Hae
Palasia Arjestani

Laiska joulun stressaaja

Mä vannoin etten tänä jouluna ota stressiä yhtään mistään ja tähän mennessä oon pysynyt siinä ajatuksessa aika hyvin. Mutta nyt. Nyt alkaa tekemättömät tytöt huudella takaraivossa ja verenpaine nousta. Lahja-asiat on hyvin näpeissä, melkein kaikki siis ostettu muttei paketoitu. Joulukoristeita en ole saanut laitettua vielä yhtään ja tortut ja piparitkin on leipomatta. Ajatuksena oli tehdä joulukortit itse, mutta niinhän siinä kävi että tänään on viimeinen päivä laittaa joulukortit halvemmalla hinnalla enkä ole yhden yhtä korttia tehnyt. Käytiin eilen anopin varastoilla ja löydettiin onneksi  riittävä määrä joulukortteja lähetettäväksi. Valmiilla korteilla mennään siis tänäkin vuonna 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKeskiviikkona käytiin tytön päiväkodin joulujuhlassa. Kerroin teille aiemmin, että tykkäisin jos tyttö saisi kokea joulujuhlissaan myös ne uskonnolliset traditiot. Tänä vuonna perinteinen joulujuhla oli korvattu jouluisella tonttupolulla, jossa vanhemmat sai yhdessä lapsen kanssa ethdä tehtäviä ja seikkailla joulumetsässä. Mun mielestä se oli todella hauska! Huomattavasti parempi kuin perinteinen joulujuhla lauluineen ja jouluevankeliumeineen. Tyttökin jaksoi touhuta ja tutkia jouluista metsää eikä kyllästynyt tai narissut yhtään! Iso hatunnosto päiväkodin henkilökunnalle näin hienon ja erilaisen juhlan järjestämisestä. Niinpä vain omakin mielipidet muuttui heti kun näin hieman erilaisen vaihtoehdon 🙂 Tonttupolun jälkeen päästiin glögille ja piparille. En ole koskaan kotiin ostanut glögiä, mutta tämä virhe täytyy ehkä korjata tänä viikonloppuna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMä olen ihan huomaamattani muiden lahjojen hankkimisen lomassa hankkinut lahjoja myös itselleni. Vielä olis jokajuoluinen stockan reissu edessä ja sieltä olen joka joulu ostanut itselleni jonkin vähän kalliimman lahjan. Viime vuonna taisin hankkia Kartellin tarjottimen. Katsotaan mitä tänä vuonna eksyy matkaan 😀 Kaipaisin olkkariin uutta mattoa ja sohvalle useamman vaalean viltin. Meille on aika riskaabelia hankkia mitään vaaleaa, koska kissat tykkää oksennella milloin minnekin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATyttö odottaa meillä jo kovasti joulua ja kuta kuinkin jokainen mahdollinen lelu on toivelistalla. Ihan kauhistuttaa jo se lahjojen määrä mitä tyttö tulee saamaan tänäkin vuonna. Me ei olle ostettu hänelle kuin pari lahjaa, koska sukulaisilta tulee paketteja mielin määrin. Enää puuttuu miehelle jokin kiva lahja… Hänelle on todella vaikeaa ostaa mitään, koska kaikkea on! Ehkäpä joku elämyslahja olisi kiva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJokohan sitä sais tänä viikonloppuna jouluvalot laitettua ja tortut leivottua? Hui, jouluun on alle kaksi viikkoa aikaa! Onko teillä tapana ostaa lahjoja myös itsellenne?

Rauhallista viikonloppua kaikille <3

6 kommenttia

 1. Hanne-B kirjoitti:

  ”tekemättömät tytöt huutaa takaraivossa…” vauvakuumettako ?? 🙂 heh heh..

 2. Jonna kirjoitti:

  Nekin 😀 😀

 3. Tea kirjoitti:

  Hahahhaha päivän piristys 😀 😀

 4. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Mä en oo stressannut yhtään enkä stressaa ikinä. Mä vaan nautin! En leivo mitään pipareita tai muitakaan (leipoisin jos nauttisin semmoisesta ja silloin en stressaisi), en kokkaa jouluruokia tms vaan mennään mun vanhemmille tms ja siellä on sitten valmiina. Joulukoristeista ekoja pistin jo marraskuun vika pv kun se oli sunnuntai, ja nyt hiljakseen olen lisäillyt. Yhtään lahjaa en oo ostanut (mutsille on useampi mut oon ostanut ne jo aiemmin kesällä/syksyllä). Ei stressiä! Stressi tulee siitä jos tekee väkisin epämiellyttäviä juttuja, kerää liikaa tehtäviä, tai jättää pakollisia viime tippaan 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Mäkin olen ehkä liikaa asettanut itselleni ”pakko tehdä” asioita. Torttuja leivottiin tänään ja joulukortit on lähetetty niin onhan siinäkin jo jotain 🙂 Kyllä mä kevyen joulusiivouksen haluan tehdä vielä. Ja pari lahjaa on vielä hankittava, mutta siinäpä se sit onkin! Itseasiassa ei ollenkaan paha rasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *