Hae
Palasia Arjestani

ShopBaloo – ilmainen tarjoushaukka taskussa!

Processed with VSCOcam with a6 presetYhteistyössä ShopBaloo

Osallistuin jokin aika sitten äänestykseen, jossa sai antaa äänensä omasta mielestään parhaalle start up-yritykselle. Mukana oli yritystä jos jonkinlaista, mutta omaan silmääni sattui aivan uusi ja ilmainen puhelimeen ladattava sovellus, ShopBaloo. Te tiedätte, että mä olen arki-ihminen ja tykkään puhua rahasta sekä säästämisestä. Perheellisenä ihmisenä haluan totta kai säästää rahaa kaikessa mahdollisessa. Meidän suurin menoerä on ehdottomasti ruoka ja vaikka tarjouksia paljon seuraankin, niin aika usein ehdin unohtaa mitä missäkin on tarjouksessa. Suurimman osan ruokaostoksista teen töiden jälkeen duunipaikan lähiässästä tai oman kodin kahdesta lähikaupasta. Viikonloppuisin käydään vähän isommin esim. Prismassa, Cittarissa tai Lidlissä. Missä nyt sattuu olemaan parhaimmat tarjoukset!

Tässä vaiheessa elämää tuli helpottamaan ShopBaloo. Se on täysin ilmainen kännykälle ladattava sovellus. Sovellukseen saat talletettua max kaksi eri kaupunkia, joissa asioit (minulla Helsinki ja Vantaa) ja kumpaakin kaupunkiin max 5 eri päivittäistavaraliikettä. Viikon ruokalistaa suunnitellessa voit tsekata sovelluksesta mitä tarjouksia asettamissasi kaupoissa on tai hakea tarjouksia hakusanoilla. Minä päätin viime viikolla tehdä ruuaksi täytettyjä paprikoita ja ShopBaloon avulla tsekkasin mistä raaka-aineet kannatta käydä hakemassa ja voin sanoa, että säästin pitkän pennin jo paprikoissa! K-kaupassa ne maksoivat 0,99e/kg kun taas Alepassa hintaa oli melkein 4e/kg. Myös jauhelihat kilpailutin sovelluksen avulla ja siinäkin säästin useamman euron. Sovelluksen avulla voi myös tehdä kauppalistan valmiiksi ja tarvittaessa jakaa sen vaikka kaverille tai av(i)opuolisolle.

Processed with VSCOcam with a6 presetSovelluksen lataaminen on todella helppoa ja se on ladattavissa android, iPhone sekä Windows-puhelimiin. Kannattaa ehdottomasti testata miten sovellus toimii sinun arjessasi! Jos listalta ei löydy omia lähikauppojasi niin ole rohkeasti yhteydessä ShopBaloon väkeen vaikkapa sähköpostilla info@shopbaloo.fi. Kaikkien sovelluksen ladanneiden kesken arvotaan 3 minuuttia ilmaista ruuankahmintaa ostoskärryyn 😉 Kilpailu voimassa 30.9.2015 asti ja kilpailun järjestää ShopBaloo. Lisätietoja ShopBaloosta sekä kilpailusta saat täältä.

Jos ja kun lataatte sovelluksen niin kertokaa toki mielipiteenne siitä! Mä olen aidosti todella innoissani tästä ja uskon, että sovelluksen avulla saadaan pienennettyä entisestään meidän ruokalaskua 🙂

2 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Juu, latasin heti itelleni ton sovelluksen! 🙂
  Vaikuttaa hyvältä ja löysin sieltä omat kauppani helposti, joissa tulee käytyä. Ja kätevästi voi tarkistaa, että mihin päivään asti hinta on voimassa ja tartteeko etukorttia.
  Ja tietenkin tuo kilpailukin houkutti! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hyvä hyvä! Ite taas tänään käytin sovellusta 🙂 On kyllä kätevä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.