Hae
Palasia Arjestani

Bodarit shoppailemassa


Normaalit ihmiset ne shoppaa vaatteita, mut bodarit ne shoppaa ruokaa! Tai enhän mä mikään bodari ole, vain wannabe sellainen 😀 Käytiin viime torstaina taas visiitillä Kuopion Atrialla. Vanhat sedät katto suut pyöreinä, kun lastattiin vähän lihaa messiin. Mut kun siel on niin paljon havelmpaa ja tietää ainakin, et kaikki lihat on tuoreita! Mukaan lähti melkein puoltoista kiloa kalkkunan filepihvejä, vajaa kilo broiskun filepihvejä, naudan maksaa, naudan ulkopaistia, jauhenlihaa ja mitähän kaikkee muuta vielä sen lisäks. Päätettiinkin sit samalla, et käydään sieltä ostamassa aina kaikki lihat ja kanat. Tulee säästöä aika paljon vuositasolla.

Torstaina sain illalla myös selkähieronnan, tuli tarpeeseen 😀 Huomas vaan perjantain treenissä, et on hierottu, kun lihas ei ottanut ihan samalla tavalla treeniä vastaan kuin normaalisti. Perjantaina 23. 1 siis vuorossa selkää ja olkapäiden pumppi. Samalla pääsin korkkaamaan uuden treeniohjelman! Vähän oli painot hakusessa, mut kyllä ne taas siitä..

1. Kapea ylätalja
14, 11, 9*50kg

2. T-kulmasoutu
10, 9*40kg

3a. Pullover tangolla
12, 11*45kg
14*40kg

3b. Kapea alatalja
12, 10*45kg
12*40kg
nämä kaksi liikettä siis superina ilman palautusta kahden liikkeen välissä. Hyvin hyydyttää 😉

4. Mave
7, 6*100kg Kevyttä.. ens kerralla pikkusen lisää romua tankoon!

5. Leveä ylätalja eteen
13, 11*55kg

6. Sivuviparit kp istuen
16*5kg
13*4kg
12*3,5kg
12*3kg
13*2kg
Sarjojen välissä noin tosi lyhyet palautukset.

7. Viparit kulmassa kp
13, 12, 12*5kg

Oli vähän pinna tiukalla salilla. Koko ajan joku tunki eteen ja väliin ja joka helvetin koloon. Olin tekemässä mavea ja sain just remmit kiinni ja tangon irti räkistä niin eikö siihen eteen joku muija tunge kyykkäämään perse pitkällä. Pikkusen meinas kiehahtaa.. Kyllä mulla on ainakin tapana kysyä, et teetö nyt heti tai voinko tehdä välissä.. Murr..

Jepu jee. Lauantaina sit tissien ja habojen kimppuun. Enpä ole ihan äskettäin näin hyvää rintatreeniä tehnyt!

1. Vinopenkki powersmithissä
6*50kg
6*47,5kg
7*45kg
Hirvee pumppi ja kiristys tuolla kukkuloiden seudulla jo tässä vaiheessa!

2. Flyes kp tasapenkillä
13, 11, 11*9kg

3. Penkki kp
8*23,5kg
10, 8*21kg
Ei mennyt olkapäille niin kuin ennen!

4. Hk kp istuen
9*13,5kg
12*11kg

5. Hk scott mutkatangolla
6*35kg
7*32,5kg

6a. Hk scott koneessa
7*17,5kg
8*15kg
9*12,5kg

6b. Hk taljassa tangolla
12, 11, 9*30kg
nämä kaksi liikettä myös superina.

7. Pushdown v-kahvalla
13*25kg
13*20kg
16*15kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
14*25kg
12*20kg
13*15kg
Tässä samat palautukset.

Treenin päälle vielä 22 minuutin intervalli crossarilla. Tänään oon ottanu vähän lepiä. Käytiin men tunnin sunnuntailävelyllä melkein koko perheen voimin. Katti jäi kotiin peiton alle 😀

Huomenna pääsee helvetti irti etureisitreenin merkeissä. Tulee olemaan tuskaa vetää pitkiä sarjoja kyykkyä ja prässiä lyhkäsillä palautuksilla..

Siis noin pieni ja ohut mä olen joskus ollut 😀

4 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Voi kauhia mikä pikku tirrinkäinen :DNoh, nyt on ainakin lihhoo tuplasti enempi siellä nahan alla!!!

 2. Heinäharava kirjoitti:

  On sulle aika paljon muhkua tullut tuohon kuvaan verrattuna!!Vähänkö olen kateellinen noista lihaostoksista… oisin ihan taivaassa jos pääsisin ostelee halpaa lihaa. Jossain 30 km päässä on tehtaanmyymälä, mut mä sinne millään pääse.

 3. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Voi sentään, kyllä mulle kelpais tuollainen ”pikkutirriäisenkin” kroppa, näkeehän siitäkin että salilla on tehty muutakin kuin istuttu kahvilla:) Mutta kyllä vaan olet huimasti lisää lihasta kasvattanut! Kuinka usein sulla muuten vaihtuu saliohjelma?Mä olen ruvennut bongailemaan lähikaupasta -50% lihaa, joissa on parasta ennen -päiväys yleensä heti seuraavana päivänä.Mutta kun lihan valmistaa heti niin ei siihen kuole:)

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Saapi nähdä mitä musta jää jäljelle kun rasvat otetaan pois. Nytkin pelottaa jo tää kutistuminen.. Jospa sitä olis vähän jotain lihaakin sit tarttunut kisojen jälkeen.saliohjelma mulla vaihtuu sillon kun valkku niin sanoo 😉 Edellinen tais olla kaks kuukautta ja tää nykyinenkin on ainakin saman aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *