Hae
Palasia Arjestani

Hitaasti, mutta varmasti.

Nyt on taas hetki aikaa istua koneella, ei tosin montaa minuuttia tälläkään kertaa. Jostain on pitänyt alkaa tinkimään ajan suhteen ja valitettavasti vähemmälle on jäänyt sit blogin kirjoittaminen 🙁 Dieetti etenee pikku hiljaa. Paino ei ole viimesen kahden viikon aikana tullut juuri ollenkaan alas päin, mutta kunto on kyllä edennyt! Sehän se tärkeintä on.

Päivät etenee aika lailla samaa rataa joka päivä. Oon huomannut, että tietyt rutiinit helpottaa elämää huomattavasti. Aamulla 4.30 ylös, aamupala klo 6, töihin klo 7, välipala klo 9, lounas klo 11.30-12, välipala klo 14.30, salille klo 16, salin jälkeen ruuanlaitto, syöminen, suihku, vähän aikaa köllötystä, venyttely ja nukkumaan. Aika lailla noilla mennään joka päivä. Eipä tässä juuri muuta kerkeis tekemäänkään!

Mie en nyt jaksa treenejä alkaa sen enenmpää laittamaan ylös, kun ei niissä ole tapahtunut mitään kovin ihmeellistä. Treenaan koko ajan sata lasissa ja treenikaverista on ollut suuri apu! Viime viikolla tein rest pauseja ja lauantaina alko taas supersarjatreenit. Ne on niiiin kivoi 😀 Saa sykkeet kunnolla ylös ja paikat kunnon pumperoon. Parhautta 🙂

Sain viime takareisitreenissä salin poijjilta hyviä neuvoja suorinjaloin maveen. Mulla oli jalat vähän liian koukussa ja kun ne ihan ajatuksen kanssa suoristin niin tuntuma parani melkoisesti! On se hyvä, että joku aina vähän seurailee sivusta ja kertoo jos jokin ei mee ihan niinku pitäis.

Meillä oli viime torstaina duunipaikan tyky-päivä ja käytiin Utissa (siis paikassa nimeltä Utti, ei Utti Hietalassa :D) Vääntäjän tilalla patikoimassa ja melomassa. Niin ja tietysti syömässä ja kisailemassa vuosittaisesta mestaruudesta erinäisissä lajeissa. Ei pysynyt Jonnalla muna suussa, harjotuksen puutetta 😀 Mielettömän hyvä reissu ja ihana paikka. Tuli käveltyä vajaat 4 kilsaa ja melottua kanootilla semmoset 5 kilsaa. Ei se melominen kovin helppoa alkuun ollut. Koko kanootti seilas ihan miten sattuu, mut kun kyl se siitä sit pikku hiljaa lähti ja vedettiinkin sit mun kanoottikaverin kanssa melkosta vauhtia koko matka läpi. Oli muuten seuraavana päivänä selkäfileet aika tykissä!

Kelpais mullekin tämmöset maisemat takapihan terassilta…

Järveä oli pakko kuvata. Tämmösissä maisemissa silmä lepää ja mieli rauhottuu 🙂

Kunnon elämäntapaintiaani…

Melottiin ensin kivalle pysähdyspaikalle, jossa keiteltiin nokipannukahvit. Muut sai jotain sämpylöitä, Jonna ei mitään 😀 En jaksanu tonne raahata mitään eväitä, kun vasta olin rahkulit pistelly nassuun.

Talon emäntä valmisti mulle oman spesiaaliannoksen eli 150g broiskua ja keitettyjä vihanneksia. Erinomaista palvelua sanoisin minä! Olin jo varautunut raahaamaan omat eväät, mutta emäntä vaatimalla vaati, että hän saa tehdä myös minulle ruuat. Eipä siinä sit muuta kuin ohjeet puhelimitse ja sain varsin hyvät sapuskat.

Perjantaina matkasin taasen junalla Kuopijjoon. Lauantaina kävin treenamassa ”ystäväni” Mr. M:n kanssa ja salin jälkeen haalimaan täytettä lisäravinnekaappiin. Gee Woimassa oli myös pakko pyörähtää ja Jerryhän se oli siellä myyntihommissa. Jerry katsoi ystävällisesti mun poset läpi ja sain häneltä hyviä vinkkejä niihin! Ihan hyvällä mallilla nekin alkaa olla, pientä hiomista tosin vaatiivat.. Tuhlasin vähäisiä rahojani uuteen toppiin ja shortseihin, että poseharjoittelusta tulis entistäkin mukavempaa. Kyllä nyt kelpaa!

Eilen oli välipäivä salilta ja kävin hierojalla. Löysin toooosi hyvän hierojan täältä ja jos joku Kotkan seudulta tahtoo hyvälle hierojalle niin eikun sähköpostia mulle niin voin kertoa yhteystietoja. Selkä leviää ainakin metrin verran enemmän nyt kun fileet on murjottu auki 😀 Hyvä kun ovista mahdun kulkemaan.. Yeah right!

Tänään vetäsin sikahyvän jalkareenin ja päälle vielä poseharjotukset. Salin isot pojat katto mun poset läpi ja taas pientä viilausta.. Mut mikä parasta, vatsatkin on tulleet esiin! Kunto oli muutenkin selkeesti mennyt eteen päin eli hyvillä mielin jatketaan.

Nyt suihkuun ja tekemään huomisen ruuat. Sit onkin tutumisen aika, koska huomenna herätys kukonlaulun aikaan aamulenkille. Khuul.

Yksi kommentti

  1. "Mr.M" kirjoitti:

    Jaaa miikäää vitun ”ystäväni”?!? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *