Hae
Palasia Arjestani

Neljän liikkeen hikinen kotitreeni

neljän liikkeen hikinen kotitreeni

Olen innostunut taas tekemään kotitreenejä (eli mökkitreenejä) ja tässäpä teille neljän liikkeen hikinen kotitreeni (eli mökkitreeni :D). Tarkoituksena oli alkuun tehdä jumppa pelkällä kehonpainolla, mutta tällaisena rannevammaisena kaipasin jotakin apuvälineitä. Kaivelin mökin aittaa, jonne ollaan rahdattu ja piilotettu jos jonkinlaista treenivälinettä! Meiltähän löytyy powerblockit, penkki, tanko, käsipainot ja läjä painoja, wallball, hiekkasäkki… you name it! Tykkään jumppailla erilaisten välineiden kanssa ja voisin haalia mökille vaikka mitä! Vielä kun saisi renkaat ja leuanvetotangon, niin olisi melko lailla täydellistä. Ennen haaveilin myös kunnollisesta kyykkyräkistä, mutta sitten katoaisi ehkä idea mökkitreeneistä. Onko teillä mökillä treenivälineitä?

Eilen tein ensin vajaan puolen tunnin kävelylenkin ja auoin vähän paikkoja. Olen mökillä ollessa innostunut taas lenkkeilemäänkin ja haaveilen kovasti juoksuohjelman aloittamisesta. Täytyy vaan ensin totuttaa jalat lenkkeilyn saloihin, sillä jo ensimmäinen lenkki veti penikat aroiksi. Eiliseen treeniin ei kauan aikaa mennyt. Liikkeitä on neljä ja kaikki tehdään 10 toistoa. Näitä vähintään 4 kierrosta ja avot! Voit muuttaa toistomääriä, liikkeiden paikkoja sekä kierrosten määriä oman mielesi mukaan. Tässä liikkeet videolla:

Liikkeinä on siis luistelukyykky, jalkojen nostot maaten, rinnallevedot painopallolla sekä suorinjaloin maastaveto + soutu x 2 käsipainoilla. Kiva ja hikinen setti! Olipa hauskaa pitkästä aikaa tehdä mökillä treeniä ja isona osana treeniin kuului pähkäillä liikkeet. Sanoinkin miehelle eilen, että tämähän oli niin kivaa, että pitäisiköhän kesä vetää lenkkeillen ja koti/mökkitreenejä tehden!?

Semmonen neljän liikkeen hikinen kotitreeni tällä kertaa! Stay strong, dudes!

Edellinen postaus: 4 kysymystä kauneudesta

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *