Hae
Palasia Arjestani

Kannatan viisipäiväistä viikonloppua!

Niin se viikonloppu taas hurahti ohi hetkessä. Tällä hetkellä odotan lomaa kuin kuuta nousevaa, mutta siihen on vielä pitkälti yli kuukausi aikaa. Jotenkin alkaa tuntua, että on oikeasti välillä aika loppu ja kaipaisi enemmän vapaa-aikaa ja lepoa. Ihan vain kotona olemista. Mun salainen haaveeni lottovoitto ei ole vieläkään toteutunut, mutta pari riviä on vetämässä joka viikko siskon kanssa. Oletteko muuten koskaan miettineet mitä tekisitte, jos voittaisitte lotossa? Jatkaisitteko töissä vai heittäytyisittekö ihan vapaaherrattariksi? Minä lyhentäisin todennäköisesti oman työaikani pariin kolmeen päivään viikossa. Kolme voisi olla sopiva määrä. Elämä pysyisi mielenkiintoisena, ammattitaito yllä ja vapaa-aikaakin olisi riittävästi. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että viikonlopun pitäisi olla viisipäiväinen ja arjen kaksipäiväinen 😀 Jo omista ajatuksista huomaa, että lomalle olisi käyttöä!

Itse tehtiin kortti kummipojalle!

Viikonloppuna tehtiin kaikkea mukavaa. Lauantaina käytiin kummipojan 6-vuotissynttäreillä, jossa oli tarjolla ihania herkkuja! Söin hyvällä omalla tunnolla pizzaleipiä, täytekakkua ja porkkanakakkua ja pohdiskelin niitä mussuttaessani mitä kaikkea hyvää leipoisin tytön synttäreille. Synttäreiden jälkeen mentiin Tapanilan sisustuskauppaan tsekkaamaan mun arvonnassa voittama hylly. Valitsin siihen haluamani värin ja kannattimet ja ensi lauantaina saankin käydä noutamassa sen kotiin. Samalta reissulta tarttui vähän turhan monta hyvä ideaa kotiin toteutettavaksi! Vaikka Tapanilan sisustuskauppa on suhteellisen lähellä meidän kotia niin en ole koskaan aiemmin siellä käynyt. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan, koska sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa. Loppulauantai kuluikin saunoessa, venytellessä ja ihan vain ollessa. Mies oli käynyt ostamassa meille kevyen 1,8kg irtarisäkin, koska halpoja, ja mikäs sen parempaa kuin lueskella lehtiä sängyllä toinen käsi irtaripussissa! Iltaruuaksi mies teki meille pitaleipiä falafelillä, vihanneksilla ja itse tehdyllä soosilla. Katsottiin Putousta ja nautiskeltiin hyvästä ruuasta. Lauantain tykkään itse pitää treenivapaana päivänä, mutta ensi lauantaina joudun ehkä luistamaan tästä periaatteessa…

Eilinen olikin touhua täynnä, koska sunnuntai on mun virallinen siivouspäivä. Aloitin heti aamusta, keskeytin treenien ajaksi ja jatkoin vielä illalla. Pyrin aina sunnuntaisin tekemään kaikki ikävät hommat pois alta, kuten lehti-ja pahviroskien tyhjennykset ym. Tein ison satsin ruokaa viikkoa varten ja nyt saan jopa osan siitä pakkaseen pahan päivän varalle! Meille tulee tänään illalla Makuviikon ruokaboksi eli tällä viikolla on taas ruokalistalla jotain uutta ja erilaista. Eilen tein salilla open lajin, joten tämä päivä on kulunut syödessä ja palautellessa. Skippaan päivän varsinaisen treenin ja menen tekemään jotain vähemmän hengästyttävää ja polvia rasittavaa. Mun polvi ei kauheasti tykkäillyt kaikista niistä lajin sisältämistä askelkyykyistä. Vanha vaiva, jonka tiedän helpottavan parissa päivässä!

Mulla oli tosi kiva ja aktiivinen viikonloppu. Toivottavasti sullakin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *