Hae
Palasia Arjestani

Mitä vauraus minulle merkitsee?

vauraus

Mitä vauraus tarkoittaa ja mitä vauraus minulle merkitsee? Mitä se merkitsee sinulle? Usein vauras ihminen mielletään rikkaaksi henkilöksi, jolla on iso talo varakkaalla asuinalueella, uusi auto ja muhkea pankkitili. Minulle se kuitenkin merkitsee paljon muutakin kuin pelkkää rahaa. Ihminen voi olla vauras elämän usealla osa-alueella.

Sivistyssanakirja kuvaa sanaa vauraus näin: Varakkuus, rikkaus, hyvinvointi.

Varakkuuden voi jakaa useaan eri kategoriaan, sillä voihan ihminen olla varakas monella eri tavalla. Mielestäni varakkuuteen voidaan lukea rahan lisäksi mm. henkinen ja fyysinen hyvinvointi, kaikki se tieto mitä sinulla on, ammattitaito, elämäntaito, taiteellisuus ym. Käsite on laaja ja se voi tarkoittaa eri ihmisille eri asiaa, ihan niin kuin vaurauskin!

Alla video, jossa kerron mitä käsite minulle tarkoittaa. Käykäähän tilaamassa mun kanava tubesta, se ei maksa mitään! 🙂

Edellinen postaus: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *