Hae
Palasia Arjestani

Jääkaapilla.jpg

Muistaako teistä kukaan Pakkohoitoon.comin legendaarista ketjua jääkaapilla.jpg? Tai oletteko kuulleet siitä? Ketjuun upataan siis kuvia, jossa poseerataan jääkaapilla vähissä vaatteissa ja lihakset jännittyneinä. Muistelen, että minustakin on kyseisessä ketjussa kuva! Siivosin pari päivää sitten meidän jääkaappia ja patsastelin siinä käsi oven kahvassa jotain. Siitä se ajatus sit lähti…. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksessa ei suinkaan ole tarkoituksena vain patsastella jääkaapilla, vaan samalla kuvasin koko meidän jääkaapin sisällön. Sisältö muuttuu toki päivittäin, mutta kyseisenä päivänä jääkaapista löytyi seuraavia asioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitetaan ylimmällä hyllyltä, jonne kertyy aina sekalaista tavaraa. Ihan takana on pari marmeladipurkkia joulutorttutalkoista. Joutanevat kohta puoliin roskiin. Lisäksi ylähyllyllä on vähemmälle käytölle jäänyt suklaalevite sekä maapähkinävoin jämät. Pulloissa siellä on olega3:sta sekä joku proteiinijuoma. Näiden lisäksi ylähyllyllä asustaa purkki hapankaalia  (yök), miehen limut, Kivikylän nakkipaketti sekä paketti vanhaa goudaa. Keskihylly täyttyy usein erilaisista säilytysrasioista ja nyt rasioista löytyi -yllätys yllätys- kanaa ja riisiä! Vasemmassa laidassa on pari purkkia rahkaa ja takana yksi tytölle viikonlopuksi ostettu vanukas. Etualalla muumimukissa on miehen chiahyytelö ja sen takana rasian päällä luomuvoita sekä vuohenjuustoa. Oiieassa laidassa asustaa rasia raejuustoa ja sen takana iso pönikkä mantelivoita, nams!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAToiseksi alimmalla hyllyllä on leivontamargariinia sekä purkki kondensoitua maitoa odottamassa banoffeen valmistusta. Takana on Pirkan antipastolajitelma ja juustopaketti. Etualalla purkki oivariinia ja sen vieressä pari chia-marjavanukasta! Ja sitten alahylly, joka on varsinaine kastikehylly! Mies on hamstrannut jääkaappiin erilaisiam kastikkeita kokonaisen armeijan tarpeisiin. On erilaisia chilikastikkeita tulisesta miedompaan, tabascoa, jotain spesiaalisinappia, worchester-soossia, macadamia-öljyä ja mun nestemäinen inkivääri. Keskellä appiukon tekemää hernekeittoa purkissa ja sen päällä kalkkunaleikettä. Oikeassa laidassa takana rasiassa spagettia ja lihapullia sekä turkkilaista jogurttia, jota mulla kuluu aika paljon! Edessä Ahon raparperijopgurttia ja tytölle yksi riisivanukas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVihannesloota näyttääkin sit tältä. Siellä on yksi parsakaali, joka ihan kohta kävelee eteen kun avaa jääkaapin. Perunaa, porkkanaa, salaattia, kurkkua, paprikaa, tomaattia… Niitä normijuttuja! Säilytättekö te tomaatit jääkaapissa vai huoneenlämmössä?

PicsArt_1433235824692Ja viimeisenä jääkaapin ovi. Alaloossissa maitoa, mantelimaitoa, mehukeittoa, ketsuppia, sinappia, miehen joku majoneesi ja kalanmaksaöljyä. Yläloossissa luonnollisesti suklaata monta levyä, tummaa kaikki, yksi parmesaanijuusto sekä tytön A-hepatiittirokote, joka pistettiin eilen.

No, tämmönen on meidän jääkaappi. Näyttääkö teidän samalta vai ihan erilaiselta?

16 kommenttia

 1. Ue kirjoitti:

  Tomaattiasiaan piti tulla jonkin asteen tomaattifanaatikkona kommentoimaan että ehdottomasti huoneenlämmössä! Jääkaappikylmät ja kovat tomaatit saa aina huonolle tuulelle 😀

 2. Mikko kirjoitti:

  Äiti jättää tomaatit kotona aina huoneenlämpöön, mutta kun itse teen siitä 2-3 päivän salaatit niin kyllä ne tomaatit jääkaapissa on muovikipoissa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Pitää munkin tästä lähtien jättää tomskut pöydälle pötköttämään 🙂

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Mua ei kiinnosta tuo poseerauskuva jääkaapilla ollenkaan!
  Mutta muuten olin tosi kiinnostunut,että mitä kaikkea jääkaapista löytyy. Lisää tömmöstä!

  • Jonna kirjoitti:

   Toi kuva olikin vaan tommonen läppä, kun muistui legendaarinen ketju mieleen 😀 Joo, vois joskus toistekin tehdä tämmösen!

 4. SaSha kirjoitti:

  Suosittelen säilyttämään maidot lähellä jääkaapin takaseinää, sillä ovi on liian lämmin paikka niille etenkin kesällä. 🙂 tomaatit nostan (kuten hedelmät) huoneenlämpöön 2-12 h ennen syömistä.

  • Jonna kirjoitti:

   Maidot meillä itse asiassa onkin normaalisti alahyllyllä ja takaseinässä 🙂

 5. ulla kirjoitti:

  Tomskut pitää säilyttää huoneenlämmössä- kylmänä ne ei edes maistu millekään 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tästedes muistan! Näin olen kuullut, että ne olis mehukkaampia huoneenlämmössä. Miten nopeasti menevät pilalle?

 6. Outi Karita kirjoitti:

  Yks tomaatit kylmässä äänikin tänne joukkoon 😀 mä taas en tykkää huonelämpimistä tomaateista ja vihanneslokerossa on mun makuun niille just sopiva viileys 😀

 7. Kieppis kirjoitti:

  Jos nyt mennään oikein Pirkka-niksi -osastolle, niin tuo kondensoitu maito säilyy avaamattomana ihan huoneenlämmössä. Helpompi saada ulos purkistakin, kun ei ole jääkaappikylmää 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Niin mä olen normaalisti säilyttänytkin. Ostin tän version Lidlistä ja siellä se oli kylmähyllyssä niin pistinpä sit jääkaappiin. Tonhan joutuu joka tapauksessa keittämään banoffeehen niin ei niin väliä, vaikka olis jämäkämpääkin kamaa 😀

 8. Retsku kirjoitti:

  Haha, parhautta tuo Pakkiksen jääkapilla.jpg. Joskus, kun siellä aktiivisemmin vielä pyörin, niin kävin kyllä aina tsekkaan. Eipä tule nykyään Pakkistakaan kovin ahkerasti luettua, kun on blogit ja kaikki. Sinkkuketjua yms. välillä niiden viihdearvon vuoksi.
  Meidän jääkaappi näyttää aika samalta, paitsi minä oon se, joka hamstraa noita kastikkeita ja mies kiroaa kauppapäivänä, kun mitään ei mahdu kaappiin 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, se on hauska ketju 😀 Mullakin on Pakkis jäänyt jo pitkään selaamatta, mutta mies siellä vierailee päivittäin. Mitäs kastikkeita sä hamstraat? Noita samojako?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.