Hae
Palasia Arjestani

Mitä syötäisiin viikolla 7?

Mitä syötäisiin viikolla 7?

Mahtavaa sunnuntaita ihmiset! Aamulla pohdiskelin heti aamupalan jälkeen, että mitä syötäisiin viikolla 7? Olen aina ollut todella huono suunnittelemaan seuraavan viikon ruokia, mutta nyt olen jo parina viikkona miettinyt peräti kaksi ateriaa seuraavalla viikolle valmiiksi. Edistystä! Meillähän tilanne elää hyvinkin paljon riippuen siitä minkälaisen lastin ruokaa anoppi laittaa aina mukaan. Kun jääkaapissa on anopin sapuskaa, saata laittaa itselleni jotain sellaista mistä muut eivät niin välitä. Tulevalle viikolla aion itse tehdä ainakin linssikeittoa! Olen tehnyt monet kerrat bataatti-linssikeittoa, mutta en ihan perinteistä linssikeittoa. Se voisi olla ensi viikon yksi ruoka ja sitten täytyy vain miettiä toinen…

No mutta, tässä ideoita tulevalle viikolle!

Mitä syötäisiin viikolla 7?

Mitä syötäisiin viikolla 7?

Maanantai: Liemessä -blogin uunifetapasta (taitaa olla tämän hetken hittipasta!)

Tiistai: lohi-katkarapukeitto (resepti täällä)

Keskiviikko: jääkaapin jämiä!

Torstai: Hellapoliisin välimerellinen munakas

Perjantai: Yhteishyvän lämpimän mausteinen bataattivuoka

Lauantai: Nyhtökanavuoka & tomaatti-avocadosalsa (resepti täällä)

Sunnuntai: Joku lasten (tai puolison) suosikki + seuraavan viikon ruokalistan suunnitelma

Makeaksi vaihtoehdoksi tarjoan superherkullista taikapannaria! Jos et ole koskaan kokeillut, kokeile nyt 😉

Tämän viikon ruokalista ei kauheasti sisällä punaista lihaa. Mausteisen bataattivuoan voi helposti tehdä lihattomana versiona ja sen lisäksi yhdessä ruoassa on kanaa. Tuo mausteinen bataattivuoka on muuten superhyvää! Anoppi oli tehnyt sitä torstaina ja laittanut sitä minullekin maistettavaksi. Voisin sitä tehdä joku päivä itsekin! Hellapoliisin välimerellinen munakas menee myös testiin, mutta ilman oliiveja, joita en voi sietää. Oliivit ovat anjoviksen ja hillosipulin ohella mun suurimpia inhokkeja. Älkää kysykö miksi….Liemessä -blogin uunifetapasta on ollut viimeisen viikon kovasti pinnalla ja näin fetajuuston ystävänä taidan laittaa kyseisen ruokalajin toteutukseen pikimmiten! Tämä viikko on mennyt väsymyksen vallassa enkä ole jaksanut laittaa juuri mitään ruokaa, mutta tulevalla viikolla täytyy petrata.

Tässäpä sinulle taas läjä ideoita, jos mietit mitä syötäisiin viikolla 7! Toivottavasti löysit jonkun hyvän reseptin testattavaksi 🙂

Onko sulla jo suunnitelma ruokien osalta ensi viikolle valmiina?

Lue myös: Ateriaideoita viikolle 6!

Edellinen postaus: Silmäpussikostaja

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Mitä syötäisiin viikolla 7?

2 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Hyvältä näyttää tulevan viikon syömingit, nam! Itse tein lauantina hieman tuunatun uunifetapastan. . pastaa, josta tuli heti uusi suosikki; uuniin paahtumaan kirsikkatomaatteja, punasipulia, kesäkurpitsaa lohkoina +fetakuutioita. Päälle reilusti oliiviöljyä, mustapippuria ja suolaa + basilikaa..
  Kokeilin Risenta maissi, linssi, herne pastan kera ja oi taivas, tulipa hyvää!
  Lisäsinpä vielä omaan annokseen vielä kunnon klöntin levittyvää vuohenjuustoa ja vihreää pestoa.

  • Jonna kirjoitti:

   Vitsi mun täytyy tuo uunifetapasta kokeilla pikimmiten! Ei nimittäin kuulosta sinunkaan versio yhtään pahalta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *