Hae
Palasia Arjestani

vuoristorataa

Melko mielenkiintoisesti heittelee tällä hetkellä fiilikset ja mieliala. Eilen oli aivan järkyttävän huono päivä ja tänään taas ollaan positiivisin mielin vaikkei kroppa tunnu luovuttavankaan nesteistä, päinvastoin. Ihan mielenkiinnosta hyppäsin tänä aamuna vaa´alle ennen aamulenkkiä ja sen jälkeen. Aamulenkkikin toi melkein kilon lisää nestettä eli jotain mielenkiintoista tuolla kehossa nyt tapahtuu. Veikkaan kevyttä ylikuntoa. Viikko on silti vielä jaksettava ja vieläpä kiristettävä tahtiakin ennen kuin helpottaa. Mitäpä tuota kunto nyt sen enempää miettimään, kyllä se sieltä esiin saadaan kisoihin 🙂 Mulla on osaava valmentaja joka varmasti keksii keinot tähänkin ongelmaan!

Eilen illalla kävin tekemässä salilla takajalkoja ja vähän vattaa. Minkäänlaisesta pumpista on enää turha edes haaveilla, mut hyvän tuntuman tonne takaosastoon silti sain. Rivakalla tahdilla supereita jälleen kerran.

1a. Takareiskat muaten 3x
1b. GHR selkäpenkissä 3x
2a. Takajalat istuen 3x
2b. Suorinjaloin mave p.smith 3x
3. Hyvää huomenta smith 2x

Vatsoille normirutistuksia aaltopenkillä ja abcoasteria superina. Sit vaan intervallin kimppuun joka tuntui aluksi niiiiiiiiin raskaalta. Loppua kohden sain kuitenkin hyvin nostettua crossarin tehoja ja jalatkin vispas kiihtyvään tahtiin 🙂 Tietyillä mielikuvilla saa aikasiks aika kivat aggret. Niiden ja hyvän musiikin voimilla noi intervallitkin jaksaa tehdä ihan heittämällä.

Täytyy myöntää, että venyttelyt ja muutenkin lihashuolto on jäänyt hävettävän vähälle viime aikoina. Ei vaan ole aikaa iltaisin pidempiin venyttelyihin jos haluan kunnon unet. Tänään illalla on suunnitelmissa pidemmät venyttelyt ja huomenna matkaankin junalla Tampereelle valkkua tapaamaan ja kuulemaan ”tuomion” kunnosta. Ennen takaisin Kuopioon lähtevää junaa on muutama tunti kulutettavana ja taidan painella Wolfille tekemään kevyen aerobisen ja piiiiiitkät venyttelyt. Pitää vaan muistaa pakata tänään reppu matkaan 🙂 Se oliskin huomenn sitten viimeinen tankkaus ennen kisoja! Niin se vaan aika rientää. Vasta oli toukokuu ja kisoihin tosi pitkä aika ja nyt niihin on enää pari viikkoa. Hih, jänskättää!

2 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    NoNiin, nythän näit että liikuntaa kerää nesteitä. Vika viikolla kun riehumisia rajoitetaan, niin jopas lirisee nesteet veks :)Hauskaa tankkausta, nauti 🙂

  2. Anonymous kirjoitti:

    E ’vero! Mi piace la tua idea. Offerta di mettere una discussione generale.Condivido pienamente il suo punto di vista. In questo nulla in vi e credo che questa sia un’ottima idea. Sono d’accordo con te.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *