Hae
Palasia Arjestani

Uus tugga :)

MassaMinnalta tuli vaatimus uuden tukan esittelystä ja tässä se tulee! Naamakirjaan kerkesin kuvat laittaa jo aikoja sit, mut tännehän ne sit unohtu laittaa 🙁 Päätin pari viikkoa sitten, että nyt karsitaan kuontaloa oikein urakalla. Kampaajalla kävin pari viikkoa sitten ja kävi muuten hyvä tuuri, kun sain aivan loistavan kampaajan! Kuopion Ilmeessä tämän lookin taikoi Jenna, kiitos hänelle!

Takaa..

Edestä..

Pitkä sivu.

Lonti toinen sivu 🙂 Tää on paras profiili! Mii laik.

Viikonloppu vietettiin möksällä. Univelkaa oli viikolta kertyny aivan järkyttävä määrä, en meinannu herätä en sit millään lauantaina. Vois varmaan alkaa panostaa tohon nukkumahommaan vähän enemmän!? Niin kuin lihashuoltoonkin..

Lolasta parit otokset möksäreissulta 🙂

Oon kyllästynyt pelkkään kanaan ja riisiin ni pakko oli kehitellä joku kastiketsydeemi. Kermaviilin tai maustamattoman rahkan sekaan kun heittää kunnolla mausteita niin saa helpolla väsättyä hyvän kastikkeen! Ei tartte enää mutustella kuivaa evästä 🙂

Töissä sain jo yhden koneen tilttiin, et tästä on hyvä jatkaa 😀 Illalla mavetus sessiot!! Kyllä joutaa taas treenata ja hikoilla kun viikonlopun syömiset oli vähän niin ja näin. Niin ne menee aina mäkillä, kun ei viitsi laittaa ruokaa pelkästään itselleen. Lauantaina aamu alkoi kahdella karjalanpiirakalla sekä isännän vastaleivotuilla korvapuusteilla, nams! Kauppareissulla tuli maistettua uutta päärynä-Daimia ja illalla muutama nami ja grillimakkara 😀 No, eihän se nyt niin paha ollutkaan! Ens viikonloppu ollaankin tiukasti duunissa eli ruodussa on helppo pysyä. Eikä muutenkaan kyllä passais alkaa luistamaan ruokavaliosta etten vallan löysty…

3 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Pähee letti! 🙂

  2. massaminna kirjoitti:

    Wohoo, aikas upee!!!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Eiks ookki? 🙂 Ite tykkään ainakin tosi paljon. On niiiiiin mun tyylinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.