Hae
Palasia Arjestani

Kehitystä havaittavissa?

Ihan alkuun muutamat leuanveto kuvat viime selkätreenistä! Virittelin tommoset ristitaljan kahvat leuanvetotankoon ja siitäpä vaan vetelemään ruhoa ylös ja alas maksimitoistot. Oli harvinaisen hyvä systeemi 🙂 Ja tiukka puristus perseellä!!! Mun hanuri on hävinny jonnekin…

Harvinaisen hyvä takajalka-hauikset-jumppa oli eilen ottaen huomioon, että töitä oli paiskittu seitsemän päivää putkeen. Kummasti sitä virtaa vaan sit riittää, kun tietää että edessä on neljän päivän vapaa, yeah!! Jospa näiden vapaiden aikana sais vaikka vähän siivoiltua ja pakkailtua kamoja.. No mut se eilinen treeni.

1. Takareidet istuen 5*7-13*30-40kg
2. Takareidet maaten 3*8-12*25-35kg
3. Suorinjaloin mave p.smith 3*8-10*75-80kg pikku hiljaa nousee painot tässäkin.
4. Yhden jalan prässi takareisille 2*11-14*50-60kg
5. Hk istuen kp 3*8-11*9kg
6. Hk köydellä taljassa 3*13-16*25-30kg
7. Hk suoralla tangolla 3*10-15*12,5-22,5kg

Joo-o. Takareisijumpassa tein uusia oivalluksia kun vihdoin ja viimein löysin asennon, jossa liikkeen saa menemään erittäin hyvin takareisille ja vähän myös perberille. Prässissä joutuu olemaan aika lailla kyljellään eikä liike voi olla  kauhan laaja, ainakaan minulla. Jalkaa ei saa myöskään työntää läheskään suoraksi yläasennossa ettei etureidet lähde liikkeeseen mukaan. Kohtuullisen monta viikkoa on tätäkin liikettä tullu hangattua ja vasta nyt sain sen menemään niin kuin pitikin! Syytä olla tyytyväinen 😉

Hauistreeni taas… noh, meni suoraan sanottuna aika perseelleen. Normaalisti saan hauiksiin tosi hyvän tuntuman melkein liikkeessä kuin liikkeessä ja nyt sain tehdä kaikkeni et olis tuntunut ees jossain. Painoja en uskalla kauheasti nostella ennen kuin liikeradat on semmosia, et saan kunnon tuntuman. Mullahan on ollut aika suurena ongelmana niskan ja epäkkäiden jännittäminen varsinkin tossa tankohauiksessa. Valmentajan kanssa asiaa mietittiin ja päädyttiin kokeilemaan versiota, jossa nojaan seinään koko ajan. Se muuten autto ongelmaan ja samalla liikeratakin jotenkin parantui ja samalla tietysti painot tippui ihan minimiin. Tolla systeemillä ei pysty ottamaan yhtään apuja muualta kropasta, vaan liike tosiaan tehdään pelkillä hauiksilla. Tankohauis olikin tässä treenissä ainoa liike, jolla sain edes pienen pientä tuntumaa… Ehkä ens kerralla taas parempi onni?

Jos ei kädet ja olkapäät kasva niin selkä näyttäis taas ottaneen treeniä vastaan vai mitä ootte mieltä?

Ainakin alaselkään on pakannut paksuutta lisää ihan kivasti, kiitsa maastavedot!!! Nyt jaksaa taas täydellä tohinalla lähtee puskemaan olkapäitä ja ojentajia 😉 Ruokajuttuja ei ole tullut viime aikoina jauhettua kauheesti, kun oon syönyt aika lailla samoja ruoka-aineita päivittäin. Tiedetään, ei hyvä juttu ollenkaan ja vakaa suunnitelma on tehdä ruoka-aine vaihdoksia ihan lähipäivinä, mut vielä ei oo ollu inspistä. Eikä mielikuvitusta… Eilen kuitenkin innostuin kuulkaa ihan munakkaan vääntämään normaalin iltapala rahkan sijaan. Helvetin hieno suoritus vaikka itse sanonkin 😀

munia, kinkkua, juustoa, vihanneksia ja HCL-kapselit.

Eipä tässä sitten muuta kuin Hyvät Jussit itse kellekin! Ensimmäisen kerran noin 13-14 vuoteen mulla ei ole juhannukseksi kerrassaan mitään suunnitelmia, jos treenaamista ja lepäämistä ei lasketa suunnitelmiksi… Ja nyt, salille mars! Olkapäät ja ojentajat suorastaan huutavat kurittamista, kjäh kjäh..

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    On kyllä kiva selkä, paksuutta on kyllä tullut lisää! 🙂 Mulle kans!

  2. Annemari kirjoitti:

    Kova selkä. Komeat putket selässä, mulle kans tommoset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.