Hae
Palasia Arjestani

Ihqlaa.

Hyvä, seesteinen ja rauhallinen mieli. Ei ressiä, ei paniikkia. Vain tasainen mieliala ja toivo, että kova työ palkitaan. Mitäpä tässä enempiä murehtimaan, kun elämässä on kuitenkin kaikki hyvin? Vois sitä huonomminkin mennä 🙂

Sain eilen mukavan viestin Kajaanista. Vielä on kuulkaa ihania ja ystävällisiä ihmisiä, jotka halauvat auttaa vaikka eivät tunne toista ihmistä laisinkaan. Yksi Suomen kovimmista body fitness kisaajista, Ohtosen Maarit, otti minuun yhteyttä Jan Tanan merkeissä. Sain häneltä hyviä vinkkejä värin levitykseen ja ennen kaikkea siihen, että väriä kannattaa testata hyvissä ajoin ennen kisoja ettei tule yllätyksiä, kuten monelle ilmeisesti on kyseisen värin kanssa tullut. Ilman Maaritin neuvoa olisin vetänyt värit niskaan ihan kylmiltään.. Nyt saakin isäntä sit alkaa joku päivä maalaushommiin ja tehdään testi kuinka Jan Tana käyttäytyy mun iholla. Kiitos Maarit suuresti avustasi!!! Ps. anna mulle sun olkapäät, jookoskookos? 😀

Kun päästiin Maaritteihin niin maanantaina törmäsin taas Kuopion klassikki-Maarittiin ja hui että tyttö vaan kiristyy edelleen! En ymmärrä miten se on mahdollista, mut niin se vaan on. Se nainen tulee olemaan aivan hurjassa kunnossa ja ei ainakaan mulla ole mitään asiaa samoihin vertailuihin… Harva pääsee ensimmäisellä dieetillään (jotkut eivät useammallakaan..) kovaan kisakireyteen, mut Maaritin kohdalla tämä ei päde ei kyl yhtään! Voi kun toimis omakin kroppa samalla tavalla. No, saadaan Kuopioon sit ainakin yksi hyvä SM-sijoitus, kun Maarit käy sen nappaamassa 🙂

Maanantaina kävin salilla tempasemassa kohtuullisen hyvän selkäsetin. Lyhyitä palautuksia ja kunnon pumppausta. Meni selkälihat muikeen kipeiks 🙂

1. Ylätalja leveällä 3x
2. Alatalja kapealla 3x
3. Veto kapealla ristitaljassa 3x
4. Kulmasoutu kp 2x

Oon tuota kapeaa vetoa tehnyt joskus vuonna nakki ja jostain se tupsahti eilen illalla mieleen ja pakkohan sitä oli sit veivata. Liike tapahtuu niin, että ristitaljaan ylhäälle laitetaan kapea kahva ja mennään lattialle toinen polvi maassa ikään kuin askelkyykky asennossa. Siitäpä sitä sitten vaan vedellään kahvulia rintaa kohti. Vähän samanlainen liike kuin kapea ylätalja, mut tulee vaan eri kulmasta. Ainakin itse sain tosi hyvän tuntuman koko latsien pituudelta aina kyljistä kainaloon asti. Varsin bueno.

Turha varmaan enää kitistä kropan nesteisyydestä, kun ne nyt vaan on ja pysyy ja that´s it. Lähtevät jos lähtevät ja jos tulivat jostain syystä jäädäkseen niin sitten ei nousta lavalle. Kuitenkin mielelläni vaikka menestyn kisoissa huonommin sen vuoksi, että kunto on huonompi kuin muilla kuin kauhean nesteisyyden vuoksi. Luotan edelleen siihen, että viimeistelyt pudottaa nesteet veke ja esiin kuorituu varsin tyydyttävä kisakunto, jolla voi hymyssä suin torottaa lavalla 🙂

Eilen salilla rintaa ja käpäliä lyhkäsillä palautuksilla. Sarjojen välissä pikku lihojen jännittelyä ja venyjä. Rinnalle vinopenkkiä tangolla, penttiä käsipainoilla, peckdeckiä ja vipunostoja muaten käsipainoilla. Ojentajille pushdownia köydellä ja kapeita punnerruksia superina, kickbackia, pushdownia tangolla ja poseerausta. Hauiksille taljassa tangolla ja käsipainoilla seisten superina, hammeria kässäreilla ja poseerausta. Staattisia pitojakin tuli tehtyä jonkun verran.

Voinpa sanoa ettei koskaan ole kädet ja olkapäät näyttänyt niin suurilta kuin eilen ja rintaankin sain treenin aikana kaksi luikerosuonta 🙂 Valoa tunnelin päässä on siis havaittavissa, vaikka paino onkin edelleen aika korkealla!

Eilen teki treenin jälkeen mieli jotain muuta kuin seitä tai kanaa. Munakas himotti kovasti ja värkkäsin sit aika kivan ja normaalista poikkeavan iltasapuskan: kalkkunanfileleikettä, valkuaisia, vihannessekoitusta, sipulia ja pinaattia. Kaikki vaan pannulla sekasin ja paistettiin kypsäksi. Valkuaiset lisäsin vasta lopuksi ja kasa suolaa ja mausteita päälle! Naaaaaam.

5 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Hui, käsi näyttää ainakin mukavan kireeltä. Kyllä on mennyt kunto eteenpäin, vaikka nesteisyyden alla vielä piilotteleekin osaksi.

 2. map kirjoitti:

  Voi miten kivasti sanottu..en nyt ehkä ihan allekirjoita tuota mainintaa, mutta mukava kuulla, että muutosta on tapahtunut edes jonkun silimissä..Elä huoli pieni kohtalotoveri. Olet muuttunut hirmuisesti muutaman viikon aikana kun oot täällä ollut!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Ansku: juu, on tässä taas pikkusen menty eteen päin, mut mihinkään kovaan kisakireyteen en kyllä pääse.. Saa nähdä mitä tuolta nesteen alta vielä paljastuu. Vielä kolmisen kiloa nestettä kropassa :)Map: totta se oli joka sana! Et vaan itse näe kehitystäs 🙂

 4. Tiina kirjoitti:

  Kajaanin Maarit on kyllä ihana ihminen, justiinsa tuossa lauantaina blogia päivittelin siitä kun hänen kanssaan pitkät pätkät juteltiin kisaamisesta salilla, aiemmin kun en ole haaveistani edes pahemmin uskaltanut kellekään puhua :)Hirveästi tsemppiä vielä, hyvältä näyttää! 🙂

 5. Johanna kirjoitti:

  Kovasti tsemppiä vielä viimeisille päiville ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.