Hae
Palasia Arjestani

Mental breakdown

Processed with VSCO with c1 presetViime viikolla koin melkoisen romahduksen. Tällaisia hetkiä tulee vielä nykyäänkin silloin tällöin, mutta onneksi harvemmin kuin nuorempana. Ikä on tuonut kokemusta käsitellä erilaisia tunnetiloja ja ajatuksia. Tiedän miten pääsen asioista yli ja saan vietyä ajatuksiani eteenpäin. Aina näin ei ole ollut. Nuorempana olin todella temperamenttinen ja samalla todella hämmentynyt mielialojeni vaihtelusta. Kiihdyin nollasta sataan sekunnissa tai mun maailma saattoi romahtaa sekunnissa. Huusin, raivosin ja itkin kun en muuta osannut. Nyt tiedän, että on ok välillä rypeä pohjamudissa, koska tiedän millä keinoin sieltä päästään ylös.

Processed with VSCO with c1 presetViime viikolla tunsin, että olin tullut tieni päähän mitä treenaamiseen tulee. Jotain oli keksittävä. Olin ihan maassa. Tunsin olevani maailman paskin, mitä ikinä teinkään. Mikään ei onnistunut. Jostain syystä mä tarvitsen näitä hetkiä aika ajoin. Näiden avulla pystyn kehittämään itseäni ja löysin jälleen kerran mun ongelmakohdat ja keinot selvitä niistä. Ikä on tuonut myös rohkeutta nostaa kissan pöydälle. On ihan ok välillä pyytää muilta apua. Aina ei tarvitse pärjätä yksin. Usein ulkopuolinen ihminen näkee asiat eri valossa kuin itse.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetVoi kuulostaa typerältä, että joku masentelee treenaamisen vuoksi, mutta näin se mulla ainakin menee. Välillä tunnen olevani täysi epäonnistuja, mutta aina näiden fiilisten jälkeen alkaa huima ylämäki! Niin tälläkin kertaa. Olen taas löytänyt treenaamisen ilon enkä ajattele mitään muuta kuin siitä tulevaa hyvää fiilistä. Viime viikolla tulikin aika monta treenikertaa ja pitkästä aikaa tein penkkiäkin, vaikka tiesin tulosten olevan huomattavasi huonompia kuin pari vuotta sitten. Jostainhan se täytyy taas aloittaa. Juoksemassakin kävin, vaikka en juoksemisesta juuri välitä. Ajattelen kuitenkin tekeväni näitä ei niin ihania juttuja itseni takia. Sitä paitsi, juokseminenkin oli hyvän musiikin siivittämänä loppujen lopuksi ihan jees hommaa 😉

Eilen tehtiin voimaosuudessa push pressejä. Pikku hiljaa olkapäätkin alkaa vahvistumaan. Painot on edelleen pienemmät kuin ennen olkapäävaivoja, mutta suuremmat kuin kaksi viikkoa sitten 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *