Hae
Palasia Arjestani

Etureittä ja kirppislöytöjä vol 2

Eilen oli jostain syystä todella tyhjä ja vedoton fiilis. Pää ei toiminut eikä kyllä kroppakaan. Tuntu, että kaikki kroppaan ahdettu ravinto katos kyllä jonnekin ihan muualle kuin lihaksiin energiana. Tuli ihan vanhat hyvät dieettiajat mieleen. Tuo samainen olotilan kun oli seurana 24/7 ainakin dieetin loppuvaiheessa. Eilisen etureisitreenin vedin läpi sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla. Luulen, et olisin liikkeessä kuin liikkeessä saanut tiristettyä vielä jokusen toiston enemmän, jos olis energiatasot ja olotila ollut kohillaan. Sain mä kuitenkin jotain edistystä aikaan sitten viime viikon treenin. Tästäkin saan varmaan kiittää armasta miestäni, joka jaksoi varmistaa ja tsempata jokaisen sarjan. Kiitos siitä, muru! Olet elämäni valo ja kirkkaus 😉 Ilman kyseistä miestä en ees olisi päässyt harrastuksessani näin pitkälle.

Reenin alkuun semmoset 5 minsaa matolla köpöttelyä ja pitkien sarjojen pumppailua reidenojennuskoneessa. Otan mä aina muissakin liikkeissä 1-2 lämmittelysarjaa ennen varsinaisia kovia sarjoja.

1. Reidenojennus
12*50kg
13*45kg
15*40kg

2. Smithkyykky
8*85kg OMG, kun oli raskasta! Meinas usko loppua kesken..
10, 9*80kg
Huomasin tässä liikkeessä, et ihan pohjaan asti tekemällä ei todellakaan saa parasta tuntumaa reisiin. Tein ekassa sarjassa muutaman ekan toiston tosi syvään ja loput sit semisti alle ysikympin, joka oli paljon parempi! Tolla jälkimmäisellä syvyydellä reisissä pysyi koko ajan pieni jännitys ja polte sekä tuntuma olivan aivan kaameat!

3. Hackkyykky
8*60kg
9*55kg
8*50kg
Tää ei oikein etene, kun smithkyykyssä kuitenkin vetää ittensä jo niin tiltiin. Sain mä kuitenkin pari toistoa väännettyä enemmän kuin viimeks. Näköjään toisto kerrallaan mennään tässä eteen päin..

4. Prässi
14, 12*155kg Meinas ihan kuolema tulla..
13*150kg Tän vikan setin jälkeen sykkeet oli semmoset vajaat 150 😀

Loppuun 10 minsaa matolla ja kevyet venyt koiville. Tänään sit takajalkojen, pohkeiden ja vatsojen vuoro ottaa osumaa. Takareisiin saakin panostaa ihan huolella, kun en on mulla suhteellisen paskat.

Kerkesin tänään taas pyörähtämään ihan pikasesti kirpparilla ja kaikkea kivaa tarttui vaihteeks mukaan. Ehkä paras löytö oli Kaj Stenvallin ankkataulu (ei tosin aito, vaan julistetaulu), joihin mä olen aivan hulluna. Kukapa ei olis? 😉 Yks täti sen oli jo kaapannut itelleen, mut jäin varmuuden vuoks siihen kytikselle jos se ei sitä ottaiskaan. Ja eihän se ottanut! Kiireen vilkkaasti omin sen sit itelleni. Lisäks löysin omaksi yllätyksekseni sopivat farkut. Tätä ihmettä ei tapahdu kovin usein. Hintaakin oli vain 2e. Pakkohan ne olis poistaa sieltä hyllyltä omaan korin. Sit mä löysin semmosen kivan tyttömäisen neule T-paidan (kuvassa). Sanotaan, et vuos sitten en olis uskonut pitäväni semmosta päälläni, mut se on oikeesti tosi nätti. Näiden lisäks mukaan tarttui kiva pieni laukku, valkea vyö, kiva rintaneula ja tohtori T ja naiset-leffa. Erittäin kannattava reissu taas kerran!

Juuh, nyt salille kasvattamaan niitä perkeleen takajalkoja.. Pitäis yrittää napsia jotain kuviakin tänne ettei käy tylsäks koko blogitus! Yritetään, yritetään..

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Tämähän varsinainen muotiblogi nykyään… ;)Hei, sain sen kirjan luettua vihdoin. Nyt oon jumissa kotosalla, mutta kunhan tästä tervehdyn ja pääsen salille, niin jätän sen vaikka siihen vastaanottoon sinua odottamaan. Kiitosta vaan lainasta. Siun juttuja lueskellessa alkaa kyllä houkuttaa tuo valmennushomma. Vaikka mielellään treenijutut omassa päässä pähkäilenkin, niin on niitä muutamia ikuisuuskysymyksiä, mitä tulee omassa päässä jahkailtua kerta toisensa jälkeen. Oispa mukava, kun ois joku fiksumpi kertomassa miten tehdä… No, saapi nähdä jääkö vaan haaveilun tasolle vai teenkö asialle joskus jotain.Ja muistahan jos samaan aikaa salille satutaan, niin voin toimia kameramiehenä!t. MariJ.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juujuu, meitsi on kuule semmonen muoriguru ettei paremmasta väliä 😀 Voin mä yrittää avittaa niiden treenijuttujen kanssa jos suinkin vaan kykenen. Kysytään sit viisaammilta, jos en osaa auttaa!Kirjalla ei niin kiirettä 🙂 Yritähän parantua!

 3. Heinäharava kirjoitti:

  Jos asuisit lähempänä, saisit minulta sellasen iiiison ankkataulun. Siinä on tyttö ja poika ankat nukkumassa, muistaakseni. Se on ollut mulla kohta sata vuotta sängyn alla piilossa.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Onks se semmonen missä niillä on sinivalkoraidalliset peitot? Se tyttöankka on kääntänyt kylkensä pojalle ja poika-ankka murjottaa? Semmonen meillä nimittäin on. Jos se on joku erilainen ni voisin sen sulta ostaa seuraavalla Tampesterin matkalla eli tammikuun alussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.