Hae
Palasia Arjestani

Urheiluvamma.

Sainpa tänään pitkästä aikaa hajotettua itteeni. Onneks en pahasti. Taas sen huomaa miten tärkeää lihashuolto on. Heti kun venyttelyn unohtaa niin alkaa paikat hajota. Kohta onkin ohjelmassa kunnon venyttelysessiot! Oikea takaolkapää ilmeisesti jotenkin vähän revähti tänään leuanvedoissa. Ekalla toistolla tuntui pieni vihlaisu ja sitten takalohko alkoi kipeytyä. Mitään painavaa ei oikealla kädellä voi kantaa, koska kipu säteilee heti etupuolellekin. Kylmää vaan paljon tänään ja piikkimatto hoitoa niin eiköhän se siitä taas!

Rintaa ja selkää tänään salilla vuorossa. Ekat liikkeet tein vuorosarjana, mutta sen jälkeen joka liikkeen omanaan minuutin palautuksilla.

1a. Leuat myötäotteella 5x
1b. Vinopenkki kp 5x
2. Ylätalja vastaotteella 5x
3. Punnerrukset rinnalle 5x
4. Alatalja kapealla 3x

Leuoissa hidastettu negatiiviset kahdessa vikassa sarjassa. Parantaa tuntumaa kyllä huimasti!Ylätaljaa vastaotteella en ole ihan lähiaikoina tehnyt, mutta hyvän tuntuman sain ihan koko selän matkalta. Kaiken kaikkiaan varsin hyvä jumppa aamupuuron voimalla tehtynä 🙂

Leukoja myötäotteella.
Selällä vetää…

Ylös asti.

Tänään on muuten ollut varsin tylsä päivä. Ollaan vaan loisittu kotona. Piti mennä miehen enon synttäreille, mutta herralla meni salireissu niin myöhäiseksi ettei me mihinkään keretty. Pöh. Kävin sit mimmin kanssa ulkona kävelyllä ja otin samalla maratonpuhelun kuopion suuntaan. Meneehän se aika niinkin 🙂

Ruokaa täällä on vähän laitettu: lohta vähän paisteltu ja maisteltu ja mies värkkäsi puhalillit. On se vaan kokki 😀

Toi yks on vetänyt kaikenlaista mässyä täällä nassuunsa ja mä olen istunut vieressä sylkeä nieleskellen. Jotenkin kun nyt on päättänyt siirtyä plussakaloreille ja periaatteessa saisi syödä herkkujakin niin niistä kieltäytyminen on entistä vaikeampaa. Varsinkin tämmöselle herkkuperseelle. Pari lusikallista maistoin jätskiä, mut siihen jätin. Hyvä minä 🙂 Joku roti tässä touhussa on pidettävä! Karppaajan leivontakirjaa selailin äsken ja ens viikonloppuna vois kokeilla jotain uutta reseptiä. Ehkä mutakakkua 😉

Sain uuden kukkapöydän puhdistettua ja roudattua olkkariin. Jotain mä vielä tohon tuunaan kunhan saan hyvän idean. Ehdotuksia?

Eipähän lojota enää kukat pitkin lattioita. Keittiöstä saan pari rehua vielä hilata tuohon alahyllylle. Eilen tonkasin meidän varastoa ja löysin kasan siemeniä, jotkä täytyy pikapuoliin laittaa itämään. Mansikkaa, basilikaa ja ananaskirsikkaa siellä ainakin oli. Kukille pitäis vaihtaa mullatkin ja osalla uudet ruukut. Kun vaan sain inspiksen siihen touhuun…

Huomenna pidänkin välipäivän ja ohjelmassa yksi saliohjaus illalla 🙂 Jos sitä vaikka kirpparilla taas pyörähtäis etsimässä kankaita!

8 kommenttia

 1. Kerttu kirjoitti:

  KYLYMÄÄ kokoajan nyt pidät ja muutaman päivän Buranaa 600mg kolmesti. Toivotaan parasta Jonna. <3

 2. Lindapien kirjoitti:

  Leukoja leukojaleukoja täälläkin tosin vastuskuminauhalla, kapealla vastaotteella!Nam, noi ruoat näyttää hyvältä. 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hyvä hyvä! Siitä vaan pikku hiljaa alat kokeilla omalla painollakin :)Lohi ja lihapullat on niiiiin hyviä! Voisin syödä vaikka joka päivä 🙂

 3. NiiNii kirjoitti:

  Mikä ihme on ananaskirsikka? 🙂 Kivoja treeniohjauksia huomiselle.. pistä tiukille se pikkulikka 😉

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hedelmä kai se on? Pistä kuukle laulamaan 🙂 hyvän makuinen se ainakin on mut taitaa olla kohtuullisen kallista kaupassa. .. jospa saisin ite kasvatettua niitä niin ei tarttis kaupasta ostella!Meidän treffit siirtyi toiseen ajankohtaan..

 4. NiiNii kirjoitti:

  Se ei vaan uskalla tulla 🙂

 5. Kerttu kirjoitti:

  Hyvä, selvisit säikähdyksellä! TSEMPPISTÄ!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.