Hae
Palasia Arjestani

Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan

Processed with VSCO with a6 preset

Eilen oli erikoinen päivä. Ruokahommat meni ihan fine töissä ollessa ja suunnitelmissa oli treenit illalle. Niinhän siinä kävi, että jouduin olemaan vähän myöhempään töissä enkä ollut varustautunut asiaan ollenkaan. Olin järkyttävän nälkäinen kotiin päästyäni. Olisin voinut syödä jääkaapin yhdellä ahmaisulla tyhjäksi! Olin tehnyt hienot suunnitelmat koko päivän ruokailusta ja tarkoituksena oli tehdä oikein terveellinen ja ravitseva smoothie, pakata treenikamat ja lähteä salilla. Ei se tainnut ihan niin mennä. Pyörin vähän aikaa nälissäni keittiössä, kaivelin gluteenittomat sämpylät pakkasesta ja laitoin kahvin tippumaan. Kello oli siinä vaiheessa jo niin paljon etten olis ehtinyt kunnolla treenaamaan.

Mussutin leipiä sohvalla tablettia katsellen ja ryystin kahvia oikein antaumuksella. Jos lähtisi vaikka juoksemaan? Njääh, ulkona on niin kylmä ja kaikkea ja kotonakin paljon tekemistä. Ehkäpä pidän lepopäivän (taas). Olkapääkin on edelleen kipeäni niin ei voi mitään kovia treenejä tehdäkään (seli seli). Ai niin, noi taulut pitää laittaa seinälle. Niin ja vaatehuone täytyy siivota (just nyt). Näissä tunnelmissa vierähtikin helposti pari tuntia, kunnes jostain tuli se odotettu oikeanlainen fiilis. Tiedättekö sen – nyt haluan treenata ja hikoilla – fiilis! Muistin, että sain Buzzadorin kautta 30 päivää ilmaista treeniaikaa Yoogaialle ja päätin katsastaa tarjonnan samantien. Ei mitään yläkropan treenejä. Ehkä joku suht sähäkkä, hikeä nostattava mutta ei kovin rankka? Innostuin tekemään reisi-peppu-vatsajumpan ja mikä fiilis oli treenin jälkeen! Melkein vetäsin toisen kehonhuollon jumpan heti perään, mutta siinä vaiheessa multa vaadittiin jo ruokaa pöytään 😀

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO

Tiedän, että jos en olisi innostunut treenaamaan edes tätä pientä treeniä kotona niin olisin istunut sohvalla ja voivotellut olotilaani kun en mennyt treenaamaan salille. Syönyt todennäköisesti jotain mitä ei ehkä pitäisi ja voivotellut sen jälkeen vähän lisää. Mikähän siinäkin on, että heti ruokavalio kusee jos ei jaksa/pääse treenaamaan? Mutta sillon kun treenit sujuu niin ruokailutkin sujuu ihan ongelmitta. Se on vähän niin kuin joko tai mun kohdalla. Mites teillä?

Ilmeisesti en ole vielä ihan menetetty tapaus, kun treeni-intoa löytyy myös kotitreeneihin. Niitä nimittäin saattaa tulla jatkossa enemmänkin… Olkapäästä löytyi tulehtunut limapussi ja siihen laitettiin tänään kortisonia. Voin sanoa, että nyt se vasta kipeä onkin! Tässä on taas pohdinnan alla, että pitääkö mun laittaa crossfit-treenit hetkeksi jäihin ja kuntoutella olkapäätä ihan peruspunteilla vai miten tämä homma tästä etenee. Jotain aion kuitenkin tehdä, se on selvä!

Adidaksen huppari: Junkyard

Adidaksen sukat: Junkyard

Treenithousut: For every body by Jutta

Kengät: Reebok

Ps. Junkyardilla nyt hyvät alet menossa, kannattaa tsekata!

Pss. Tekin pääsette kokeilemaan Yoogaiaa 14 päivän ajan ilmaiseksi. Lisää tietoa täällä.

8 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Mulla menee juuri samoin!! Kun arki rullaa töiden ja treenien parissa on ruokailut täysin kuosissa. Pelkkä riisi ja jauhelihakin maistuu taivaalliselta kun kotiin pääsee! Mutta auta armias kun on vapaapäivä treeneistä tai pidempi jakso. Koko ajan pitäisi olla syömässä jotain ja ei todellakaan sitä riisiä ja jauhelihaa. Tsemppiä olkapään kuntoutukseen!

  • Jonna kirjoitti:

   En ymmärrä miks kaikki mieliteot hyökkää heti päälle kun ei pysty treenaamaan tai on välipäivå. Ärsyttävää!

 2. Veera kirjoitti:

  Jep sama homma täällä, että jos treenaa niin päivistä tulee automaattisesti tosi terveellisiä ruokien ym suhteen, ei tee mieli herkkuja ja on helppo olla. Muutama treenitön päivä putkeen työkiireiden tai muiden takia, niin sitten meinaa repsahtaa. 😀 Onneksi tiedostan tämän paremmin nykyään ja tuntuu että handlaan hommat nyt paremmin ja osaan varautua. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mäkin osaan PERIAATTEESSA varautua, mut se käytäntö onkin välillä ihan eri juttu 😀

 3. Kristiina kirjoitti:

  Joo sama homma, vaan treeniputki päällä toimii ruuat jos silloinkaan. Toi sun olkapää on kenkkuillut kyllä tosi paljon… 🙁 Kannattaisin sitä normipunttia välillä, crossfit kuulostaa niin rankalta olkapäille ja varsinkin jos se on sulla kenkku muutenkin.
  Mulla on sali-innostus kadoksissa ja sen myötä safkailut päin peetä. Ja kroppa ei kestä olla ilman salia yhtään. Viime viikolla kiusas iskias, tällä viikolla koko oikee puoli niin jumissa että hartiaa vihloo kun liikutan kättä. Hierojalla kävin äsken ja oli ihan varma että olen kaatunut tms kun olen niin hajalla…. No en ole, en vaan ole käynyt salilla. Joten normipuntti it is! Heti ylihuomenna. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mun olkapää ei vaan taida kestää crossfittiä 🙁 surettaa ihan huolella, mutta palaan kyllä takaisin punttien pariin ja pidän itseni kunnossa mieluummin kuin olen koko ajan hajalla, vaikka crossfittiä rakastankin. Täytyy tässä kuulostella asiaa!

   Mulla alkaa myös selkä oireilla jos en pääse treenaamaan. Urheilu on aika tärkeää kunnossa pysymiseen, edes jossain muodossa. Ja sillä saa hyvin motivaation pidettyä ruokailuihinkin. Kulkevat aika lailla käsi kädessä!

 4. Suvi kirjoitti:

  Noin se menee, plus mulla lisäksi kuvioon astuu helposti iltatissuttelu lasi/pari jos ei oo rentouttavaa lenkkiä tarpeeksi. Loppuispa pakkaset, se on vaan sisällä kyykättävä ny..

  • Jonna kirjoitti:

   Mä taas en edes uskalla ostaa viiniä tms kotiin sukutaustoista johtuen, mutta ymmärrän kyllä tuon. Jollain keinoilla on välillä pakko saada rentoutua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *