Hae
Palasia Arjestani

Akvamariinin blogger´s lounge.

 

Sain vähän aikaa sitten kutsun Akvamariinin showroomille blogger´s loungeen katsastamaan urheilu- ja sporttimuodin kevät/kesämallistoa. Vaikka olen asunut kohta kolme vuotta Helsingissä niin oon edelleen ihan turisti tuolla keskustassa. Onneks on hsl.fi ja navi puhelimessa 😀 Kirmasin kohti keskustaa heti töiden jälkeen. Ensin Tikkurilasta junalla keskustaan ja sieltä metrolla Kamppiin. Sit pitkin soittaa miehelle et missäs se oikea paikka olikaan.. Mua ei ole siunattu millään maailman parhaalla suuntavaistolla ja oon joskus eksynyt matkalla neuvolaankin, joka on ehkä puolen kilsan päässä kotipihasta 😀 No, perille pääsin ja Akvamariinilla mut otti vastaan ihana Tiina, jonka kanssa pääsin tutustumaan tuotteisiin oikein perinpohjaisesti. Oli todella mahtavaa päästä ihan ajan kanssa sovittelemaan vaatteita ja keskustelemaan tuotteista!

kuvia 022 kuvia 023 kuvia 002 kuvia 020 kuvia 021Haltilla ja Raiskilla (sini- ja punaraidalliset) oli uudessa mallistossa todella mageita takkeja! Ihastuin noihin raidallisiin malleihin täysin ja ne oli todella mukavia päälläkin. Tykkään itse että vaatteissa on väriä ja tällä hetkellä mulla on menossa raitakausi. Kaupoissa kiinnitän ensimmäisenä huomion aina raidallisiin vaatteisiin ja kaappi alkaa olla jo puolillaan raitakuosia 😀 Kuka muu tykkää raidoista!?

kuvia 017 kuvia 018 kuvia 019Columbian rekillä kiinnitin ensimmäisenä huomion tuohon valkoiseen tyköistuvaan paitaan. Paidan sisäpinnalla on tuollaisia pieniä Omni freeze zero- spotteja, jotka viilentävät hikoilevaa kehoa. Paita on mukava ohkaista kangasta ja joustaa hyvin treenatessa. Uskoisin tuon olevan erittäin hyvä crossfitin kaltaisessa lajissa, jossa välillä treenataan ulkonakin. Itse tykkään monesti open gymeissä tehdä voimatreenit pitkähihainen paita päällä ja silloin paidan tulee kyllä olla hengittävä. Tai viilentävä 🙂 Myös metconeissa tuota olisi kiva päästä testaamaan että mikäs paidan todellinen teho olikaan! Noissa kauluspaidoissa on muuten hyttysuoja itse materiaalissa, how cool is that??

kuvia 014kuvia 016Haglöfsin mallisto oli tännä upeita värejä ja ultraohuita takkeja. En käsitä miten niin ohut materiaali voi olla tuulen- tai vedenpitävää? Itse en ole koskaan mitän Haglöfsin tuotteita omistanut. Laadukkaita ja kestäviähän ne ovat, mutta mulla ei taida olla sellaisiin varaa… ainakaan uutena.

kuvia 006 kuvia 005Merrellin malliston valttikortti oli ehdottomasti naisellisuus yhdistettynä käytännöllisyyteen ja teknisyyteen. Materiaalit oli hengittäviä, mutta eikö ole aika kiva että treenipaidassa on pieni pitsiosa tuomaan näyttävyyttä ja naisellisuutta? Merrellin vaatteissa oli selkeästi ajateltu myös esteettisyyttä sekä monipuolisuutta. Treenipaidat oli niin kauniita että sellainen päällä voisi kesäaikaan helposti lähteä kaupungille! Mallistossa oli myös ihanan ohuita ja läpikuultavia hihattomia sekä pitkähihaisia paitoja. Sopivat kesäaikaan todella hyvin 🙂

kuvia 004 kuvia 003Jalkineita oli esillä paljasjalkakengistä KÄVELYlenkkareihin. Haglöfsillä on mallistossaan nimenomaan kävelyyn tarkoitettuja lenkkareita (ei kuvissa), jotka eivät siis ole tarkoitettu juoksuun vaan nimenomaan ihmisille, jotka harrastavat enemmän kävelyä. Nuo ensimmisen kuvan mageat converse-henkiset tennarit on Helly Hansenin mallistoa eikä kuva kyllä tee oikeutta kengille. Väri oli enemmänkin pinkki kuin tuollainen kuvan oranssi. Lapsille oli myös muutamia malleja tarjolla, vähemmän tosin niin pieniä kenkiä kuin mitä meidänkin tytölle tarvitsisi.

kuvia 007 kuvia 008 kuvia 010No sitten vielä laukkuja. Fjällrävenin laukuthan on nyt kuuminta hottia ja mua ilahdutti kovasti että myös pienille ihmisille on valmistettu mini-reppuja! Typeryyksissäni en tajunnut laittaa isoa ja pientä reppua vierekkäin vertailun vuoksi,mutta nuo ylimpien kuvien reput on juuri niitä miniversioita. Todella suloisia! Myös tuo alimman kuvan oranssi laukku oli todella kiinnostava ja kiva ja mun mielestä jopa nerokkaasti suunniteltu. Sitä pystyy kantamaan kädellä tai olkapäille, mutta siitä saa myös repun hihnoja säätämällä! Jokohan munkin täytyy nyt menettää Fjällräven-neitsyys ja hommata itselleni (ja tytölle) tuollainen kulttireppu?

kuvia 009 kuvia 011 kuvia 013Kävin myös ihastelemassa erilaisia retkeilyvarusteita ja mietin että siinähän olisi appiukolle loistava joululahjaidea! Tytön kanssa ollaan aloitettu pikku hiljaa pyöräilyharjoitukset kolmipyörällä ja pyöräilykypärän hankinta alkaa olla melko ajankohtainen juttu meidän taloudessa. Noita Nutcasen kypäriä on saatavana myös lasten kokoja. Hehe, hieno olis tyttöselle tuollainen pilkullinen tai vesimeloni-kypärä 😀

kuvia 015 kuvia 001Olen monta kertaa käynyt hypistelemässä Zeropointin säärystimiä ja kompressiosukkia ja nyt sain vihdoin mahdollisuuden hommata sellaiset testiin 🙂 Huomenna uudet sukat pääsevät sitten tositoimiin treeneheihin! Jalkoja hellittiin myös FootBalance jalka-analyysillä. Tiesin, että mulla paino jakautuu suht hyvin koko jalkapohjalle ja treeneissä siihen asiaan kiinnitetään paljon huomiota jo ihan hyvän kyykkyasennonkin vuoksi. Jalkaholvista löytyi jotain todella pientä vibaa ja sain sitä tukemaan just mulle suunnitellut ja tehdyt pohjalliset, jotka otan huomenna testiin. Noita jalka-analyysejä tehdään ainakin Intersporteissa ja hinnaksi pohjallisten kanssa tulee viitisenkymppiä

kuvia 024 kuvia 025Kierroksen jälkeen hetki kahvittelua ja jutustelua tuotteista ja bloggaamisesta. Tapasinpa samaisella reissulla paei fitfashionin bloggaajaakin, Annan ja Sannin sekä On my Way-blogin Jutan. Oikeesti,  minäkin olin kuin pikkutyttö kun näin Jutan ja menin esittelemään itseni Moi, mä oon Jonna ja tykkään sun blogista älyttömästi 😀 Kevyt juntti olo tuli, mut ei se mitään. Sillä mennään ja sillä jatketaan. Kunnon treeni-, ravinto- ja hyvinvointibloggaajana nappasin suklaapatukan välipalaksi bussimatkalle.. No välillä pitää!

 Kävi muuten aamulla perinteiset. Olin suunnitellut herääväni aiemmin, että ehtisin vähän edes meikata ja laittaa tukkaa tuonne showroomille, mut yllättäen tapahtui jotain mitä ei koskaan tapahdu – nukuin pommiin! Duunipäiväkin oli niin kiireinen etten ehtinyt kuin hätäseen syömässä käydä. Tukka räjähtäneenä ja pelkillä ripsareilla sit vaan matkaan, oikein edustavaa 😀

Eilisen outfit.

Eilisen outfit.

Kiva reissu oli, toivottavasti noita tulee vielä lisää! Onko teille muuten jotkut noista merkeistä tuttuja ja mitä olette niistä tykänneet? Minkälainen mielikuva teillä on noista merkeistä (Halti, Columbia, Merrill, Haglöfs, Fjällräven, Zeropoint…) ?

8 kommenttia

 1. Satsa kirjoitti:

  Raidat on pop! Nimim. noin parikyt raitapaitaa 😀 Ja katse todellakin kiinnittyy raitoihin tänä keväänä 😉

 2. Marjut kirjoitti:

  Mä ihastuin täysin kans tohon raidalliseen, hieman parkamalliseen takkiin:) (Instassakin jo asiasta hihkaisin) Sen verran kuitenkin haluan korjata, että tuo parkamallinen oli Raiskin mallistoa, kun taas tuo sun ensimmäisen kuvan takki oli sitä Haltin mallistoa. Pieni pilkunviilaus, älä ota pahalla 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No hyvä kun korjasit! En tainnut kovin kiinnittää merkkiin huomiota, näin vaan ne ihanat raidat 😀 Kävin itse asiassa jo Raiskin sivuilla tsekkailemassa tuota takkia. Punaraidallinen olis ihana 🙂

 3. On my way kirjoitti:

  Tosi kiva, että tulit moikkaamaan! Mitä junttia, juntimpaa on jättää moikkaamatta jos bongaa ”tutun”. 🙂 Oli hauska siis tavata pikaseen! Mua jäi erityisesti kiinnostamaan noi Columbian ”viilentävät treenipaidat” ja yksi sellainen lähtikin tilaukseen. Etenkin kesäisillä juoksupoluilla tulee varmasti olemaan aika must. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oot muuten ihan oikeassa 🙂 Tulen myös seuraavan kerran ja luen ahkerasti sun blogia!

   Mä laitoin myös samaisen paidan tilaukseen. Mielenkiintoista kuulla sit sunkin kokemuksia siitä 🙂

 4. Piia kirjoitti:

  Mulla on ollut jo kohta 5 vuotta käytössä Haglöfsin goretakki ja on ollut kyllä todella hintansa arvoinen. Veden-ja tuulenpitävyys on säilynyt lukuisista konepesuista huolimatta ja muutenkaan ei ole mennyt miksikään. Mulla on myös saman merkkiset ulkoiluhousut ja ne on myös oivalliset työmatkapyöräilyssä ja lapsen kanssa ulkoillessa. Haglöfsin vaatteet on kalliita, mutta kyllä tuosta laadusta mielestäni on kannattanut maksaa. Lisäksi pidän siitä, että vaatteiden mallit on pitkälle suunniteltuja ja vaatteet istuvat ainakin minulla hyvin päälle.
  Minulla on käytössä Zeropointin säärystimet ja sukat. Säärystimiä käytän ainakin jalkatreeneissä ja sukkia, joissa ei niin kova kompressio, myös muissa treeneissä ja pitkillä matkoilla autossa ja lentokoneessa. Sukat estävät turvotusta pitkillä istumisilla ja treeneissä tukevat ja auttavat palautumisessa. Ja
  Noita fjällrävenin reppuja olen monet kerrat hypistellyt, mutta en ole vielä raaskinut ostaa, ehkä seuraavan kerran, kun repulle on tarvetta 😉
  Tulet ilmeisesti Jonna kultsalle, joten toivottavasti ehditään muutama sananen siellä vaihtamaan.
  Mukavaa viikonloppua.

  • Jonna kirjoitti:

   Haglöfsit on kyllä todella laadukkaita ja hinta maksaa itsensä monta kertaa takaisin. Tällaisissa asioissa laatuun kannattaa kyllä panostaa!

   Joo, tuun sunnuntaina Kultsalle! Toivottavasti nähdään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *