Hae
Palasia Arjestani

Nyt mulle riitti!

Kuva: Katri Viirret, Fit you too!

Kuva: Katri Viirret, Fit you too!

Mä olen ollut sairaslomalla jo niin pitkään etten edes muista monesko viikko on jo menossa. Ehkä kahdeksas tai yhdeksäs? Viisi ensimmäistä viikkoa meni hujauksessa olkapäätä parannellessa ja en voi sanoa etteikö seuraavatkin viikot olisi menneet ohi ennen kuin kissaa ehtii sanoa. Olen saanut todella paljon aikaan kotona, mutta nyt siihen on tullut stoppi. Ei kiinnosta tehdä kerrassaan mitään. Seinät kaatuu päälle ja hiekkalaatikon reunalla istuminen tympii toden teolla. Vaikka kotona oleminen onkin mukavaa (välillä) niin en mä tänne jäisi pyörimään, vaikka voittaisin lotosta tai jäisin työttömäksi. En vaan pysty.

On näissä viikossa tosin ollut se todella hieno puoli, että olen saanut viettää paljon enemmän aikaa tytön kanssa kuin esimerkiksi viime kesänä. Huomaan kuitenkin, että häntäkin alkaa ehkä äidin naama tympimään, koska kinastellaan nykyään pienemmistäkin asioista. Nyt äiti kaipaa aikuisten juttuja ja tyttö lasten juttuja. Huomenna mulla on taas lääkäri enkä oikein jaksa uskoa, että lekurilla on mitään mun töihin paluuta vastaan. Ihme jos on! Olkapää tuntuu jo sen verran hyvältä ja vahvalta, että palaan töihin ensi maanantaina!

Hyvästi kotiympyrät, tervetuloa ihana työelämä! Ainakin kolmeksi viikoksi, sillä mun kesäloma alkaa elokuun puolessa välissä 😀 Enpä olisi uskonut, että joskus kaipaisin töihin niin paljon kuin nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.