Hae
Palasia Arjestani

Käykääpä lukemassa…

Eksyin taas surffaillessani melkoiseen blogiin. Käykääpä huviksenne vilkaisemassa kuinka ihmisiä taas kusetetaan. Ei noi kommentitkaan vaikuta ihan tavallisten ihmisten jättämiltä. Yritin itse jättää sinne kommenttia, mut yllätys yllätys, sitä ei julkaista 😀

Ensimmäiset tuotteet saa ilmaiseksi, mutta sen jälkeen ne veloitetaan suoraan luottokortilta, jonka numero jää firmalle muistiin. Onkohan ihan laillista? Jotta saat peruutettua tuotteen, täytyy soittaa jonnekin ulkomaiseen numeroon. Ja varmaan sieltä vastataankin? Mut ihan kiva joo, 16 kiloa kahdessa kuukaudessa. En ihan usko tällaisiin…Siis lukekaa noi hehkutuskommentit! Kumma kun ei ole jo jokaisen suomalaisen naisen käytössä mokoma tuote.

6 kommenttia

 1. Sampe kirjoitti:

  Hei olen Sami, en ole käyttänyt juuri tuota tuotetta vaikka olin melkein raskaana, mutta silti pystyin laihduttamaan 10kg viime kesänä, uskomatonta mutta totta! Suosittelen ehdottomasti kaikille sohvaperunoille jakamaan luottokortti tietonsa maailmalle jos haluavat helposti kuntoon. Niin teen minäkin. Kiitos Jonna laitan heti tilaukseen parit ilimaset akai perryt ja koloni slearista..Voi vittu mitä sivuja! 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  mitä sitä suotta diettaanaan kisoihin monia kuukausia kun tolla aineella pääsee kuntoon helpostikin kahdessa kuukaudessa!? ELi mäkin alottelen dieetin sit joskus elokuun alussa 😀 Siihen asti kerätään massaa!!!:D 😀

 3. Juhina kirjoitti:

  Moips,Itseasiassa Acai marja ei ole mikään ihan turha ja jonninjoutava superfood…- kasvaa villinä Acaizeiro palmupuiden latvoissa Amatsonin sademetsissä. – on energisoiva marja joka sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, omaa korkean B1, B2, B3, C ja E-Vitamiini pitoisuuden sekä sisältää runsaasti rautaa, fosforia, kalsiumia, kaliumia, omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja.- aminohappoprofiili on lähes identtinen kananmunan kanssaLuonnollisestikaan sillä ei ole ko Mari Blogissa luvattuja ihmevaikutuksia. Omien henkilökohtaisten kokeilujen perusteella (lisäksi useat raportoineet vastaavia vaikutuksia) se on kuitenkin eräs ”tehokkaimmista” superfoodeista siinä mielessä, että vaikutukset tuntee erittäin nopeasti. Yleensähän uuden tuotteen ”vaikutuksien” tunteminen/alkaminen- mikäli mitään edes sattuu tuntemaan – kestävät viikkoja. Raportoituja vaikutuksia ovat mm:- ruuansulatus nopeutuu- verenpaine ja syketaso laskee huomattavasti-energisoivaItse tunsin nimenomaan tuon enrgisoivan ja ”ruuansulatuksellisen” vaikutuksen, eli todellakin suosittelen 🙂 Itse käytän Acai pohjaista valmistetta jossa seassa muitakin hyviä aineosia kuten Pomegranatea eli Granaattiomenaa, jonka tarkempia ominaisuuksia en nyt jaksa tähän alkaa lisäämään :)kurkkikaa itse jos kiinnostaa:http://www.foreverlookingood.com/pomegranate-juice-fights-agingNo anyway, käyttämäni tuote löytyy täältä, käyttäköön ken haluaa, jos haluaa :)http://www.iherb.com/Madre-Labs-Acai-Heart-Organic-Acai-Plus-Grape-Vine-Resveratrol-6-35-oz-180-g/16988?at=0T: Pipertäjä Juhina

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, olen itsekin kuullut että acai on yksi vahvimmista superfoodeista, mutta en ihan usko siihen, että sen avulla pudotetaan 16 kiloa kahdessa kuukaudessa :DJokos sulla juhina on oma blogi pystyssä? Tietoa tuntuisi olevan muillekin jaettavaksi asti! Nyt tsup tsup ja blogi pystyyn 😉

 5. Anonymous kirjoitti:

  Moi oon pasi ja pudotin viikossa 20 kiloa käyttämällä Total Gymiä.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Onnea Pasi sinulle hienosta suorituksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.