Hae
Palasia Arjestani

Buzzausta.

Heippa, ajattelin jakaa yhden kivan jutun teidän kanssanne. Liityin vajaa vuosi sitten buzzadoriksi jonkun blogin linkin kautta. Toisin sanoen pääsen testailemaan uusia tuotteita ilmaiseksi. Ainoa mitä minulta halutaan, on tuotteen käyttö ja sen arvosteleminen sekä tuotteiden jakaminen kavereille testattavaksi.

Mikä on Buzzador?

”Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.250 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.


Vuodesta 2005 olemme auttaneet useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever. ”

Sen verran voin sanoa ettei tosiaan tarvitse pelätä mitään roskaposti tulvaa. Buzzadorissa täytetään profiili, jonka mukaan buzaajille tarjotaan kampanjoita. Yhteenkään ei tarvitse osallistua, mutta tähän asti on ollut ennemminkin niin ettei kaikkiin ole päässyt osallistumaan, vaikka olisi halunnutkin. Halukkaita on nimittäin jokunen tuhat.. Itseäni harmittaa vietävästi kun en viimeksi päässyt testaamaan Doven uutta rasvaa 🙁

Jos kiinnostaa niin joukkoon voi liittyä täältä. Sivun oikeassa yläkulmassa on linkki, josta saa lisää tietoa ja pääsee liittymäänkin jos haluaa 🙂

3 kommenttia

  1. Miia kirjoitti:

    Mitäs kaikkea sulle on tullut kokeiltavaksi?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä olen tähän mennessä päässyt mukaan vain yhteen testiryhmään. Sain ilmasiks viisi Dr.Oetkerin tradizionale pizaa 🙂 Montaa on tarjottu, mut harmikseni en muihin ole vielä päässyt… Ihan kiva olis päästä taas testaamaan jotain!

  3. Miia kirjoitti:

    No minäkin nyt liityin siihen, mutta pitää vielä perehtyä ihan ajatuksen kera 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *