Hae
Palasia Arjestani

KoKo-haaveilua.

Kyse nyt siis astioista, ei omasta koostani vaikka mielläni tätä kokoani lahjoittaisin jo pois. Arabialta on nimittäin tullut uusia värejä ja astioita KoKo-sarjaan, jota meillä on kerätty jo jonkin aikaa 🙂 Näköjään lisää tullaan vielä hankkimaan!

Mukeja meillä on jo jokunen tuota pienempää, 0,35l, kokoa. Värejä löytyy laidasta laitaan kun haluttiin kerätä sekalainen ja iloisen kirjava joukko astioita ennemmin kuin vain yhtä väriä. Vähän erikoisia kun ollaan 🙂 Nyt on tuota samaa mukia tullut vähän isompana, 0,5l koossa! Ja uutta väriäkin on pukannut, hempeää pinkkiä nimittäin 🙂 Suorastaan Herrrrrkullinen!

Myös oranssi versio on tosi pirteä ja houkutteleva. Tuosta kelpais sumpit ryystellä 🙂

Ehkä eniten mua kiinnostaa uudet soikeat lautaset, värinä kiva minttu. Nämä lautaset on hankintalistalla ensimmäisenä ja ainakin kuus niitä pitäis ostella. Näitä näkyi olevan ainakin prismassa myös valkosina, mut ehkä toi minttu olis kuitenkin kivempi 🙂

Myös tämmönen pikkunen, 0,25l, kaadin olis aika söpis!

Isommalle, 1,9l, kaatimellekin keksisin varmasti käyttöä 🙂

KoKo-sarjassa on myös syviä lautasia, mut ne ei vakuuta mua yhtään. Ovat aika pieniä ja mitään sanomattoman näkösiä. Isoruokaiset ihmiset tarttee kunnon syvät lautaset! Voisitteko arabian väki tehdä KoKo-mallistoon kunnon suuret pastalautaset, kiitos 🙂

Kuvat täältä.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Meillä kerätään kanssa KoKoa 🙂 Meiltä löytyy niitä syviä 24cm lautasia, ja ne kyllä vetää mun mielestä ihan tolkuttoman määrän ruokaa itteensä 😀 Kaiken lisäks niissä on ne leveät reunaosat, niin räpimiseen taipuvainenkaan ei sotke ihan joka paikkaa :D-Sandra

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Hmm, pitäsköhän niitä käydä sit vielä katsastamassa. Toi mies kun lastaa niin kauheen satsin evästä aina lautaselle niin ei tahdo mikään ämpäri riittää 😀 Joskus näin (en muista kuka valmistaa) semmosia oikein kunnon isoja pastalautasia, siis oikeesti valtavia, ja samanlaisia olisin nyt vailla mut eihän niitä enää kaupoissa näy 🙁 Täytyy käydä vielä tuumailemassa KoKon syviä versioita, kiitos vinkistä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.