Hae
Palasia Arjestani

Chillaa meidän kanssa

Processed with VSCO with a5 preset

Voi morjens miten siisti viikonloppu takana! En ole oikein koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka koluaa kaikki festarit läpi, mutta se johtunee siitä etten ole itse kovin monilla festareilla käynyt. Tänä viikonloppuna mieli muuttui, kun hengattiin kummitytön kanssa Tikkurila festareilla molempina päivinä! Aivan huikea tunnelma läpi päivän! Yö myöhään valvominen ja bändien fanittaminen vaatii kuitenkin veronsa ja tämä päivä menee ihan vaan chillaten. Salit ja kaikki on unohdettu tältä päivältä, koska väsymys on aivan jäätävä. Eikä muuten johdu alkoholista, koska siihen en koskenut yhtä viinilasillista lukuunottamatta. Palaan huomenna festereihin vielä tarkemmin ja ison kuvapläjäyksen kera, koska tämä viikonloppu oli ehdottomasti jakamisen arvoinen.

Tämä päivä menee tosiaan sohvalla vaakatasossa. Muutama jakso netflixistä Gracelandia, vähän pizzaa ja omar-munkki, jonka mies oli ystävällisesti mulle jättänyt 😀 Huomenna täytyy olla akut latautuneena sillä meitsi palaa duuniin! Huomenna päätään arki käyntiin oikein toden teolla ja mä olen niiiin innoissani 😉

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Moni on kehunut, että kivaa oli. Itse ei tullut mentyä, vaikka melkein vieressä asun.
    Juu, laita kuva pläjäys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.