Hae
Palasia Arjestani

Nippelit ja nappelit hukassa

Processed with VSCO with b3 preset

Morot täältä järjettömän kaaoksen keskeltä! Meillä strattaa lähtö huomenna Kreetalle varsin ajoissa ja tekemistä riittäisi vaikka kuinka vielä. Miten voikin olla, että juuri silloin katoaa kameran akun laturit, suurin osa sukista, lempilelut ja kaikki ne muut tarpeelliset kuin ei pitäisi? Me on tytön kanssa etsitty tavaroita kissojen ja naapurien koirienkin kanssa ja onneksi kaikki on nyt suurin piirtein kasassa ja saadaan keskittyä vain fiilistelyyn ja odottamiseen. Mun kesäloma strattasi varsin syksyisissä merkeissä, mutta onneksi päästään matkalle! Koko pitkä vuosi on säästetty juuri tätä matkaa varten ja aion kyllä nauttia täysin rinnoin matkasta. On tämän takia muuten raadettu niin monta tuntia etten kehtaa edes laskea. Kyllä mä haaveilen, että joskus päästäisin reissuun kahdesti vuodessa, mutta ainakaan vielä se ei ole taloudellisesti mahdollista. Vuoden aikana on kuitenkin kiva elääkin eikä vain kituuttaa, mutta jos kiristettäisiin kukkaronnyörejä entistä enemmän niin ehkä joskus voisi tehdä vaikka jonkin kaupunkiloman toisena matkana 🙂 Nämä on taas näitä tulevaisuuden unelmia!

Matkalaukut on pakattu ja purettu moneen kertaan, koska yritän saada mahdollisimman vähän turhaa kamaa mukaan. Luulen, että vieläkin jää jokin vaatekappale pitämättä, mutta sitten jää. Nyt en jaksa enää sitä asiaa miettiä! Tälle illalla on vielä vähän siivoilua, kissojen vienti anoppilaan ja fysioterapeutilla käynti. Eilen innostuin tekemään vielä kotitreenin ja tämän päivän liikunta-annoksena olisi tarkoitus kävellä fyssarilta kotiin. Siitä kertyy noin tunnin kävelylenkki 🙂 Huomenna tuskin treenataan, mutta myös salikamat on pakattu reissuun mukaan. Meidän hotellista löytyy nimittäin Satsin sali ja mukana on mun treenihullu siskon tyttö. Eiköhän me joku jumppa heitetä viikon aikana 😉

Viikon ajalle en ole ajastellut mitään postauksia, mutta pää on täynnä kyllä aiheita, joten blogin äärestä tuskin olen kovin montaa päivää poissa. Makrigialoksesta tulee varmasti kuvia ja tarinoita myös! Toivotaan, että aurinko paistelee täydeltä terältä myös täällä koto-Suomessa 🙂

Ps. Otin puhelimeen eu-liittymän eli snäppi laulaa varmasti myös reissussa! Mut löydät sieltä nimellä jonnamusakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *