Hae
Palasia Arjestani

Rähinällä…


Kuuden päivän levon jälkeen ei millään malttanu ottaa iisisti tänään treeniä. Sain jostain kaivettua kauheet aggret päälle jo matkalla salille ja mitäs muuta silloin syntyy kuin helvetin hyvä treeni? 😀

Vuorossa takajalat, pohkeet ja vattat. Huomas kyllä, että syömiset ei välttis olleet ihan kohillaan viikonloppuna (juomiset oli :D). Kyllä tolla mentaalipuolellakin vaan on aika suuri merkitys treenin kovuudessa. Pienen levon jälkeen on pääkin ladattu taas täyteen woimaa 😀 Nyt on taas hyvä treenailla seuraavat viis viikkoa ennen seuraavaa kevennystä. Vielä kun innostuis niistä aerobisistakin uudestaan. Ne tahtoo nykyään maistua vähän puulta..

1a. Takareiskat maaten
15, 12*35kg
13, 11*30kg
Hitaat negat ja räjähtävästi ylös joka toisto.

1b. Prässi takareisille
17, 14, 12*245kg Tuntui..
12*240kg

2a. Haarakyykky smith
15, 12*90kg
12*80kg

2b. Suorinjaloin mave kp
15, 14, 12*23,5kg Ou jeah..

3. Pohkeet smith
7, 6, 6*105kg

4. Pohkeet istuen
14, 11*35kg
13*30kg

5. Vattat polviltaan taljassa
17, 16, 14, 12, 11, 10*130 lbs

6. Jalannostot penkillä
11*3,5kg
17, 15*BW

Aika perusshittiä. Hyvin kulki ja silleen. Mulla on niskat aivan törkeen jumissa, joku vois vaikka hieroo ne auki. Ehkä toi isäntä hieroo jos oikein nätisti pyydän..

Joutu treenin lomassa vähän repeilemään salikaverin kanssa, kun joku dude teki aivan käsittämättömällä tekniikalla vissiin kulmasoutua. Tai ainakin luulisin, et se oli kulmasoutua.. Ei voi olla varma, et oliks se oikeesti kulmasoutu, olankohautuksia vai takaolkapäitä 😀 Tai niitä kaikkia.. Salikomiikka on kyl huippua 😉

Huomenne olkapäiden kimppuun, jee! Huippureeni siis tiedossa. Kylläpä niitä kelpaa taas vääntää Arja Moilasen lihaisa body mielessä..

5 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Meinasin kans pudottaa leukani viime reenissä lattialle, kun kattelin samanmoista kulmasoutua 😀 Mahtaa olla niskat kipeenä searaavana päivänä.. :S-Enzyme

 2. Anonymous kirjoitti:

  Niin ja neidin treenikin on aina niin puhdasta ja loistavaa, kannattaa keskittyä siihen omaan treeniin jos joskus vaikka tulis kehitystäkin eikä junnais toi homma paikoillaan.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Anonyymi: 😀 Ei munkaan treenitekniikat mistään oppikirjasta ole, mut kyllä niistä sentään näkee mikä lihas liikkuu ja mitä lihasta ylipäätään treenataan. Ei tosiaankaan voi sanoa, et mulla junnais kehitys paikoillaan, ei sinne päinkään.. Kyllä se valmentaja kertois jos jotain tehtäis väärin ja kyllä toi peilikin kertoo, et homma toimii.Salikomiikka vaan on parasta, ei siitä mihinkään pääse! Hyvähän se sitä paitsi on anonyyminä sieltä huudella..Enzyme: niinpä!Tekis joskus itsekin mieli ihan ystävällisesti huomauttaa, et moisilla systeemeillä ei välttämättä päästä ihan tavoitteeseen. Enpä viitsi ketään mennä neuvomaan, koska palaute on todennäköisesti yllä olevan kaltaista..

 4. Riinu kirjoitti:

  Mitä vittua… MUR!Kateellisten panettelua sanon mä…Eikä aina kuulukkaan vedelleä täysin puhtaasti, mut kunhan sentään se lihasryhmä tekee töitä mitä treenaa :DJa treenien junnaaminen!!!??? WHOT!? Jumalaton kehitys on ollu tän vuoden puolella…Siis mitä ihmettä tääl tapahtuu :DT: Nti Täydellisyys

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: Jaa-a. Sitä mäkin ihmelletin 😀 Joku vissiin otti vähän itteensä mun kirjotuksista, mut semmostahan se on. Älyttömintä on mun mielestä tulla huutelemaan anonyyminä, mut meitä on joka junaan ja osa valitettavasti jää asemallekin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.