Hae
Palasia Arjestani

kirppislöytöjä ja reeniä, mitäpä muutakaan?

Oon täs vähän miettiny, et lukeeko näitä mun jorinoita ees kukaan? Et kannattaako mun enää pitää tätä vai jatkanko tyhjänpäiväisiä lässytyksiäniä edelleen? Vai alkaisinko taas hellimään enemmän kultamuru Fastia, josta kaikki kuitenkin alkoi? Tää on kuiteski vähän mukavempi jaaritella kuin joku foorum.. Kattellaan. Ehkä pidän vielä molemmat hengissä.

Eilen illalla saivat runtua vuorostaan takajalat. Pelkäsin etten sais vääntäydyttyä sinne prässin alle, mut se onnistukin suhteellisen helposti! Selkä tosin sano pari vastalausetta suorinjaloin mavesta ja yöllä heräilin useaan otteeseen ilkeään viiltoon vasemmalla puolella alaselkää. Joku noidan nuoli siellä varmaan oli taas vaihteeks.. Hmph. Muutenkin vähän jänskättää, et miten toi selkä ottaa uuden treeniohjelman, jossa saman viikon aikana väännetään sekä normi mavea että suorinjaloin mavea! Persdaagina olis vuorossa sit mavea, innolla odotan.

Alkuun vajaa kymppiminsa crossaria.

1. Takareidet maaten
11, 9*40kg
10*35kg

2. Prässi takareisille
11, 10, 9*170kg
Tässä menee aina oman aikansa ennen kuin saa masiinan säädöt kohilleen. Ekassa sarjassa en saanut minkäänlaista tuntumaa takajalkoihin, mut kyllä sen kävellessä huomas, et perille meni 😀

3. Suorinjaloin mave
10, 9, 8*85kg

4. Pohkeet seisten
9, 8, 7*45kg
Nää tein kyllä niin kovaa kuin vaan pystyin. Yläasennossa nousin niin varpailleni etten olis ylemmäks enää päässyt!

5. Pohkeet istuen
12, 10*27,5kg
10*25kg

6. Vatsat koneessa
11, 8*45kg
11*40kg

7. Vatsat narulla taljassa
12, 10*65kg
10*60kg

8. Vatsat aaltopenkillä
16, 14, 13*BW

Vatsoihinkaan en saanut kovin hyvää tuntumaa, vaikka kuinka yritin rutistella ja tehdä vaikka mitä. Ei ne oo nytkään yhtään tehdyn oloiset. Kaitpa se reeni kuiteski perille meni.

Kerkesin tänään vierailemaan pikaseen taas kirpparilla. Aika vauhdilla selailin paikat läpi, kun alko olla melkonen kupla otsassa ja kiire kotiin muutenkin. On aina tosi fiksua vetää litra vettä kaupungille lähtiessä.. Ni, mukaan tarttui kiva turkoosi neule, ihanan iso ja muhkea kaulaliina (oon ettiny semmosta tosi kauan!), kiva rannekoru ja isännälle yks levy. En tosin tiedä joko sillä on se levy, mut toivottavasti ei. Se on ainaski herran lempibändin levy… Ostokset tuli maksamaan huikeat 7e! Vieressä kuva paidasta ja huivista. Paita siis oikeesti turkoosi..

Illalla sit olkapäiden ja ojentajien kimppuun!

9 kommenttia

 1. Viiwi kirjoitti:

  Hyviä kirppislöytöjä teit! Pitäis itsekin käydä useammin kirppareilla, mutta jotenkin sitä on niin kaavoihinsa kangistunut, että aina unohtaa kirpparit, kun kulkee kaupungilla aina samoja polkuja.Ja pidä ihmeessä molemmat blogit pystyssä! Musta ainakin on kiva lukea treenien lisäksi myös muita juttuja ja pohdintaa!

 2. Heinäharava kirjoitti:

  Kyllä mä ainaskin luen sun blogia joka päivä! Älä vaan lopeta tätä, harvoja jaksaa seurata.Kupla otsassa on mulle tällä hetkellä pysyvä olotila. Kusen kuin hevonen, ei mitään järkeä! Thermogeenit pistää kropan niin ylikierroksille, että vessassa saa ravata kaksi kertaa tunnissa ja vesipullo on kädessä koko ajan. Viime yönä kävin neljästi…Kivoja kirpparilöytöjä! Mä olen kirpparilla yleensä se myyjä, ostelen niin paljon rytkyjä että olen tänäkin vuonna kirpparoinut jo 3 kertaa.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Viiwi: mä taas olen viime aikoina köyhänä opiskelijana aina ekana kirpparilla etsimässä millon mitäkin. Ei yksinkertaisesti ole aina varaa uuteen. Kirpprilta on mun mielestä paljon kivempi ostaa esim vaatteita, koska se on ihan sattuman kauppaa, et löytääkö just omaa kokoa jonkin ihanan vaatteen. Kauppaan mennessä tietää, et rekissä roikkuu kolme sataa samanlaista rytkyä..Heinäharava: mä ravaan kans nykyään vessassa öisin useamman kerran. Vettäkin menee päivän aikana enemmän kuin riittävästi ja vesipulloa on mun uus paras ystävä 😉 Sähän voisit joskus myydä jotain vaatteita myös blogin kautta! Niin ne noissa muotiblogeissakin tekee.. Pitää mun tulla seuraavalla tampesterin reissulla sun vaatekaapille ostoksille 😀 Paitsi, et sä oot kokoa mini ja mä maxi…

 4. Tytti kirjoitti:

  Heippa!Miekin oon useaan otteeseen käynyt katselemassa sinun treenivideoita. Oot kyllä mahtimuija!Minä aion nousta lavalle sitten kun tunnen olevani massoissani ja valmis. Vielä on tehtävä paljon töitä, mutta kukapa parin vuoden treenaamisella vielä CBB-kuntoa saakaan… Kyllä muutaman vuoden sisään aion sinne mennä debytoimaan!Olipa kiva kuulla, että joku lukee näitä minun sekalaisia juttujani..:)Aina on mukava saada uusia tuttavuuksia ja etenkin näistä piireistä.

 5. inkapee kirjoitti:

  Jatka vaan tätä blogia. Mä tykkään lukea sun jorinoitas. =) Mä oon ite niin huono päivittämään bloga, että ilahdun kun muut jaksaa tehdä sitä uutterasti.

 6. Propofol kirjoitti:

  Mä ilmottaudun viel tännekki… tiiviisti seurannassa 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä tätä tulee luettua lähes päivittäin. Mielenkiintoista myös elämä treenin ulkopuolella ja se miten tää laji siihen vaikuttaa. Itse ainakin aloittelevana kisahaaveilijana saan tsemppiä ja vinkkejä kun lukee muiden kokoemuksia asioista joita omassa päässäkin pyörii..Jatkoa vaan, toivoopi Cirius

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  No, ehkä mä sit jatkan höpinöitäni ;DTytti: Kyllä sitä kannattaa joitakin vuosia olla taustalla ennen kuin sinne kisalavoille nousee. Toki jos haluaa vaan kokemusta niin sit ei muuta kuin lavoille vaan! Ite haluaisin kuitenkin seuraavissa jo pärjätä jotenkin ni pidän suosiolla pidemmän treenikauden ennen mitään kisoja.. CBB:ssä on nykyään jo suhteellisen kova taso ja sinne saa kyl olla aika massoissa et pärjää :(Inka: mä en ees tiennyt et sulla on blogi!!! Nytpä tiedän ja meen hetiihankohta lukeen kaikki sun jutskat. Jei, taas lisää blogeja seurattavaks. Huippua!Cirius: kiva, jos näistä mun jutuista on jotain iloa sullekin. Itekin haen paljon motivaatiota ja uusia ideoita muiden blogeista ja treeneistä. Jos kisaamisesta haaveilet niin kannattaa ihan rohkeesti palkata valmentaja ja lyödä lukkoon kisavuosi, oli se miten kaukana tahansa. On paljon helpompi elää ja treenata kun on se tietty tähtäin koko ajan mielessä.

 9. Anonymous kirjoitti:

  Hello. And Bye.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.