Hae
Palasia Arjestani

Paluu arkeen..

..ihanaan sellaiseen! Arki on dieetillä ihan parasta. Heräät tiettyyn aikaan, aamulenkki, aamupala, töihin, salille jne. Viikonloppuna ei oo mitään selkeetä aikataulua ja ainakin ite oon ihan sekasin sillon. Vois nukkua vaikka kuinka pitkään, mutta silti pitää herätä ajoissa, että kerkee tekemään kaiken mahdollisen. Keksi ratkaisun koomien välttämiseenkin viikonloppuisin. Tai oikeestaan niistä selviämiseen. Treenit pitää nimittäin hoitaa pois alta heti aamupäivästä niin loppupäivän voi ihan rauhassa maata äxänä sängyn pohjalla. Viikolla ei mitään koomailuja kerkeä edes ajattelmaan eikä sille voi antaa valtaa laisinkaan.

Sunnuntaina tein ennen junaan lähtöä tunnin aamulenkin, olkapäät&ojentajat treenin (rest pauseja) ja kerkesin vielä grillaamaan kanaakin. En ees ite grillannu, odotin vaan vieressä kuola poskella valuen 😀 Jaahas, mitäs liikkeitä mä teinkään? Öö.. Painoja en muista, mut liikkeet meni ehken jotenkin näin:

 • 1. Viparit kulmassa kp 4x
 • 2. Sivuviparit kp 4x jokainen toisto reiden sivulta ja kunnon puristus ylhäällä. Sai käyttää aika pieniä painoja!
 • 3. Arnold kp 3x
 • 4. Pystysoutu suoralla tangolla 1x
 • 5. Ojentajille punnerrukset kapealla käsipainojen päällä 3x
 • 6. Ranskalainen kp 2x
 • 7. Kapea pena 1x Tän ainakin tein 50 kilolla ja tais tulla joku seiska! Oikein hjuva.

Tsihii, sain aikasta hienot popot Berliinin tulaisiks 🙂

Eilen maanantaina oli lepopäivä salitreeneistä ja päivä menikin töissä ja sit kaupungilla pakollisia juttuja hoidellessa. Olis saada jostain kampaaja-aika perjantaiks, mut täällä on ihan sikakallista käydä kampaajalla. Leikkaus ja värjäys tähän mun puolipitkään fledaan maksaa 90-135 egee. Mitä ryöstöä!!!! Hävetkää. Pakko jatkaa etsintöjä tänään, kun ei ees niissä sikakalliissa mestoissa ollut aikoja jäljellä. Työkaverilla on ens lauantaina häät ja piti sit jotkut kengätkin etsiä. Ne sentään löysin ja hienot ja suht halvat löysinkin 🙂

Tein eilen superhyvää sapuskaa. En normaalisti kauhean paljon poikkea valmentajan antamista ruoka-aineista, mut eilen teki mieli jotain erilaista: tonnikalalla täytettyjä kesäkurpitsoita ja uunibataattia. Tonnikalan sekaan pilkoin sipulia, valkosipulia, chiliä ja päälle kauhee kasa mausteita. Bataatit leikkasin ohuiks suikaleiks ja osan päälle ripottelin suolaa ja cayennepippuria ja osan päälle kanelia. Molemmat oli sairaan hyviä.. Namsk! Noilla eväillä sain masun varsin täyteen 🙂

Nyt alkokin sit kevyt viikko. Toisaalta ärsyttää aivan suunnattomasti, koska treenit on vähän mitä on, mut toisaalta taas on aika kiva, kun saa vähän huilata. Kunnon puolesta töitä pitäis tehdä sata lasissa 24/7 mutta nyt näin. Paino tippuu koko ajan tasaseen, mut pahoin pelkään ettei aika riitä näitä läskejä täysin sulattamaan. Varsinkin toi vatsan seutu on ISO ongelma. Sieltä fläsä ei tunnu irtoovan kirveellä veistämälläkään enkä ymmärrä miks. Mut minkäs teen?

Salillä kävin tänään pumppailemassa etureisiä, vatsaa ja vähän hauberia siinä sivussa. Painoja en ees kirjaillut ylös, mut yritin pitää koko ajan hyvän tahdin ja sykkeen päällä. Hiki tuli ainakin jos ei muuta.

 • 1a. Reidenojennus 4x
 • 1b. Hauikset taljassa tangolla 4x
 • 1c. Jalannostot tuolissa 4x
 • 2a. Prässi eri leveyksillä 4x
 • 2b. Hk kp istuen 4x
 • 2c. Vatsat koneessa 4x
 • 3. Askelkyykyt paikallaan kepin/kässäreiden kanssa 2x
 • 4. Miljuuna sarjaa erilaisia vatsoja

Tänään yritin tehdä itse jonkin sortin tomaattikastiketta jauhenlihan ja perunoiden (kyllä, minä syön myös perunoita.. 🙂 Nyt eräskin ihminen pyörittelee silmiään ja päätään :d) kaveriksi. Sauvasekottimella muussasin pari tomskua, sipulia, chiliä jne. Sekaan lorautin vähän öljyä ja kasan mausteita. Tuli siitä varsin hyvää, mut ei se edelleenkään mitä gourmetevästä ollut niin kuin ei tällä hetkellä ole mitkään ruuat..

Jaaha, kait tästä suihkuun, venymään ja nukkumaan. Ai niin, sain tänään jotain erittän hartaasti toivomaani. Jo pitkään olen suunnittelut sellaisen ostavani ja nyt tuli hyvä tilaisuus sen hankkimiseen. Tittidiididii! Akvaariohan se 🙂 Oon kyl ihan persauki eli kalojen hankkiminen jää hamaan tulevaisuuteen, mut voinhan mä vähän aikaa tuijotelle tuota tyhjää akvaariota ja kuvitella sinne kaloja. En muuten tiedä mitään rentouttavampaa ja mieltä rauhoittavampaa kuin akvaarion ja kalojen katselu.

Ja akvaarion alla on hyvä säilyttää kenkiä 🙂 Joops, huomenna taas aamulenkkiä ja kevyttä reeniä salilla. Adios amigos!

3 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  On sun vatsanseutu jo paljon sutjakamman näköinen 🙂 Kyllä se tulee hyvältä näyttämään.Onnittelut akvaariosta. Toisella ei ole kaloja ja mulla on niitä ihan liikaa 😀 Meijän platyt lisääntyy ihan kamalaa tahtia, saatikka miljoonakalat… Monnitkin sai tehtyä yhden poikueen eli nyt partiksia löytyy meijän akvasta yli 30… Onneks ne saa viedä Petpointiin, kun hieman ovat kasvaneet.

 2. Sampe kirjoitti:

  Sama juttu, toi arki toimii mullakin hyvin dietin kanssa, kaikki on niin rutiininomaista ja selkeetä, sillo liikkuukin enemmän ja kaik etenee itestään.. :)Hyvin sullaki on dietti alkanut puremaan, paljon tullut muutosta jo! Hyvältä näyttää.. :)Go Jonna Go!

 3. Sanna kirjoitti:

  Upee body teikäläisellä. Keplais mullekin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *