Hae
Palasia Arjestani

Jalkasettiä

Hehee, on näköjään muutamat henkilöt sitä mieltä ettei mitään kuvia tarttis tänne laittaa 😀 Ilmeisesti sit liian järkyttävää katsottavaa. Olis hauska näiden vastanneiden osalta tietää miks he eivät niitä kuvia halua? Voitte vastata vaik anonyyminä. Ihan uteliaisuudesta kyselen. Toisaalta asialla voi olla joku idiootti satunnainen blogiin eksynytkin, et ei siinä mitään. Niitähän riittää. Ite kuitenkin tykkään katella muiden blogeista kaikkia kuvia. Mun mielestä blogit on aika tylsiä ilman mitään kuvamatskua ja niinhän sitä sanotaan, et kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Alhaalla muuten pieni otos mun koipien sivuprofiilista treenin jälkeen, et ei kannata selata alas asti, jos ei niitä kuvia halua nähdä 😉 Niin ja mulla on myös alkkarit jalassa vaikkei siltä ihan näytäkään 😀

Muistattehan tohon kyselyyn vastatessani etten mä tosiaan ole millään dieetillä. Siks mietin itekin, et kannattaako kuvia laittaa kuukauden välein, kun ei lihaskasvua ainakaan huomaa kuukaudessa. Toisaalta, kuvat on kivoja ja kyl mä niitä laitan, jos niin halutaan! Toi kysely sen ratkaisee.

Ihan pitää tässä nyt mainita, kun vielä muistan. Mun suuren porkkanahimon tilalle on nyt tullut himo perunamuussiin. Oon jopa alkanut tehdä sitä ihan itse eli keitän perunat sopivan pehmeiksi, muussaan ne haarukalla johonkin muovikippoon, päälle loraus rasvatonta maitoa ja pieni nokare makuisaa ja eikun sauvasekottimella sekaisin. Suolaa ei pidä myöskään unohtaa. On muuten hyvvee! Ite tekemällä tiedän aina paljonko on kaloreita yms.. En varmaan koskaan kyllästy perunamuusiin! Nytkin edessä nököttää kipollinen ko tavaraa naudansuikaleilla, raejuustolla ja hernemaissipaprikalla höystettynä 😀

Tänään vuorossa normaaliin maanantain tapaan etureisiä ja pikku setti pohkeille. Onneks tähän treeniin menee reilusti alle tunti, mut sekin vähä on täyttä tuskaa. Toivottavasti koivet tykkäis tästä rääkistä sen verran, et palkitsisivat mut muhkealla kasvulla! Omasta mielestä jalkoihin on tullut jonkin verran lisää musklea sitten marraskuun valmentajan palkkaamisen. Varsinkin takareisissä on tapahtunut aika suuri muutos. Parhaitenhan sen kehityksen näkee sit, kun ollaan taas kisarasvoissa. Sitä odotellessa..

1. Reidenojennus
12*55kg nostin tässä vähän painoja.
13*45kg
12*40kg
14*35kg

2. Smithkyykky
12*92,5kg
13*82,5kg
13*75kg
13*40kg
Huh huh, olipahan taas vääntöö..

3. Prässi
15*195kg
13*185kg
13*175kg
13*165kg
Hyyty kyl kaks viimestä sarjaa ihan yhtäkkiä.

4. Pohkeet seisten
36, 23, 20, 18, 16*BW

Etureidet vedin taas 60 sekan palautuksilla ja pohkeet 30 sekan palautuksilla. Ei kerkee sykkeet laskea noissa etureisitreeneissä kunnolla oikein missään välissä. Aika usein puuskutan vielä hirveesti uutta sarjaa alotellessa. Mukavaa se on silti! Saa ainakin jalat tehtyä tosi loppuun.

Treenin päälle otin vielä 20 minsan intervallin crossarilla. Käytin tähän settiin eri crossaria kuin normaalisti ja oli vähän säätämistä alkuun riittävän vastuksen löytämiseks. Sain kuitenkin nostettua sykkeet aika hyvin ja hiki virtas. Intervallit on sit tehokkaita!

Katsokaas mitä löyty eilen saunasta jälkilöylyistä 😀


Huomenna sit takajalkojen kimppuun!

8 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Hihi, mä luotan et sul on pikkarit tuolla t-paidan alla :DSaattaa olla et joku muskelimimmeistä märkiä unia näkevä poitsu on kyllä vaahtopallo kiveksissä kuolannu tota kuvaa 😛

 2. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Heips! Mä itse ymmärsin ensin tuon kysymyksen niin, että kuinka usein ottaa/ottaisi ITSESTÄÄN kuvia, eikä siis sinusta. Kun aivoni saivat hiukan aikaa, ymmärsin kyllä että kysymyksessä on sinä ja sinun blogisi:)Ehdottomasti kuvia, ja usein!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Propofol: ei siinä mitn, ompahan iloa tosta kuvasta muillekin 😀 Kunhan eivät mulle tule kertomaan mitä touhuavat sitä katsellessaan.. En välttis halua tietää!Unelma: juujuu, minustahan siinä on kyse 😀 Kyllähän tuo siltä alkaa näyttämään, et kunnon seuranta kuvia tulen ottamaan kuukauden välein ellei nyt joku käy klikkaamassa paria sataa kertaa kahden tai kolmen kuukauden kohtaa 😉

 4. Anna kirjoitti:

  Oi, kun katti nauttii! Ihan sen näköinen, että ”tää on mun kauneushetki ja nää höyryt on just oleelliset turkin kiillolle!” Muistinko oikein, että kyseessä on Lola-niminen neiti. Ihan on nimensä veroinen!Perunamuusi on munkin herkkua! Vähän olen yrittänyt sitä vähentää, kun jostain luin, että se on kropalle niinkuin sokeria pistäis suoraan suoneen, eli ei hitaimmasta päästä hiilareita. Oikein höystämällä se ei musta kuitenkaan oo ihan niin paha synti kuin mitä tuo väite antaa ymmärtää.Tsemppiä reeniin!

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Anna: Joo, Lolahan hän on 😉 Toukokuussa tulee (toivottavasti) meillä toinen kissaneito nimeltä Bertta. Vielä on isännän kanssa neuvottelut hieman kesken ;)Mä teen aina perunamuussin ite niin ei se paljon poikkea normaali perunoiden syönnistä. Lisään vaan pienen lorauksen rasvatonta maitoa ja pikku nokareen makuisaa siihen. Tuskin tulee kaloreitakaan kovin montaa enempää ja on terveellistä!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Anna taitaa tarkoittaa sitä, että peruna itsessään ei ole hiilarinlähteenä sieltä parhaasta päästä -ei muusina eikä keitettynäkään. Fiksumpi valinta voisi olla riisi tai tumma pasta.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, niin itsekin älysin vasta 😀 Treenin jälkeen peruna on kyl suht hyvä nopeiden hiilariensa takia ja sillon mä sitä syönkin. Mut nää nyt on taas niitä pikkuhifistelyitä..

 8. Sawotar kirjoitti:

  Ehtottomasti kuvia pitää ottaa! Lukijoiden joukossa kun varmasti on useampiakin minunlaisia tyyppejä, jotka saa lisämotivaatiota toisten onnistumisesta ja juuri nimenomaan niistä kuvista.Tiedäkkin että olet ainakin minua innostanut jo hurjan paljon. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *