Hae
Palasia Arjestani

Viime viikolla

Kameran tyhjennys postaus, jei! Välillä tuntuu etten ota yhtään kuvaa pariin päivään, mutta kummasti noita jostain aina löytyy… Viime viikolla poistin vaatimattomat 700 kuvaa kännykältä 😀 No mutta, pidemmittä puheitta, tällaista täällä on touhuiltu behind the scenes.

C360_2015-02-10-14-25-30-028

HopLopissa vissiin hiukka liian kovat vauhdit liukumäessä. Ilmeestä päätellen 😀 // thermoksen uusi treenijuomapullo koekäytössä. Vaikuttaa soivalta peliltä! // Kirjastosta lainasin parit keittokirjat. Ettei vaan sokerivaje ainakaan iske… // Kahvipavuista itse jauhamalla parhaat tsufet! // Siinä muka niin piirteenä boksilla ettäh. // Bring Sally up! Ja nousihan se.

C360_2015-02-10-14-25-48-236

Lauantaivenyt. Tästä tulossa vielä erillinen postaus! // Anopille mänössä. Tuuli niin, että tukka lähti päästä… // Lounasta anopilla. Törkeen hyvää lihakastiketta ja pottumuussia. Oh nam. // Pienen pojan synttäriviirit. 1-vee täytti hän 🙂 // Wannabe oreo-juustokakku // Kampaajalla hampun hävityksessä. // Synttärijuhlien herkkuja.

C360_2015-02-10-14-26-09-512

Sohvapötkis & Kingi. Hippu on paras! // Duuniin lähdössä uudessa dinopaidassa. Tää oli itseasiassa eilen, mut ei se oo niin just? // Stadiumin sovituskoppiselfie. // HopLopissa jäätelöllä. Äiti ei kylläkään saanut 🙁

C360_2015-02-10-14-26-29-545

Miks gluteenittomat tortillat on ihan hiiren paskan kokoisia? // Eniten vituttaa kaikki. Joku oli hommannut tällaisen kalenterin duuniin 😀 // Lumiukkohommissa lauantaina. // Todistettavasti venyttelen. Tai jotain sinne päin.

C360_2015-02-10-14-52-15-106

 

Lauantaina boksilta 21 tapaa pilata avioliitto ja semisti herkkuja! Kivasti relaksoittavaa touhua 🙂

No kaikenlaista on taas mahtunut tämänkin pienen ihmisen elämään! Tälle päivälle vielä HopLop tiedossa. Viime viikolla selätetty flunssan poikanen yrittää taas puskea päälle, joten ei treenejä tänään 🙁 Kyl tää tästä!

4 kommenttia

 1. Aada kirjoitti:

  Kivalta näyttää teidän päivät 🙂 Meilläkin herkuteltiin lauantaina laskiaispullilla, mies leipoi, ja maistoin myös sitä popparisuklaata, tykkäsin! Ja katottiin tietty Kingiä, uusi Putous oli niin suuri pettymys että odotin Kingiltä tosi paljon ja joka kerta on kyllä saanut nauraa. Martti Alanen on mun suosikki.

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, Martti Alanen on kyllä hauska myös! Pitäisköhän itsekin tehdä laskiaispullia…

 2. Leena kirjoitti:

  Mäkin oon miettinyt sitä, miksi ihmeessä gluteenittomat tortillat on niin pieniä! Johtuisko se koostumuksesta? Kerran olen kokeillut, ja niitä ei ainakaan saanut taiteltua silleen miten tortillaa kuuluisi, vaan ne halkeili, vaikka olivat just sellaisia pikkuriikkisiä. En muista merkkiä. Millaisia nuo tortillalätyt oli maultaan ja koostumukseltaan?

  • Jonna kirjoitti:

   Ei me sit ostettu noita ollenkaan kun olivat niin pikkuriikkisiä. Olisin kyllä halunnut testata että minkä makuisia ovat. Ostettiin niitä isoja täysjyväisiä, ne on ainakin hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *