Hae
Palasia Arjestani

Pahimmat hoidettu pois alta.

Olipa taas kekseliäs otsikko. Not. Joo, eli koivet on taas tältä viikolta jumpattu pois alta. Petyin vähän eiliseen etureisitreeniin. Jotain jäi puuttumaan enkä tiedä mitä. Kyllä noi pökkylät kipeiks meni, mut.. ääh, en tiedä. Sen tiedän ainakin, että liikkeet tossa treenissä tulee vähän muuttumaan tai vaihtamaan paikkaa. Kyllä se on se smithkyykky missä mä saan ittestäni kaiken irti sano kuka mitä tahansa. Se vaan toimii mulla niiiin hyvin. Eilen huomasin taas mun nilkkojen jäykkyyden. Ne kipeyty aika lailla etukyykystä ja normikyykystä, vaikka pidin lautaa kantapäiden alla. Olisko tohon ongelmaan muuta keinoa? Varsinkin vasen nilkka tuntuu kipeytyvän aika lailla kyykätessä. Smithissä tätä ongelmaa ei ole.

Eilen siis etureittä ja alavatsaa. Pohkeet jätin tekemättä tällä kertaa. Rest pauseja edelleen. Olisin ottanut yhden jos toisenkin videon treenistä, mut en löytänyt kameraa laukusta. Syy siihenkin selvis myöhemmin. Olin sunnuntaina pudottanut kameran laukusta salin lattialle. En kyllä ymmärrä miten olin siinä onnistinut. Kamera oli löytynyt semmosesta kohdasta, jossa en ainkaan ollut treenannut. Ohi olin kyllä kulkenut. Taitohan se on tuokin 😀 Salin omistaja oli onneks sen kameran noukkinut talteen ja se pääsi takaisin onnellisen omistajansa luokse.

1. Reidenojennus
9+3*55kg
9, 8*50kg

2. Etukyykky
6+1*65kg
6*60kg
7*55kg
Aika heikkoa..

3. Kyykky
8+2, 6*70kg
7*65kg

4. Yhden jalan prässi
2*10*50kg kunhan testailin. Aika vaikeeta oli alkuun saada menemään etureisille, mut kyllä se tatsi sieltä sit löyty 😉

Loppuun alavatsoille abcoasteria jokunen sarja ja jalannostoja roikkeun ja istuen yhteensä 4-5 sarjaa. Kylkiäkin tein pari sarjaa, samoin ranteita myötä- ja vastaotteella. Pitäähän noi kyljet ja ranteet kerran vuoteen tehdä 😀 Ei vaiskaan, vois tehdä useamminkin, jos muistais.

Tänään olin aamusella hirmuisen reipas ja kävin vajaan tunnin aamulenkillä. Sitä ihmettä ei ihan hetkeen olekaan tapahtunut. Iltapäivällä sit takajalkojen ja pohkeiden kimppuun.

1. Takareidet maaten jalka kerrallaan
8+3, 6*20kg
9*15kg

2. Suorinjaloin mave
9+3, 8, 7*80kg Ekasta sarjasta video.

3. Prässi takareisille
10+3, 9, 8*190kg Olin taas alkuun vähän hakemista, mut kyl se sielt..

4. Askelkyykky smith
12*50kg/jalka

Loppuun pohkeita seisten, istuen ja prässissä yhteensä kuus sarjaa. Joka liikkeen ekassa sarjassa rest pause. Bussia odotellessa otin vielä pikku pumppailua selälle ylätaljaa leveällä eteen, leuanveto-otteella ja alataljaa vasta- ja myötäotteella.

Nyt menikin pari tuntia opparin kimpussa ja kohta pitäis lähtee töihin. Hyvähän se on välillä töitäkin tehdä niin saa ostaa kaurahiutaleita ja rahkaa.

Mä vähän mietiskelin tossa, et saatan skipata kyl ne jatkot Lahdessa. Kahtena vuonna oon istunu hirveessä darrassa siel katsomossa eikä se olotila enää kauheesti houkuta. Vois keskittyä vaan siihen syömäpuoleen 😀 Hotellin aamiaista odotellessa.. En mä varmaks vielä sano etten olis mihinkään lähdössä, mut tällä hetkellä tuntuu siltä. Se seurahuone on kaiken lisäks ihan hanurista. Mites muilla fiilikset jatkojen suhteen?

5 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  Mä en jää sinne yöksi eli en jää jatkoillekkaan, mutta syömään vois lähteä jos vaikka sais hyvän porukan kasaan 🙂

 2. Riinu kirjoitti:

  Noooooooooooooooo… älä oo noin tylsä!Kyllä meinattiin muutamat mennä ottaan, ja sit viel silleen riekuttais et ollaan tikissä sunnuntaina…

 3. map kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 4. map kirjoitti:

  Hyvinhän näyttää neidin kyykyt kulkevan:) se lihas tulee kiltisti sit perässä. Varsinkin kun syö kaurahiutaleita ja rahkaa..:) tosiaan tuo yhden jalan prässi on aluks haastava saada etureisille kun meinaa aina puskee pakaroilla sen kelkan ylös:/

 5. emr kirjoitti:

  ^jalka vaan tarpeeks alas! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *