin aina heti kun sade vähänkään lakkasi. Tyttö rakastaa olla mökillä juuri sen vuoksi, että pääsee pihalle kun vaan kengät laittaa jalkaansa. Saunan vieressä on matala oja, josta haetaan vettä saunaan ja se on tuottanut mulle vähän huolta tytön osalta. Toistaiseksi hän ei kuitenkaan ole osoittanut pienintäkään kiinnostusta ojaa kohtaan ja tietää selkeästi ettei sinne mennä ilman aikuisen läsnäoloa. Silti…Tarkkana pitää olla pienten ihmisten kanssa! Perjantaina mies teki meille päivällä ruuaksi kanaa ja bataattiranskalaisia. Järjettömän hyviä! Oletteko koskaan kokeilleet? Illalla mentiin naapuriin juhannusjuhliin, syötiin hyvin ja istuttiin iltaa. Minä jätin juhlat kesken kymmenen maissa ja lähdin pistämään tytön unille. Siinä vaiheessa iltaa alkoi drinksua virrata pöytään sen verran tiuhaan tahtiin, että katsoin parhaimmaksi poistua vaikka olisihan mieskin tytön nukkumaan laittanut. Mullapa oli mielessä seuraavan päivän treeni 😉 Juhlissa oli numerona myös poniajelua, josta tytön kanssa nautittiin suunnattomasti. Ikävä on hevoshommiin ja varsinkin hevosen selkään. Täällä ratsastus vaan on turhan kallista…

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLoppu viikonloppu menikin lähinnä syödessä hyvin. Nähtävästi liiankin hyvin, koska vaaka näytti jättilukemia tänä aamuna. Parit treenitkin heitin viikonlopun aikana, mutta juoksulenkki jäi nyt välistä sateiden takia. Täytyy yrittää petrata tällä viikolla. Monessakin asiassa. Pitäis tehdä sitä sun tätä ja revetä miljoonaan paikkaan. Yritän olla kehittelemättä itselleni stressiä ja hoitaa asian kerrallaan. On tässä vähän huolta ja murhetta ja se vaikutti selkeästi myös viikonlopun tunnelmaan, kun huomaan vähän väliä tuijottavani seinään ja miettiväni asioita. On tämä elämä välillä! Vielä oli reilu kuukausi jaksettava painaa ennen mun lomaa ja sit kuukaudeksi huilimaan. Sitä odotellessa 😉

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKäsittämätöntä muuten miten äkkiä meikäläiseenkin upposi levyllinen suklaata ja pussillinen lakuja. Ihan vaan katsellessa tabletilta OITNB:a. Kunnon sokelihiili! Vois ehkä taas vähän rajoittaa.. Minkäslaisissa merkeissä teidän juhannus sujui? Kosteissa vai hyvin syödessä ja levätessä?

9 kommenttia

 1. hansu kirjoitti:

  Töissä meni, kerkesin kuitenkin uimaan ja nukuin hyvin. Kivaa siis oli myös näinkin. 😉

 2. Gunagolu kirjoitti:

  Täällä juhannus meni melko samanlaisissa merkeissä: ulkona oltiin aina kun mahdollista ja päästiin katsomaan hauskaa kesäteatteri-esitystä. Hyvää ruokaa laitettiin ja otettiin muutenkin rennosti. Ihan hyvä juhannus siis! Kuinka vanha tuo teidän mökki on? Katselin kuvista että vaikuttaisi vähän vanhemmalta talolta. Siitä olis kiva nähdä enemmän kuvia ja kuulla lisää esim. iästä 🙂 Terveisin wanhojen talojen fani

  • Jonna kirjoitti:

   Jos en väärin muista niin joskus 1920-luvulla rakennettu! Mä tykkään kans vanhoista taloista. Ihanaa kun on narisevat vanhat lattiat ja vanhan malliset ikkunat <3

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Syödessä ja lepäillessä meni juhannus. Ei edes kiinnosta kostea juhannus! Kosteaa oli vain vesisade…
  Ihania kuvia taas sulla tälläkin kertaa! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, vettä tuli vähän liikaakin. En mäkään jaksa enää läträtä muissa kosteissa merkeissä. Kivempi on ottaa rennosti, levätä ja syödä hyvin 🙂

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Juhannus tuli vietettyä Tallinnassa hyvin syödessä ja sopivassa suhteessa chillailua ja meininkiä ja kyllä vähän kostukettakin 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Mä katselinkin instasta, että teillä oli vähän erilainen juhannus! Kiva viettää sekin välillä vähän eri maisemissa 🙂

   • Outi Karita kirjoitti:

    Oli kyllä kivaa noinkin, mitään perinteitä juhannuksen viettoon kun meillä ei ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *