Hae
Palasia Arjestani

Helvetti soikoon..

Siis voiks krapula oikeesti kestää näin monta päivää!? Edelleen on ihan ihme olo, ruoka ei imeydy ollenkaan, nälkä on aivan hirmuinen koko ajan ja vettä kuluu tsiljoon litraa päivässä. Mietin jo, et onkohan kaiken muun lisäks joku pöpö iskeny. Ei tää voi enää jatkua..

Eilen oli vielä ihan inhimillinen olo ja pystyin reenaamaan kunnolla. Ei väsyttäny ollenkaan ja muutenkin oli hyvä fiilis. Koulukin alko. Aika rankkaa menoa, eilen oli koulua kokonaista kaks tuntia ja tänään muhkeat neljä. Noo, ei se tuu jatkumaan samanlaisena..

Eilen starttaas taas uudenlainen treeniviikko. Tällä viikolla tehdäänkin sit vähän enemmän sarjoja kuin edellisillä viikoilla ja liikkeet tehdään lyhkäsemmillä palautuksilla superina. Aikamoista touhua. Hiki virtaa ja lihaksiin saa mielettömän hyvän tuntuman! Toistot 8-12 ja palutukset 60-90 sekkaa. Selälle oli vuorossa yhteensä 20 sarjaa.

1a. Kapea ylätalja
11, 9*55kg
11, 9*50kg
10*45kg

1b. Hammersoutu
9*60kg
10, 8*55kg
8*50kg
11*40kg

2a. Leveä ylätalja
13, 10, 9*55kg
12, 10*50kg

2b. Kapea alatalja
9*50kg
10, 9*45kg
11, 9*40kg

Loput liikkeet sit extrana, kun piti isäntää vielä ootella ja jelppiä.

3. Selännostot nikama nikamalta
3*10*BW

4. Sivuviparit kp käsi kerrallaan
3*12*8,5kg

Kuvia ja videoita ei jostain syystä ole ihan armottoman paljon tullu napsittua viime aikoina. Tässä muutamat kuvat noista sivuvipareista ja meikäläisen susipaskoista olkapäistä. Olis ihan kiva, jos ne joskus kasvais oikeesti. Ei noista jää mitään jälelle, kun rasvat revitään pois, kele!!! Mut enpä mä niille mitään mahda. Saan aina tosi hyvän tuntuman, mut ei ne vaan kasva mihinkään. Missähän vika?


5. Jalan+lantionnostot
15, 12, 10

Eipä tuohon reeniin taas kauan aikaa uponnu. Oikeestaan aika mukava tehdä lyhkäsiä reenejä! Jaksaa painaa alusta loppuun hirmu aggrella ja keskittyä täysillä siihen mitä tekee. Joskushan toi salilointi menee ihan lätisemiseks 😀 Kaikki liikkeet sarjat tein tosi hyvillä tekniikoilla ja keskittyen koko ajan lihaksen tuntumaan. Kasvaiskohan sitä joskus?????

Tänään oli tarkotus mennä salille heti koulun jälkeen puolen päivän aikaan. Juu ja kyllähän mä menin. Vaihdoin treenivaatteet niskaan ja totesin heti ettei tuu yhtään mitään. Silmät oli ihan ristissä ja pää höttöä täynnä. Kroppa huusi tyhjyyttään. Takki niskaan ja kotio päikkäreille. Otin siinä reilun tunnin unet ja paremmalla onnella rintatreeniä vääntämään. Aika hutera olo oli vielä sillonkin, kun ei tuo ruoka ole oikein imeytynyt, mut päätin silti tehdä niin hyvän treenin kuin pystysin. Hauikset päätin jättää ihan suosiolla huomiselle..

Suhteellisen hyvä treenihän siitä sit loppuunsa tulikin, kun sain vielä Mr M:n avuksi vinopenkkiin. Rinnalle tein tässä reenissä yhteensä 15 sarjaa. Supereita taasen..

1a. Vinopenkki p.smithissä
10*45kg
9*40kg
12, 10*35kg

1b. Vipunostot kp tasapenkillä
14, 12, 10, 9*8,5kg

2a. Tasapenkkikone
9*40kg
12, 10*35kg
12*30kg

2b. Ristitalja
13, 12, 10*30 lbs

Siinäpä se kaikessa lyhykäisyydessään. En olis pitempään jaksanutkaan, tuli aika heikko happi viimesten sarjojen aikana. Sit ei muuta kuin Cell Massit nassuun ja kotia kohti. Aika hyvin tuntuis toi Horse Powerikin mulla toimivan. Veti nimittäin tissit niin kaameseen pumppiin, että töröttäävät vieläkin kattoa kohti 😀 Eihän tässä mitään push uppeja enää tarvita ennen baariin lähtöä. Hevosvoimaa vaan nassuun ja kevyt tissipumppailu päälle. Sillä se hoituu! Pitänee muistaa Oulussa sit kahden viikon päästä????

Pelottaa jo valmiiks koko reissu, jos viime lauantaistakin lykkäs tämmösen olotilan. Voisko joku vaikka hommata mulle porttikiellon kaikkiin Oulun baareihin? Olis tosi kilttiä. Sinne jatkojuttuun voin lähtee, mut sen jälkeen voitte laittaa mut taksilla nukkumaan ja katsomaan kymppiuutisia.

Taas on nälkä, vaikka just söin. Ei oo todellista tämmönen.. Harjotuksen puutetta?

Aika hyvä kehon hallinta kaverilla. Vitsi kun osais itekin…

Tää on kans aika notkee kaveri 😀 Siistin näköstä!

Ton videon bongasin joskus Fastilta Carinan blogista ja oon kattonu sen varmaan miljoona kertaa sen jälkeen!

Jos tästä lähtis vaikka jääkaapille, kun ei muutakaan ole..

11 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  http://www.freeshoutbox.net/Tuolta saa huutoboksin, kyl sä sen osaat lisätä…samalla tyylillä ku kävijälaskurikin… Lueskelen huomenissa sun tekstin oikeen ajatuksella, nyt ei ehi, keikkaa pukkaa!!!

 2. AnZu kirjoitti:

  hitto toi tyyppi oli friikki tossa viimesessä videossa xD

 3. Mölliskö kirjoitti:

  Äläpä ala siellä!!! Nyt pari viikkoa reeniä ja kerranko sitä Ouluun asti tullaan sitten……. ;DDDDDDDD SIT alkaa syksy ja arki.

 4. marziina kirjoitti:

  Mitä ihmettä sä haukut sun olkpäitä, oikein hyviltä ne näyttävät! ja sä olet kehittynyt todella paljon, jos vertaa siihen sun 2007 kuvaan, jonka olit laittanut jokin aikaa sitten.(ne vertailukuvat selkäpuolelta). Salilla näkee niin paljon naisia, jotka vuodesta toiseen näyttävät aina vaan samanlaiselta, ja vaikka toiset yrittävät hikipäässä saada lihaksikkaan näköisen bodyn itselleen, niin ei se vaan näytä onnistuvan. kyllä se on niin, että treenaamiseen, ruokavalioon yms. on perehdyttävä, mutta myös koko homma vaatii tietynlaisen omistautumisen/vihkiytymisen.sitä sulta löytyy!

 5. marziina kirjoitti:

  Niin ja piti vielä kysyä Horse Powerin ”vaikuttavat aineet”? otatsä sitä sekä superpumpia ennen treeniä vai vaihtelet noita kahta?

 6. ikitalvi kirjoitti:

  Kyllä se rapula voi muutaman päivän kestää. Katoin just vasta taas jonkun turhakedokkarin missä sanottiin, että suorituskyky laskee päiväkausiksi kunnon humalan jälkeen… Ja kyllä se kieltämättä minustaki tuntuu, että etenki nyt Aikuisena voi mennä jopa viikko, että on taas ihan ok.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Mölliskö: niin kait sit, alistun siis kohtalooni ja rymyän illan baarissa, taas 😀 Ei vaiskaan, tosi kiva tulla sinne! Tänään kävin jo ostamassa semmosen hienon hifi-patjan. Itse täyttyvää mallia, retkipatjojen aatelia.Marziina: Mä kiinnitän varmasti liikaa huomiota olkapäihin, mut ne on ehdottomasti mun heikoin lihasryhmä ja ilman kunnon olkapäitä ei kyllä tuoda lavalle kovin näyttävää fysiikkaakaan.. KEhitystä on kyl tullut suht hyvin tässä parin vuoden aikaan, mut ainahan sitä haluais kehittyä enemmän ja nopeammin :DHevosvoiman vaikuttavat osat löytyy ehkä helpommin suoraan lisäravinnemestan nettisivuilta. Postauksessa suora linkki kyseiseen tuotteeseen. SuperPumppihan loppu multa kokonaan ja nyt on testissä toi Hevosvoima, joka on mun mielestä vielä SuperPumppiakin parempi. Jos nyt muutaman päivän käytöllä voi niin sanoa, mut sanon silti :DIkitalvi: jooh, nyt alkaa mullakin jo olo olla huomattavasti parempi. Ei oo kyl ikinä ollu tämmönen olo ja NÄIN PITKÄÄN! Epäilen et sillä viskin juonnilla saatto olla oma osuutensa tässä jutussa..

 8. "Mr.M" kirjoitti:

  Hieno varsinkin toi ensimmäinen kuva, naamasta jotenkin loistaa sellaista pientä itseihannointia ja asennetta, thumbs up.

 9. marziina kirjoitti:

  Hyvä ”Mr.M”, huomasit sen ilmeen! Niin se pitää loistaakin!Joo, kyllähän se niin on, että olkapäiden ja koko hartiaseudun tulis olla näyttävä. Ja tiedän ton tunteen, että sitä haluaa niin kiihkeästi vaan kasvaa isommaksi, ja siihen tahtoon verrattuna kaikki käy liian hitaasti!Ei muuta kun horsepoweria kehiin ja treenaamaan!!!

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Mr M: sanoo mies, jonka naamaa ei sarjan aikana ees äiti tunnistais 😀 Josta tuli mieleen, et tykkäskö faijas kun juotiin sen viskit? Hehee..Marziina: noi ilmeetkin on ihan päivästä kiinni. Toisinaan se peilikuva miellyttää, toisinaan ei. Sillon kun miellyttää niin hyvä kun saa silmiään peilistä irti :DVoi kun kasvaiskin samaa tahtia, kun haluaa kasvaa. Nooo, muutaman vuoden päästä sitä katselee tän päivän kuvia ja miettii, et olinpas mä pieni sillon 😉

 11. "Mr.M" kirjoitti:

  Joo ne mun ilmeet varsinkin epäkkäitä tehdessä on tätä luokkaa http://www.youtube.com/watch?v=e4bgtGXjco4 ja joo pitäis varmaan hommata omaan kotiin jotain viinaksia niin ei tarvitse aina muiden viinoja lähtee juomaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.