Hae
Palasia Arjestani

Mahdottoman hyvä pössis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jännä juttu aina näin perjantaisin. Fiilis on hyvä ja mieliala kaikin puolin positiivinen. Asiakkaat on mukavia ja hommat luistaa kuin rasvattu. Radiosta tulee hyviä biisejä, ihan alkaa tanssittamaan! Kukaan ei ole pahalla päällä ja asiakkaatkin heittää hyvä läppää. On viikon paras päivä viikkotyöläiselle. Se on kuulkaas taas perjantai! Täällä on alkanut jo kova viikonlopun odotus, koska viikonlopulle on paljon kivaa ohjelmaa tiedossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ollut siitä erikoinen viikko, että jokaiselle illalle on ollut jotain menoa: treeniä, fyssaria, kuvaus, lisää treeniä…Eilen mun piti mennä Plaza-lehden lukijailtaan, mutta aikatauluongelmien vuoksi en päässytkään paikalle. Harmitti kovasti. Pidän niin kovin sisustamisesta ja siihen liittyvistä lehdistä sekä tapahtumista, että olisi ollut kiva päästä paikalle. Elämää ei voi aina ennakoida ja pakko myöntää, että olin jo eilen aika väsynyt. Oli vaihteeksi mukava istahtaa ajan kanssa anoppilan ruokapöytään ja turista niitä näitä kaalinpäitä. Huomaan tyttärenkin käytöksestä, että olen ollut tällä viikolla liikaa poissa kotoa. Melkoinen takiainen roikkui mun kaulassa koko eilisen illan <3 Onneksi ensi viikosta on tulossa rauhallinen ja saadaan askarrella ja leikkiä barbeilla ihan ajan kanssa! Tällä viikolla ollaan jo vähän aloitettu jouluaskarteluja ja laitettu ihan pienesti joulua jo kotiin kynttilöiden muodossa. Tuhlasin myös sen verran, että ostin pari kukkakimppua kotiin ilostuttamaan. Leikkokukista tulee aina niin ihana fiilis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olisi vielä töiden jälkeen treenit tiedossa ja sen jälkeen aion laittaa jotain hyvää ruokaa. Iltaan kuuluu myös siivousoperaatio, koska anoppi ja appiukko tulee meille huomenna yökylään ja hoitamaan kissoja. Meidän poppoo nimittäin kerää kimpsut ja kampsut ja siirtyy yhdeksi yöksi hotelliin! Saadaan nauttia isänpäivän aamiainen hotellin buffassa. Kun ei ole enää omaa isää muistettavana lahjoilla niin lahjotaan lapsen isää sitten senkin edestä <3 Oikein jos virtaa ja aikaa riittää niin tänään voisi myös leipoa jotain kivaa. Ehkäpä raakakakkua pitkästä aikaa? Tai jotain ihanaa juustokakkua…

Mukavaa viikonloppua! Joko te olette laittaneet joulua kotiin?

Ps. Meinasin tuhlata vielä lisää ja ostaa meille uuden maton. Olen haaveillut jo pitkään vaaleasta matosta, mutta en ole uskaltanut kissojen takia sitä ostaa. Nyt ostan kun sattui niin hyvä tarjous eteen! Kerrankos sitä 😉

4 kommenttia

 1. Emily kirjoitti:

  Moi Jonna! Tykkään blogistasi ☺ sisällöltään : vähän niinkuin omaan kotiin kävelisin tai kivalle ystävälle juttelisin. Ja tää ei vaan siks että on perjantai ? hyvvee viikonloppuu !

  • Jonna kirjoitti:

   Oi miten ihanaa kuulla <3 Olen siis onnistunut tavoitteessani 🙂 Ihanaa viikonloppua!

 2. ulla kirjoitti:

  Komppaan niin emilyy. On niin kotoisa fiilis lukea Jonnan juttuja 🙂
  Taas niin ihana kirjoitus. Minä saikulla vielä tämän viikon ollut ja niin jotenkin masentunut olo, töihin ikävä. Ihmisii ja tekemistä. Sekä liiiikuntaaa… lenkkejä. Sinne en vieläkään pääse. Kohta kolme viikkoa ollut tässä . puuh. Perjantaikaan ei tunnu miltään niin kuin yleensä mukavan työviikon päätteeksi. No toivottavasti tulee vielä monta PErjantaita 😀

  Ihanaa ja talvista viikonloppua.
  Ensi viikolla ei taas lumesta taida olla tietoakaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, kiitos Ulla! No nyt nauti vielä hetki kotona oleilusta, sekin on välillä ihan paikallaan. Töissä ehtii olla vielä vaikka kuinka! Toivottavasti pääset pian jo juoksemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *