Hae
Palasia Arjestani

Saiskos lisää kärsivällisyyttä, kiitos!

Processed with VSCO with c1 presetJokaisella meillä on omat hyvät ja huonot luonteenpiirteemme. Mä olen ollut nuorempana melko temperamenttinen tuittupää, mutta iän myötä luonne on selvästi tasoittunut. On kuitenkin yksi luonteenpiirre, jota haluisin kehittää isolla kädellä ja se on kärsivällisyys. Mä olen niin hemmetin kärsimätön ihminen. Oli asia mikä tahansa treeneissä, töissä tai kotona niin kaiken pitäisi tapahtua nyt tai mieluummin heti.

Kärsimättömyys on asia mikä johtaa mulla monesti syyllisyyden tunteeseen. Haluan opettaa tyttöä tekemään ruokaa, mutta monesti se menee siihen, että olen niin kärsimätön että teen kaiken itse. Tässä yritän petrata koko ajan ja tänään varasinkin reilusti aikaa ruuanlaittoon. Tyttö sai pestä perunat ja raastaa niistä osan, kuoria sipulit ja sekoittaa katkaraputahnan. Mun on päästävä eroon tästä kärsimättömyydestä ettei tytöstä tule samanlaista vatipäätä kuin minusta. Hän haluaa selvästi oppia ja olla äidin apuna. Tätä mahdollisuutta opettamiseen ei kannata tuhlata.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetTänään askarreltiin myös taulu tytön keräämistä lehdistä (eka kuva). Mä tykkäisin väkerrellä vaikka mitä kotona, jos olisi enemmän aikaa. Tällaiset yhdessä tehdyt taideteokset on mulle paljon arvokkaampia kuin jotkut designesineet, joita löytyy joka toiselta. Ne ovat muistoja, jotka säilyy vuosikaudet! Tämä viikonloppu on mennyt selviytyessä vatsataudista ja oikeastaan tänään on vasta ruokahalu ja voimat palailleet takaisin. Tehtiin perjantaina tytön kanssa halloween juustokakku, mutta en ole itse sitä vielä edes kunnolla maistanut. Kohta aion maistaa ja mennä sen jälkeen pullottavan mahan viereen nukkumaan 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Toivottavasti teidän viikonloppu on ollut vähän energisempi kuin mun! Onko siellä ruudun toiselle puolella muitakin kärsimättömiä ja miten olette päässeet siitä eroon?

Ps. Osallistuin mun mysli-reseptillä 100 tapaa käyttää rusinaa-kilpailuun ja nyt olis äänestys auki. Jos tykkäilette mun mysli-reseptistä niin käykääs äänestämässä se voittoon! Sieltä se löytyy ihan alimpana 😉 Banneria klikkaamalla pääsette äänestämään!

rusina

 

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Ihanat kuvat taas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *